Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Spanska i Sevilla på CLIC International House

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Sevilla
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Spanska

Språkkurs - Spanska i Sevilla på CLIC International House

Språkkurs - Spanska i Sevilla på CLIC International HouseSpråkkurs - Spanska i Sevilla på CLIC International House

CLIC International House (IH) är en etablerad organisation med över 100 skolor i 30 länder. Alla skolor är självdrivna men kontrollerade av organisationen för att hålla samma höga standard på sina språkkurser och behålla sitt goda rykte. CLIC International House i Sevilla grundades 1983 och har flera gånger blivit erkänd för sin höga kvalitet.

Skolan ligger i en typisk sevillansk byggnad som är belägen mitt i centrala Sevilla inte långt från den kända katedralen La Giralda. Skolan erbjuder 25 mycket fräscha klassrum med luftkonditionering. Det finns även en cafeteria, ett bibliotek, en bokhandel och en stor terrass.

CLIC undervisar i spanska och är känd för att vara en mycket bra och prisvärd skola med väldigt engagerade lärare. Skolans personal består av flerspråkiga och multikulturella människor. Några av dem har en gång själva varit studenter på skolan och vet på så vis mycket väl vad det innebär att vara på språkresa i ett främmande land och hur man gör tiden till en oförglömlig upplevelse.

För mer information om Språkkurs - Spanska i Sevilla på CLIC International House, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Skolans egna aktivitetsprogram

CLIC har insett hur värdefullt det är med aktiviteter i samband med inlärningen av ett språk och skolan anordnar därför en rad olika aktiviteter varje vecka. Du kan t.ex. få delta i utflykter, sporter, biobesök och fester. Varje lördag anordnas heldagsutflykter till bland annat Granada, Córdoba, Cádiz eller Ronda.

Turista runt

Som landets fjärde största stad, och huvudstad i Andalusien, har Sevilla mycket att erbjuda. Klassiker som bland annat flamenco, tjurfäktning och fotboll. Men även teater, shopping och ett stort utbud vad gäller restauranger och barer. Det finns även många kulturella sevärdheter som Torre del Oro, Plaza de España, La Catedral eller vackra Maria Luisa parken. Liksom de allra flesta spanska städer har Sevilla ett stort utbud av festivaler - ”fiestas”. De mest populära är Semana Santa (heliga veckan) och Feria de Abril.

Kurser

Språkkurs i spanska och kultur

Språkkurs med 20 lektioner per vecka.

Intensivkurs i spanska

Språkkurs med 30 lektioner per vecka.

Examensförberedande språkkurs

Språkkurs som förbereder dig inför en DELE-examen. DELE-provet är det enda provet som är officiellt erkänt av det Spanska Ministeriet för Utbildning och Vetenskap. Certifikatet bevisar att man har kompetens i det spanska språket.

Tillval till din språkkurs: Flamenco

Passa på att lära dig flamenco under din tid i Sevilla. Tillvalet ger dig tre lektioner per vecka.

Boende

CLIC International House i Sevilla erbjuder flera olika valmöjligheter för dig som student när det gäller boende under din studietid. Boendet bokas från söndagen innan kursstart till lördagen efter kursslut.

Delad lägenhet med lokalinvånare

Perfekt för dig som vill ha ett självständigt boende men på samma gång ta del av det spanska vardagslivet. Välj mellan enkelrum eller dubbelrum. En eller två lokalinvånare delar lägenheten med en eller två studenter som går på CLIC. Man ansvarar tillsammans för städningen av lägenheten. Alla lägenheter ligger i centrala Sevilla och max 20 minuters promenad från skolan!

Värdfamilj

Boende i enkelrum eller dubbelrum hos en noga utvald familj. Halvpension ingår vilket innebär att man får frukost och middag varje dag. Vill du hellre boka endast frukost eller helpension (frukost, lunch, middag) så är det också möjligt. Detta boende kan varmt rekommenderas för dig som söker extra språkträning och vill komma närmare den spanska kulturen och vardagslivet. Familjerna bor vanligtvis inom 5-25 minuters avstånd från skolan.
Familjerna väljs noga ut av skolans personal. De väljs speciellt ut för deras gästfrihet och positiva feedback från tidigare studenter. Städning, tvättning och byte av sängkläder en gång per vecka ingår. Du får egna nycklar och får komma och gå som du vill men bör följa familjens regler för t ex mattider. Eget badrum på förfrågan och mot tillägg.

Residens

Boende i enkel- eller dubbelrum på ett av skolans residens. I residensen bor mellan 6-15 studenter som studerar på skolan och de ligger på gångavstånd från skolan, oftast ca 10-15 minuter. De är fullt utrustade med kök där studenter lagar sin egen mat, vardagsrum, badrum och alla nödvändiga faciliteter. Det finns möjlighet att boka eget badrum. Rumsstädning och byte av sängkläder ingår en gång per vecka.

Egen lägenhet / Studio

Ett eget boende med hög standard. Beläget ca 8 minuters promenad från skolan. Två historiska byggnader med 10 helt möblerade och fullt utrustade lägenheter och 8 studios i Sevillas centrum. Lägenheterna ligger på en lugn gata och har totalrenoverats och moderniserats. Omgivningen kring lägenheterna har förändrats mycket under de senaste åren. Alameda de Hercules är ett fint område för friluftsliv, omgivet av kaféer, barer och restauranger. Det är ett av de mest fashionabla områdena för att gå ut. Många av de historiska husen runt Alameda har renoverats för att återgå till sin tidigare prakt.

High standard apartments: Lägenheterna är ljusa och smakfullt inredda och har luftkonditionering, uppvärmning, hiss, TV och tvättmaskin. Den gemensamma takterrassen och uteplatsen erbjuder en trevlig miljö för avkoppling utomhus. Trådlöst internet. Varje lägenhet består av vardagsrum och fullt utrustat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum. Lägenheterna har olika planlösning och är mellan 50-60 kvadratmeter i storlek. Handdukar och sängkläder byts varje vecka. Alla kostnader som vatten och el ingår upp till 50 € / mån. Kostnad för slutstädning tillkommer.

High standard studios: Skolans studios har antingen enskilt rum eller dubbelrum med fullt utrustat pentry och eget badrum. Alla har luftkonditionering, uppvärmning och TV. Den gemensamma takterrassen och uteplatsen erbjuder en trevlig miljö för avkoppling utomhus. Trådlöst internet. Varje studio är mellan 20-30 kvadratmeter. Handdukar och sängkläder byts varje vecka. Kostnad för slutstädning tillkommer.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. Vi hjälper dig även med studiemedel från CSN.

OBS att våra priser ofta ligger under skolans priser!

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Spanska i Sevilla på CLIC International House

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Pernilla
(5)
Jag är supernöjd med språkkursen och är väldigt glad att jag valde CLIC. Kursen plus de aktiviteter man kunde delta i gjorde att de får ett så högt betyg. Väldigt professionell och seriös skola. Min lärare jag hade under 2 månader var toppen, hade egentligen inte många andra men att gå efter honom är lärarna väldigt bra och hjälpsamma, man lär s...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkkurs - Spanska i Sevilla på CLIC International House via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner