Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Engelska i London på British Study Centre, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
London
Upp till 40 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Engelska

Språkresa - Engelska i London på British Study Centre, EduPlanet

Språkresa - engelska på british study centreSpråkresa - Engelska på British Study Centre i London

British Study Centres (BSC) är en modern skolorganisation med fyra populära språkskolor i programmet. Som student, erbjuds du att studera prisvärda språkkurser med internationella klasser i en trivsam och personlig miljö.

Nyligen flyttade BSC sina lokaler från området i Marleybone till ett nytt, centralt läge i det populära och spännande området Bloomsbury, nära Bloomsbury Square Gardens. Lokalerna är belägna blott 5 minuters gångpromenad från Holborn's tunnelbana och några få minuter från British Museum, trevliga butiker, teatrar och restauranger vid Covent Garden - Londons West End. Skollokalerna delas med West London College, en populär skola för både inhemska och internationella elever som vill läsa kurser inom t.ex. Fashion Design.

På British Study Centres i Bloomsbury finns 14 rymliga och bekväma klassrum som alla är utrustade med modern undervisningsteknik som t.ex interaktiva skrivtavlor eller laptops och projektorer. Under sommaren och skolans högsäsong kan ytterligare 8 klassrum öppnas upp. BSC har en egen liten trädgård med utemöbler och det finns också en kafeteria där du kan äta lunch eller koppla av med en kaffe under rasterna. Vill du sitta kvar i skolan efter dina lektioner finns ett study centre där du med modern teknik och e-learning kan fortsätta dina studier i en avslappnad och bekväm studiemiljö. 

Fritid

London är känd för att vara staden som aldrig sover. Du kommer alltid att ha något för dig att göra. Utbudet är enormt! Allt från att sitta och sola i staden alla fantastiska parker till att gå på sportevent, musikal, utflykter eller varför inte en klassisk pubrunda! Och givetvis får du inte glömma att se de klassiska sevärdheterna som London Eye, Big Ben, Parlament, London Bridge, Tower Bridge etc.

Skolan anordnar även ett aktivitetsprogram själva där du som student kan delta i liknande aktiviteter som nämns ovan. Annat de har hittat på är båtpartyn längs med floden Themsen, besök på nyhetskanelen BBC. Vissa aktiviteter sker mot en liten kostnad. Passa på att ta vara på att träffa resten av studenterna som befinner sig på skolan, men framför allt passa på att öva på den sociala kommunikationen i det "riktiga livet", inte bara i klassrummet. Skolans personal finns alltid till hands för den som känner att det behövs tips på vad man skulle kunna hitta på efter skoltid.

Helgutflykter anordnas regelbundet till närliggande städer såsom Bath och Stonehenge, Cambridge, Stratford-upon-Avon och Oxford men även resor till närliggande länder/städer är möjligt tack vare landets bra förbindelse med bl.a tåglinjerna. Besök t.ex. Skottland, Amsterdam och Paris.

Då utbudet av attraktioner och aktiviteter är så enormt i London och intressena bland studenterna är så varierande, brukar de flesta efter ett par veckor finna sig ganska bra själva till just vad de vill göra. 

Kurser

Språkkurs i engelska 20 lekt/v

Språkkurs i allmän engelska där språkets alla moment tas upp så som konversation, grammatik, hör-, läs- och skrivövningar. Fokus läggs på kommunikation. Klasserna består normalt av ca 10 studenter av blandade nationaliteter.

Språkkurs i engelska 25, 30 lekt/v

Intensiv språkkurs med 25 eller 30 lektioner per vecka. Utöver en allmän språkkurs på förmiddagen ges eftermiddagskurser där studenten kan fördjupa sig i bl.a:

- Grammar & Writing
- Wordpower

IELTS examenskurs

Kurs som förbereder dig inför en IELTS examen. Passar dig som planerar att studera på universitet utomlands. Flexibla startdatum och kurslängder.

Affärsengelska

Som tillägg till en allmän engelskakurs kan du lägga till extra lektioner i Business English som läses två eftermiddagar per vecka.

Boende

BSC London erbjuder ett par olika boendealternativ för sina kursdeltagare, alla noga utvalda av skolans personal.

Värdfamilj

Ett trevligt alternativ för dig som önskar maximera din språkträning och få ta del av den brittiska kulturen på ett naturligt sätt. Bo i ett bekvämt enkelrum (eget rum) med halvpension, dvs frukost och middag. Då London är en stor stad bor familjerna på pendlingsavstånd från skolan med tunnelbana eller buss. Vanligt avstånd mellan värdfamiljer och skola är mellan 30-60 minuter.

Student House

Populärt studentboende för dig som önskar bo tillsammans med andra studenter från skolan. Du väjer att bo i enkelrum eller dubbelrum och delar sedan kök, badrum och sällskapsrum med de övriga i lägenheten. Vanligt är att man bor 3-6 personer i ett Student House.

Alla BSC Londons Student Houses ligger på bekvämt resavstånd från skolan (räkna med ca 45 minuter) vanligtvis i zon 3 och är väl utrustade. Då London är en stor stad får man räkna med att resa med tunnelbana eller buss. Lägenheterna har trådlöst internet och tvättmaskin.

Studentresidens

Populärt studentresidens med hög standard i centrala London, ca 30 minuter från skolan. Du bor i enkelrum med eget badrum. Det gemensamma käket delas med ca 5 andra studenter. Fri wifi.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Engelska i London på British Study Centre, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Martina
(5)
Allt är jättebra, bra kurs, jättebra lärare och trevliga kurskamrater, med andra ord en kurs jag kan rekommendera!
Melsa
(4)
Det bästa som hänt mig i livet hittills! Bra lärare och bra skola! Mycket bra och tydliga böcker. Väldigt bra, ljusa och fräscha klassrum centralt nära allt, jätteskönt! Jätteroliga aktiviteter. Kunniga lärare följde med och man hittade vänner mycket lättare!
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Engelska i London på British Study Centre, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Språkresa - Engelska i London på British Study Centre, EduPlanet
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner