Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa – Engelska i Honolulu på ICC, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Honolulu
Varierande
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: Varje måndag - Honolulu
Sista ansökan: Löpande ansökningar

Språkresa – Engelska i Honolulu på ICC, EduPlanet

Studera engelska på Hawaii med Språkpunkten!

Studera engelska på Hawaii!

Vill du bli bättre på engelska och samtidigt få en upplevelse för livet? Sök då till Intercultural Communications College (ICC) språkkurser på Hawaii genom EduPlanet. Här finns ett flertal kurser på olika nivåer och intensitet. Du väljer vilken som passar dig!

”Upplevelse, spänning, kultur, skönhet och vänner för livet. Hawaii, min dröm som blev verklighet. Det bästa jag gjort, ett minne för livet. Tack Hawaii för allt fantastiskt jag har varit med om och tack Eduplanet som hjälpte mig att göra min dröm sann. Hawaii är fantastiskt. Varmt, behagligt, spännande, vackert, vänligt, välkomnande. Hawaii har allt!”
- Amanda 22 år, 3 veckor

På ön Oahu i ögruppen Hawaii i centrala Stilla havet finns språkskolan ICC centralt belägen. Skolan har tio klassrum där deltagare från hela världen samlas för att förbättra sin engelska. Här kan du studera både själv eller tillsammans med andra och här finns bland annat ett multimediacenter, ett bibliotek, datorer och en liten lounge. Bara 20 minuter med buss från skolan ligger vackra Waikiki Beach och Ala Moana Beach Park. I närheten av skolan finns butiker, restauranger, kaféer och marknader.

För mer information om Språkresa – Engelska i Honolulu på ICC, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Boende och Fritid

Språkresa på Honolulu!Hawaii – ett paradis på jorden

Många av ICC:s tidigare studenter berättar om sina studieupplevelser på Honululu med stor entusiasm. Det behagliga klimatet, ständerna, de vänliga invånarna och den frodiga växtligheten sätter verkligen sina avtryck. Hit kommer förutom en mängd studenter, även väldigt mycket turister. Hawaii hör till USA, men är på många sätt olik de andra delstaterna.

”Tänk att få åka till Hawaii! Paradiset på jorden? Så mycket man har hört om denna plats. Var det så bra som man hade tänkt innan? Nu vet jag svaret. Och nej, inte ens i min fantasi kunde jag föreställa mig hur den här resan skulle bli. Visst trodde jag det skulle bli kul och häftigt. Men så här när jag tänker tillbaka på resan så var allt långt över mina förväntningar.”
- Paulin och Magdalena 20 och 21 år, 4 veckor

Naturen är exotisk, kulturen annorlunda och djurlivet unikt. Här kan du surfa, se på delfiner, snorkla, vandra, dansa eller besöka närliggande öar i ögruppen. Du kommer helt enkelt ha fullt upp med att hinna med allt under din tid på Hawaii.

Bo i lägenhet eller i värdfamilj

ICC har ett flertal lägenheter för dig som studerar på Hawaii. Du kan välja mellan att dela lägenhet med någon eller bo själv. Lägenheterna har även delad swimmingpool i området och har alla de bekvämligheter du kan behöva. Vill du däremot komma i närmare kontakt med den hawaiianska kulturen är värdfamilj ett bra alternativ. Det ger dig möjlighet att prata engelska hela dagen. Vanligt avstånd från värdfamiljerna till skolan är 45-60 minuter med buss. Lägenheterna ligger lite närmare skolan.

”Skolan ordnande bra aktiviteter och lärarna var mycket trevliga. TOPPENNÖJD över boendet! Bästa stället att bo på. Hawaii var underbart!”
- Hanna 26 år, 8 veckor

Vill du ha mer detaljerad information om de olika boendemöjligheterna?
Ta kontakt med EduPlanet här!

Kurser

Språkresa på din nivå

ICC erbjuder flera kurser på varierande nivå och intensitet.

Välj mellan:

Allmän språkkurs: 16 lektioner i veckan. Olika nivåer med max 14 deltagare per grupp. Löpande kursstarter.
Allmän språkkurs med fler lektioner: 20 lektioner i veckan. Finns på olika nivåer med 14 deltagare maximalt per grupp. 4 lektioner i veckan får studenten välja fritt bland tillvalsämnen så som marknadsföring, journalistik, amerikansk och hawaiinsk kultur, grammatik och litteratur. Löpande kursstarter.
Cambridge examenskurs: 20 lektioner i veckan. Målet är att förbereda dig inför Cambridge examensprov.

”Kursen var rolig! Lite enformig undervisning men annars jättebra. Man lärde sig otroligt mycket och vi hade jättekul i klassen. Jag hade lite svårt för min lärare i början men det blev bättre med tiden! Alla lärare var jättesnälla och hjälpsamma. Honolulu är en underbar stad och Hawaii är helt underbart. Att lära sig engelska här är nog det bästa man kan göra.”
- Sara 20 år, 6 veckor

Kursstarter varje måndag. Du måste ha fyllt 16 år för kunna gå en språkkurs på ICC.

Examen & Intyg

För information om examen och diplom, vänligen kontakta EduPlanet! Språkkurserna kan du söka studiemedel för.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa – Engelska i Honolulu på ICC, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner.

Paulin
(4)
Min lärare som jag hade var riktigt, riktigt bra! Jag lärde mig massor utav honom vilket gjorde skoltiden både intressant och lärorik. Skolan erbjöd alltid sin hjälp och det var skönt att ha deras stöd. Vädret var för det mesta alltid bra, människorna alltid trevliga, staden kändes lugn och säker fast ändå med mycket liv och stoj. Jag älskar Haw...
Visa mer
Sara
(4)
Jag var väldigt nervös och tveksam innan jag verkligen bestämde mig för att åka och det ångrar jag inte en dag. Jag lärde mig otroligt mycket och vi hade jättekul i klassen. Det var en upplevelse jag kommer minnas för alltid. Jag har träffat så mycket människor från olika delar av världen och haft otroligt kul.
Isabel
(5)
Skolan var väldigt bra och seriös, undervisningen var intressant. Lärarna hade mycket erfarenhet och tog även med oss på hike samt ordnade aktiviteter både i och utanför skolan.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa – Engelska i Honolulu på ICC, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner