Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa – Franska i Nice på France Langue

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Nice
2-40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Franska
Startdatum: Varje måndag - Nice
Sista ansökan: Löpande ansökningar

Språkresa – Franska i Nice på France Langue

Studera franska i Nice med Språkpunkten!

Läs franska i Nice med France Langue!

Vill du lära dig franska och är sugen på nya upplevelser? Passa då på att åka på språkresa med Eduplanet till Nice! På skolan France Langue kan du kombinera högklassig undervisning med en kul fritid full av aktiviteter.

”Så himla bra lärare! Hjälpsamma och inspirerande. Jag kände mig väl mottagen och jag lärde mig massor på den korta tiden jag var där. Skolan använde sig av en mycket bra bok som jag köpte för 20 euro. Lätt värt istället för att bara få papperskopior plus att jag nu kan plugga vidare hemma. Nice är en underbar stad fylld av hjälpsamma och trevliga människor. Underbar shopping och maten var fantastisk! Speciellt musslorna!”
- Ulrica 33 år, 1 vecka

Språkskolan France Langue har förutom verksamhet i Nice på franska rivieran, även skolor i Biarritz och Bordeaux, vilket gör dem till en utbildningsanordnare med erfarenhet. Skolan i Nice ligger tio minuter från strandpromenaden Promenade Anglais och runt hörnet finns butiker, kaféer, restauranger, gamla stan och katedralen. Skolan har ljusa, fina klassrum och internet i hela byggnaden.

France Langue har ett flertal språkkurser för studenter i åldrarna 17 år och uppåt. Skolan har en mycket stark internationell prägel och utöver undervisningen arrangerar de olika aktiviteter för dig på fritiden. Exempel på aktiviteter som anordnas är filmklubbar, weekendresor, guidade stadsturer, sportaktiviteter, mat och kulturevenemang i Provence.

För mer information om Språkresa – Franska i Nice på France Langue, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Boende och Fritid

Lär dig franska på franska rivieran

I kuststaden Nice på franska rivieran bor det drygt 550 000 invånare och desto fler under sommaren. Området präglas av lyx, turkosblått hav och turister från hela Europa. Klimatet är varmt, stranden finns nära till hands och för dig som gillar shopping finns en mängd butiker både i de nyare delarna och i gamla stan. Vill du se något annat; ta en dagstur till de närliggande städerna Antibes eller Cannes!

Boende i värdfamilj

Genom att bo i en värdfamilj under din tid i Frankrike får du möjligheten att komma närmare den franska kulturen och öva dig på franska nästan dygnet runt. Du får välja mellan halvpension eller endast frukost och avståndet till skolan är oftast mellan 5-30 minuter med buss eller spårvagn.

Boende i delad lägenhet

Ett annat alternativ för dig som språkstudent i Nice är att dela lägenhet med andra studenter. Priserna varierar mellan säsong men är oftast riktigt prisvärt (cirka 500-600 EUR per månad!) och bokas månadsvis. Detta är ett bra alternativ för dig som vill bo mer självständigt men ändå träffa andra språkstudenter.

Kurser

Välj språkkurs efter din nivå!

Du kan välja mellan följande språkkurser hos France Langue i Nice:

Språkkurs: 20 lektioner i veckan, finns för 1-40 veckor. Inkluderar konversation, skrift,- läs- och hörförståelse samt grammatik. Hemuppgifter tillkommer.

Intensiv språkkurs: 20+6 lektioner i veckan, med samma upplägg som kursen ovan. 6 eftermiddagslektioner tillkommer varje vecka, vilket gör kursen mer intensiv. Tilläggslektionerna skräddarsys efter dina behov. Maximalt 12 studenter per klass. 

Privatlektioner: Skräddarsys enligt dina önskemål.

Kursstarter varje måndag.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa – Franska i Nice på France Langue

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Amanda 23 år, 8 veckor
(5)
Jag skulle rekommendera alla att åka på en språkkurs! Det ger dig så mycket mer än kunskaper i ett språk. Jag träffade fantastiska människor från hela världen och fick se otroliga platser. France Langue hade en familjär atmosfär och jag kände mig alltid sedd av lärarna. De var hjälpsamma och jag kunde stanna kvar efter lektionerna för att fråga ...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa – Franska i Nice på France Langue via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner