Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Engelska i Brighton på British Study Centres,

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Brighton
Varierande
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: Varje måndag - Brighton
Sista ansökan: Löpande ansökningar

Språkresa - Engelska i Brighton på British Study Centres,

Språkresa - engelska på british study centreÅk på språkresa till Brighton! 

British Study Centres (BSC) är en populär organisation med flera språkskolor under sitt paraply. Kurserna passar dig som vill studera engelska intensivt tillsammans med andra internationella studenter. 

”Det går bara bra med skolan och jag trivs sjukt bra här i Brighton. Det är en helt underbart vacker stad och jag bor med bra människor. Det känns bra att få prata engelska hela tiden. Gillar att det inte är så mycket svenska personer här i skolan för det får mig att lära mig mera. Så allt är helt enkelt väldigt bra.”
- Erik 24 år, 20 veckor

I Brighton finns BSC i ett trevligt område i stadsdelen Hove, inte långt från strandpromenaden och shoppinggatorna. Klassrummen är moderna och fina och ger möjlighet för både egna studier och arbeten tillsammans med andra studenter. Du kan använda skolans datorer för självstudier eller för att surfa på internet. BSC Brighton ligger i anslutning till Hove College där både internationella och brittiska studenter studerar media och kommunikation eller e-business.

För mer information om Språkresa - Engelska i Brighton på British Study Centres,, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Boende och Fritid

Bo i värdfamilj eller dela lägenhet

BSC erbjuder flera boendealternativ för dig som student vid skolan. Ett trevligt alternativ för dig som önskar maximera din språkträning och ta del av den brittiska kulturen på ett naturligt sätt är att bo i en värdfamilj. Detta alternativ inkluderar halvpension och boendet finns ofta på gångavstånd från skolan eller en kort bussresa bort.

Ett populärt alternativ för dig som önskar bo tillsammans med andra studenter från skolan är att dela lägenhet. Här bor man i enkelrum eller dubbelrum och delar sedan kök, badrum och sällskapsrum med de övriga i lägenheten. Vanligt är att man bor 3-9 personer. Alla BSC:s delade lägenheter ligger på bekvämt promenadavstånd från skolan (mellan 10-45 minuter) och är väl utrustade. Det finns också bra kommunikationer med buss om man föredrar det. Vissa lägenheter har trådlöst internet och alla har möjlighet till tvättmaskin i lägenheten eller i huset.

Ett annat alternativ för dig som student i Brighton är att dela ett hus med sju andra studenter. Denna året runt-residens ligger nära tågstationen och strandpromenaden. 15-20 minuters promenad från skolan. Städning ingår en gång i veckan i samband med ankomst och avresedagar. Detta alternativ finns även i en superiorvariant, där alla har eget badrum. Superiorresidensen är tillgänglig under juli och augusti och är belägen i centrum av staden. Buss till skolan på 20 minuter, eller promenad på 30 minuter.

En stad vid havet

Brighton eller ”London by the sea”, som staden brukar kallas, är en mycket trevlig kuststad i södra Storbritannien. Hit har britter kommit ända sedan 1700-talet för att sola och bada och staden är på många sätt väldigt charmig. Här kan du som student sysselsätta dig med en hel del på sidan av studierna: sportaktiviteter, temakvällar, kulturella besök, BBQ:s eller strandhäng. Vill du ta dig en dagstur till London tar den endast 50 minuter med tåg.

Kurser

Studera engelska i Brighton med Språkpunkten!

Plugga engelska på din nivå!

BSC erbjuder engelskakurser på flera olika nivåer och intensitet.

Du kan välja bland följande:

Allmän språkkurs: 20 lektioner i veckan. Konversation, grammatik, hör,- läs- och skrivövningar.
Intensivkurs: 25-30 lektioner i veckan. Konversation, grammatik, hör,- läs- och skrivövningar. Extra tillval där du som student kan välja att fördjupa dig i grammatik, skrivande, vokabulär, business engelska, IELTS eller uttalande.
Eftermiddagskurs: 15-20 lektioner i veckan. Hålls på eftermiddagarna.
Cambridge examenskurs: 25 lektioner i veckan. Förbereder dig för Cambridgeexamen och finns på olika nivåer. 4-6 veckor lång kurs, men kan förlängas.
IELTS examenskurs: 20-30 lektioner i veckan. Förbereder dig för IELTS examen och finns på olika nivåer. Valfri kurslängd, kursstart varje måndag.
English Plus Cookery: 20+6 lektioner i veckan. Kombinera språkkurs med matlagningslektioner 3 gånger i veckan. Passar alla nivåer. Kursstart varje måndag.

”Allt har varit strålande hittills. Man träffar folk från hela världen och lär sig ett och annat om allting varje dag, känns det som. Skolan är liten och pittoresk och Brighton är både pulserande och varierande (med ett antal bohemiska kvarter såväl som trånga fiskargränder) trots att den inte är speciellt stor. Brighton är perfekt om du vill uppleva kultur och en levande stad. Det händer saker här hela tiden, speciellt i maj under stadsfestivalerna. Jag rekommenderar även att du studerar på British Study Centres eftersom studiemiljön är stimulerande, bl.a. tack vare små klasser, duktiga lärare och fräscha lokaler. En kompis på skolan som pluggade engelska på ett stort universitet utanför staden säger att British Study Centres är flera gånger bättre än universitet!”
- Johannes 25 år, 8 veckor

Kursstarter varje måndag. Du måste vara 16 år för att åka på EduPlanets språkresor.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Engelska i Brighton på British Study Centres,

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Erik
(5)
Jag trivs sjukt bra här i Brighton och det går bra med skolan :) Det är en helt underbart vacker stad och jag bor med bra människor (i skolans student house), så allt är bara bra, och det känns bra att få prata engelska hela tiden... gillar att det inte är så mycket svenska personer här i skolan för det får mig att lära mig mera.
Johannes
(4)
Skolan är liten och pittoresk och Brighton är både pulserande och varierande (med ett antal bohemiska kvarter såväl som trånga fiskargränder) trots att den inte är speciellt stor. Brighton är perfekt om du vill uppleva kultur och en levande stad. Jag rekommenderar British Study Centres eftersom studiemiljon ar stimulerande, bl a tack vare små kl...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Engelska i Brighton på British Study Centres, via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner