Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Engelska i St. Julians på Malta, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
St Julians
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad

Språkresa - Engelska i St. Julians på Malta, EduPlanet

Språkresa - Engelska på Languages Plus i St Julians på Malta

Languages Plus är en av de största språkskolorna på Malta och organisationen har över 25 års erfarenhet att driva språkutbildningar för internationella studenter. Skolan ligger i en lugnare del av St Julians-bukten (St Andrew´s), strax utanför den mer hektiska stadskärnan i St Julians. Belägen i en vacker byggnad från början av 1900-talet och skolområdet är som ett eget litet campus. Tonvikten i undervisningen läggs på konversation och man arbetar i små grupper för att intensivt träna på att uttrycka sig i tal, men givetvis även språkets övriga moment.

På skolan finner du ljusa och fräscha klassrum, språklabb med datorer, studentbostäder, ett café och en restaurang, en volleybollplan och en stor swimmingpool.

Personalen på skolan anordnar ett brett aktivitetsprogram för studenterna. Perfekt för att komplettera din språkkurs. Det ger utmärkta chanser att få se och lära sig mer om landet och samtidigt träna språket i en naturlig miljö. Malta har en väldigt rik historia och ett besök till Valetta är något som EduPlanet rekommenderar! De megalitiska templen och katakomberna är också värda ett besök.

Många studenter blir kvar på skolområdet efter lektionstid för att göra dagens hemuppgifter, umgås med vänner och träna språket, samtidigt som man kan njuta av sol och bad i en avslappnad miljö. Maltas kust består mest av klippor, men det finns ett par fina stränder bara en kort bussresa bort från St Julian's. Även mindre stränder går att hitta inom gångavstånd.

Eftersom Languages Plus Malta är en sådan omtyckt och populär språkskola  återvänder många av studenterna hit för en språkkurs år efter år.

För mer information om Språkresa - Engelska i St. Julians på Malta, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Malta är en populär destination för olika sorters vattensporter. Många dykare tar sig gärna till Maltas kust för att ta del av övervägande klippor och grottor som bjuder på en rik fauna. Skolan anordnar språkkurser i kombination med dykkurser om du är intresserad av att prova på både och. 

Andra omtyckta aktiviteter som finns på Malta är bl.a tennis, golf eller bergsklättring i de fantastiska bergen.

Maltas nattliv är lättillgängligt för alla. Du finner massa barer och dansställen. Som student så hittar du lätt något att ro dig med på kvällarna.

Skolans personal ordnar aktiviteter och utflykter speciellt för skolans studenter och det är ofta någonting på gång! Många aktiviteter är kostnadsfria medan man för andra får betala en mindre summa för. Exempel på aktiviteter kan vara bio, bowling, konsert eller något sportevenemang.

Kurser

Språkkurs i engelska

Denna språkkurs består av 20 lektioner per vecka och fokuserar främst på konversation men även grammatik, hör-, läs- och skrivövningar. Klasserna består av maximalt 12 studenter.

Intensiv språkkurs i engelska

Denna språkkurs består av 30 lektioner per vecka och passar dig som vill ha en mer intensiv språkkurs. Klasserna består av maximalt 12 studenter. Kan läsas från en vecka och framåt.

Språkkurs + affärsengelska

Dessa språkkurser består av 20 lektioner allmän engelska och 10 lektioner Business English per vecka.

Cambridge-examenskurs

Denna språkkurs förbereder inför en Cambridge examen och finns på tre olika nivåer. Kursen är 13 veckor lång där 12 veckor är undervisning och sista veckan är en examensvecka. Kostnad för examen tillkommer med ca 1 300 kronor, betalas på plats.

IELTS-examenskurs

Denna språkkurs förbereder dig inför en IELTS-examen. Startar ca 1 gång per månadmed 20 lektioner per vecka. Högst 15 studenter  varje grupp. Eventuell examenskostnad kan tillkomma.

Boende

På Malta finns det goda boendemöjligheter i olika variationer. Det går att välja mellan att bo i värdfamilj, delad lägenhet eller egen studio.

Boende i värdfamilj tycker vi på EduPlanet är ett bra alternativ om du vill komma så nära den vardagliga kulturen som möjligt och knyta lokala kontakter. Du kan välja mellan enkel- eller dubbelrum. Halvpension (frukost och middag) ingår i priset. Familjerna bor inom gångavstånd eller en kort bussresa från skolan.

Delad lägenhet finns i två olika varianter - Vanlig eller Comfort. Enda skillnaden är att comfort har lite större och fler möbler i rummen än vad de vanliga lägenheterna har. Även här kan du välja enkel- eller dubbelrum. Du bor på skolans fina campus. Du får välja om du vill ha frukost-, halvpension och helpension inkluderat eller om du vill laga all din mat själv.

En egen studio passar den som vill bo mer privat och som är mer självständig. Som boende i studio har du ett eget badrum och kök till förfogande. Du kan även här välja om du vill bo i enkel- eller dubbelrum, och om du vill laga egen mat eller ha frukost-, halvpension- eller helpension inkluderat.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Engelska i St. Julians på Malta, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Henrietta
(5)
Jag ångrar inte en sekund utav min språkresa till Malta, hitintills det absolut bästa jag gjort! Mina engelskakunskaper har förbättrats markant vilket var mitt syfte med min språkresa och på köpet fick jag en upplevelse jag inte ens hade kunnat drömma om!
Susan
(5)
Mycket bra ort för att kombinera studierna med lite solsemester! Familjen jag bodde hos var fantastisk, jag skulle helt klart rekommendera den! Att vara långt hemifrån under en längre tid får en att komma folk närmare än man tror är möjligt, tack vare Språkpunkten fick jag en andra familj! Skolan, vännerna, värdfamiljen, allt var bra! Jag kommer...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Engelska i St. Julians på Malta, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner