Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Engelska i New York på Kaplan, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Utbildare: EduPlanet
Utbildningstyp: Språkutbildning / Volontärresor
Utbildningsort: New York
Längd: Upp till 40 veckor
Utbildningstakt: Heltid
Studiestöd: CSN-bidrag
Språk: Engelska

Språkresa - Engelska i New York på Kaplan, EduPlanet

Språkresa - Engelska på Kaplan i New YorkSpråkresa - Engelska på Kaplan i New York

Kaplan är en väletablerad organisation med språkskolor och språkkurser i engelska i flera olika länder. Med över 30 års erfarenhet av internationell språkutbildning har Kaplan uppnått ett mycket gott rykte och en stor kundkrets.

I USA och Kanada erbjuder organisationen ett brett kursutbud på många välkända orter, stora som små. Till din hjälp i undervisningen finns på skolorna ett välutvecklat självstudieprogram och ett brett utbud av aktiviteter anordnas utanför lektionstid.

Kaplan erbjuder kortare semesterkurser på ett par veckor såväl som längre terminskurser och examenskurser. Moderna skolor och ett gediget engagemang från lärare och personal genomsyrar Kaplan´s skolor i USA.

I New York har Kaplan två skolor, båda belägna på Manhattan:

  • Huvudskolan, Kaplan Empire State, är belägen i Empire State Building på 63:e våningen. (5th Avenue och 34th Street)
  • Kaplan SoHo i studentvänliga och trendiga SoHo.

"Staden som aldrig sover" besöks av mer än 40 miljoner inrikes- och utländska turister varje år, vilket gör staden till ett av världens mest populära turistmål och mäkta attraktiv för språkresor. Detta i sig talar sitt tydliga språk om hur mycket New York har att erbjuda sina besökare.

För mer information om Språkresa - Engelska i New York på Kaplan, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

"New York - the city that never sleeps!"

Här finns allt och lite till. Speciellt när det kommer till fritidsaktiviteter. Det är bara att välja och vraka! Teater, musikal, sportevenemang och dagsutflykter.

Förutom det så kryllar New York av sevärdheter, restauranger, kultur och massor av shoppingmöjligheter. Vi på EduPlanet tipsar om ett besök för att se Frihetsgudinnan och Ellis Island, eller varför inte ta del av det livliga China Town. Se en musikalshow på självaste Broadway, eller för den sportintresserade så finns det fullt av sportarenor att besöka - basket, hockey, baseboll och amerikansk fotboll. 

Skolan anordnar helgresor för de som är intresserade. Det har tidigare varit resor till bl.a Washington DC, Boston, Montreal och Alantic City för att nämna några. Även skolan har ett späckat aktivitetsprogram med roliga och spännande aktiviteter. Workshops, runturer, besöka sevärdheter, museum, nöjesfält, sportevent, musikaler med mera!

Kurser

Språkkurs i engelska

Denna språkkurs består av 20 lektioner per vecka vilket motsvarar 15 timmar per vecka. För den som vill utveckla skrift, tal, hör- och läsförståelse i det engelska språket. Kan studeras allt från 2-52 veckor. Klasserna består av omkring 12 studenter, max 15/klass.

Intensivkurser

Intensivkurser med 27 eller 35 lektioner per vecka innebär 20 lektioner språkkurs samt en kombination av tillvalsämnen och schemalagda självstudier. Tillvalsämnen som erbjuds kan variera men är t ex film, konversation, konst och kultur. Utbudet av tillvalsämnen varierar och väljs på plats.

Examenskurser

Förberedande kurser som förbereder inför en Cambridgeexamen eller TOEFL.

Affärsengelska

Kurser i affärsengelska, för dig som använder eller kommer att använda engelska i arbetet.

Boende

Vi på EduPlanet kan hjälpa dig att boka något av följande boendealternativ under din studietid på Kaplan:

Värdfamilj 

Alla värdfamiljer finns inom en timmes resa från skolan. Vanligtvis ca 45-50 minuter. Familjerna kan vara uppbyggda på olika vis - ensamstående yngre personer, flerbarnsfamiljer och pensionärer. Du kan välja mellan enkelrum eller ett dubbelrum (delat rum med vän eller annan student). Frukost eller halvpension inkluderat.

Residens

Detta är det perfekta valet för dig som vill bo självständigt. Som studerande bor du antingen i ett enkel- eller dubbelrum med eget badrum, och har tillgång till gemensamt kök.

Residens bokas ofta upp tidigt så tänk på att vara ute i god tid.

Residens The New Yorker

The New Yorker ligger mitt i New York, omgiven av flera av stadens landmärken som t ex Macy's, Madison Square Garden, Penn Station och Broadway. I området finner du fantastiska shoppingmöjligheter samt en mängd restauranger och kända sevärdheter. Residenset ligger nära båda Kaplans skolor. Välj mellan dubbelrum (två enkelsängar) eller enkelrum med TV och kylskåp i varje rum, samt eget badrum, TV och luftkonditionering. Egen matbespisning. Du har tillgång till ett gemensamt och enkelt utrustat kök där du kan laga till enklare måltider, inga köksredskap ingår dock. Gratis internet finns i de gemensamma utrymmena. Tvättmöjligheter finns i huset, men du måste ta med egna handdukar. Nödvändiga hygien- samt toalettartiklar ingår ej - som t.ex. toalettpapper. Receptionen är bemannad dygnet runt, alla dagar i veckan. Incheckning mellan 15.00-22.00.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Engelska i New York på Kaplan, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Joel   |   2017-08-29
Kan omöjligen bli bättre. Glad, positiv och hjälpsam skolpersonal som är måna om eleverna.
          (4)
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Engelska i New York på Kaplan, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Språkresa - Engelska i New York på Kaplan, EduPlanet
Kursrecensioner
          (4,0)
Baseras på 1 recensioner
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
          (4,5)
Baseras på 81 recensioner
Se alla skolans recensioner