Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Engelska i Cambridge på Kaplan, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Cambridge
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad

Språkresa - Engelska i Cambridge på Kaplan, EduPlanet

Språkresa - Engelska på Kaplan i Cambridge

Med 40 års erfarenhet av att driva språkskolor har Kaplan utvecklat ett välförtjänt gott rykte och har en hög standard på sina språkkurser. Idag har denna språkorganisation över 30 skolor i 8 olika länder världen över.

Skolan i Cambridge är trevlig och personlig och ligger i stadsdelen Newnham med ca 15 minuters gångväg till city. Efter din språkkurs i klassrummet finns här självstudierum där du kan träna språkets olika moment i multimediamiljö eller använda skolans fria internet och bibliotek. Skolan har även en egen liten trädgård och uteplats där det under sommartid anordnas BBQ, samt en coffee shop som har ett brett utbud av lunch, dricka, kaffe, te och snacks.

Att ta sig till Cambridge är relativt enkelt. Du landar på någon av Londons flygplatser (Standsted Airport är den som ligger närmast Cambridge) och sedan tar du dig vidare med buss eller tåg till Cambridge. Det tar ca 30 minuter att ta sig med tåg och ca en timme om du väljer att ta bussen.

Staden i sig

Mer än 3,5 miljoner turister besöker Cambridge varje år för att ta del av stadens rika historia och dess otroligt vackra stadskärna. Även närheten till London och den engelska landsbygden lockar många och även vetskapen om att Cambridge är en av världens främsta akademiska städer, och vad kan vara en bättre miljö för en språkresa! University of Cambridge är det mest kända och är ett brittiskt toppuniversitet. Vi på Eduplanet tror inte att du kommer ha tråkigt i Cambridge!

För mer information om Språkresa - Engelska i Cambridge på Kaplan, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Kaplan Cambridge organiserar aktiviteter och utflykter som alla kursdeltagare är välkomna att delta i. Normalt brukar det erbjudas 6-8 aktiviteter per vecka. Det kan vara besök till lokala sevärdheter som t.ex. King´s College, längre utflykter till t. ex. London eller Windsor och olika aktiviteter så som temapartyn, bio, bowling, paintball, diverse sportaktiviteter, och weekendresor till andra städer som t. ex. Paris.

Om du på egen hand vill ge dig iväg för att utforska staden och dess omgivningar har du all möjlighet att göra det. Ett tips är att hyra en cykel från uthyrningen precis vid skolan. Cambridge är en riktig studentstad och cykelstad så stannar du en längre tid är cykel ett hett tips! Studerar du en längre terminskurs hyr du cykel gratis med Kaplan!

Kurser

Språkkurs i Engelska

Standardkurs med 20 lektioner per vecka vilken tar upp språkets alla moment så som konversation, grammatik, hör-, läs- och skrivövningar. Kursen finns på olika nivåer och alla klasser är internationella. Kursstart varje måndag.

Intensivkurs  i Engelska -  Engelska med tillvalsämnen

Intensiv språkkurs med 27 eller 35 lektioner per vecka ger dig 20 lektioner språkkurs samt en kombination av tillvalsämnen och schemalagda självstudier. Tillvalsämnen är t ex affärsengelska, konversation, examensförbredelser och vissa andra möjligheter som varierar. Tillvalsämnen bokas till på plats och utbudet varierar beroende på säsong och din språknivå.

Kombinationskurs  -  Allmän engelska + Business English

Kombinationskurs för dig som vill träna din engelska generellt men även för nuvarande eller framtida arbetssituationer. Kursen innehåller 35 lektioner per vecka och är en kombination av den ovanstående kursen med 27 lektioner per vecka och 8 lektioner engelska för arbetet/ Business English.

Cambridge examenskurs

Förberedande språkkurs inför en Cambridge examen. Skolan erbjuder kursen på två olika nivåer: First Certificate (FCE) och Advanced (CAE). Kursen passar dig som söker en terminskurs i engelska med hög studietakt och där du får en erkänd officiell examen med dig hem. Kontakta oss för aktuella startdatum.

Boende

Välj mellan boende i en brittisk värdfamilj eller att bo med andra studenter i ett studentresidens.

Värdfamilj

Boende i noga utvald värdfamilj i enkelrum eller dubbelrum och med halvpension (frukost och middag). Detta boende passar dig som vill träna språket i vardagliga situationer. Man får en större inblick i vardagslivet och kulturen i England. Det är även extra bra för dig som vill knyta lokala kontakter, för att återvända senare och hälsa på t.ex.

Residens

Populärt boende med andra studenter där du bor i eget rum med eget badrum och har tillgång till gemensamt kök. Städning av rummet och byte av sängkläder ingår en gång i veckan.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Engelska i Cambridge på Kaplan, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Jacob
(5)
Skolans språkkurs och fritidsaktiviteter var väldigt bra. Det var kul att åka kanalbåt och testa keltisk dans för första gången. Min språkresa till Cambridge är den bästa resan någonsin!
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Engelska i Cambridge på Kaplan, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner