Visa studentum.se som: Mobil

Seneca College Toronto, Kanada, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Toronto
Varierande
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Startdatum: januari och september - Toronto

Seneca College Toronto, Kanada, EduPlanet

Studera i Kanada - läs jornalism, ekonomi, turism eller teknikStudera i Kanada - läs journalistik, ekonomi, turism eller teknik

Vill du plugga utomlands på en skola med studenter från hela världen? Då ska du plugga på Seneca College, Toronto i Kanada. EduPlanet är Seneca colleges representant i Sverige och hjälper dig med alla stegen.

Seneca College är en stor skola med åtta olika campus spritt över Toronto. Här går cirka 100 000 studenter, varav över 3 000 är internationella studenter från över 75 olika länder. Detta gör Seneca till en perfekt skola för dig som vill lära känna människor från hela världen, samtidigt som du förbättrar dina förutsättningar för din karriär.

Engagerade lärare med yrkeserfarenhet

På Seneca kan du som student antingen läsa kortare perioder eller hela utbildningar. Skolan erbjuder 160 olika program inom flera olika ämnesområden. Skolan är känd för sina engagerade och proffsiga lärare som själva har varit yrkesverksamma inom sitt ämne. De delar med sig av sina egna erfarenheter och förbereder studenterna på den utmaning som väntar i arbetslivet.

Seneca College vill göra din studietid så smidig som möjligt och erbjuder dig tjänster i form av läxhjälp, mentor-program och karriärvägledning. Eftersom det finns så många internationella studenter på skolan är även tjänsterna för de internationella studenterna väl utvecklade. Det finns bland annat ett international office som finns där för att hjälpa dig att komma tillrätta i det nya landet och med studierna. De anordnar även olika aktiviteter som gör att det blir lätt för internationella studenter att knyta kontakter.

För mer information om Seneca College Toronto, Kanada, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

EduPlanet hjälper dig med din ansökan till Seneca College utan kostnad.

Vi mailar dig gärna en ansökningsguide till skolan. I korthet gäller följande dokument för att ansöka:

  • Ansökningsformulär (detta skickar EduPlanet till dig)
  • Dina gymnasiebetyg översatta till engelska
  • Kvitto på betlalad ansökningsavgift, ca CAD 70
  • Bevis på språknivå i form av IELTS, TOEFL eller Cambridge test
  • Kopia av ditt pass

När du har skickat in dessa handlingar går EduPlanet igenom din ansökan och ser till att den är komplett innan den skickas till Seneca College. Så snart skolan har behandlat din ansökan kontaktar EduPlanet dig.

Fritid

Upplev Toronto

När du är i Toronto och har tid över bör du besöka något av stadens många utmärkta turistställen. I Toronto hittar du bland annat CN Tower (som är världens näst högsta fristående byggnad), Toronto zoo eller så kan du ta en båttur till Toronto Island.

Toronto är även en stor sportstad, framförallt när det gäller hockey. Om du är intresserad och får chansen bör du absolut gå på en hemmamatch med Toronto maple leafs och känna stämningen och se hockey i världsklass.

Seneca anordnar en rad aktiviteter för studenterna och det finns en mängd klubbar och organisationer att engagera sig i.

Kurser

Välj bland utbildningar inom ekonomi, journalism, mode, teknik och turism

På Seneca College hittar du program inom flera olika områden. De erbjuder kortare Diplom-program på ett till två år eller treåriga Bachelor-program. Skolan sammarbetar även med andra universitet i Kanada där studenter från Seneca College kan avsluta en påbörjad Bachelor-utbildning.

Läs mer om de ämnen som Seneca erbjuder:

Film & TV
Finns ett stort utbud av kurser inom digital verksamhet, film och tv. Vare sig du vill syssla med 3D animation, specialeffekter, skådespel för kamera eller röstskådespelare så har Seneca det du söker.

Accounting, business & administration
Vill du studera business? Då finns chansen att du hittar en passande utbildning på Seneca Toronto. Skolan har nämligen ett brett utbud av program och kurser inom accounting, business, management, administration.

Engineering, technician & computers
På Newnham campus hittar du de flesta ingenjörskurserna. Skolan erbjuder program för dataingenjörer, civilingenjörer och många fler och har en lärarkår med både teoretisk och praktisk kunskap i ämnena.

Fashion
På Seneca Toronto hittar du en mängd av program inom mode som förbereder dig för en karriär i mode- och designbranschen. Skolans utbildningar är både teoretiskt och praktiskt inriktade och finns som fashion business, fashion business management, fashion studies eller fashion arts. Programmen är mellan ett och tre år långa.

Journalism
Läser du en journalismutbildning får du yrkesförberedande kunskaper inom tv, radio, new media och dokumentär journalism. Efter avslutade studier kommer du ha den kompetens som behövs för att ge dig in i branschen.

Tourism & Travel
Väljer du något av Senecas många program inom turism får du chansen att förbättra dina färdigheter inom försäljning, marknadsföring, förhandling och turism! Skolan har en lång rad med lärare med professionell erfarenhet inom turism som ger allt för att du ska få den utbildning som behövs för en karriär inom yrket. Du kan välja mellan utbildningar som är på ett eller två år långa.

Kontakta oss så guidar vi dig gärna genom utbudet!

Examen & Intyg

Diplom och Bachelor-Examen. 

Kostnader

De flesta program kostar ca 6 600 CAD per termin. Ansökningsavgiften är 70 CAD. På EduPlanets webbplats kan du hitta aktuella priser för både kurser, program, boende, och kurslitteratur.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Seneca College Toronto, Kanada, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Seneca College Toronto, Kanada, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: