Visa studentum.se som: Mobil

Pace University i New York, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
New York
2-6 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: januari och september - New York

Pace University i New York, EduPlanet

Studera i New York med Språkpunkten!

Läs din utbildning i New York!

Har du drömt om USA och New York och är sugen på att uppleva drömmarnas land? Vad passar då bättre än att läsa din utbildning där? På Pace University i New York City finns utbildningar med allt från ekonomi, politik och samhälle till pedagogik och juridik.

På Pace University går 12 700 studenter från 120 olika länder och här kan du läsa en kandidatutbildning eller en master. Universitetet har gott anseende och ger därför goda arbetsmöjligheter efter examen. Undervisningen är delvis praktikbelagd, vilket ökar kontakten med din framtida arbetsgivare. Totalt har skolan två campusområden; ett mitt på Manhattan och ett strax norr om New York City i Pleasantville.

För mer information om Pace University i New York, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Dokument du behöver för att ansöka till Pace University:

 • Ifylld ansökningsblankett
 • ca 70 USD i ansökningsavgift (detta behöver inte ni som ansöker genom EduPlanet betala)
 • Kopia på ditt pass
 • Två rekommendationsbrev
 • Personligt brev
 • Slutbetyg från gymnasiet på engelska
 • Bevis på tillräcklig engelsknivå (VG/C i Engelska alternativt internationellt språktest)
 • Financial Affidavit (bankbrev) där du intygar att du kan finansiera dina studier

Blanketter, svar på dina frågor om ansökan, CSN, visum, stipendier eller försäkringar fås av EduPlanet. Vi sänder dig gärna en detaljerad ansökningsguide.

Du kan kontakta dem här!

OBS, all vår hjälp är gratis! Vi hjälper dig gärna med information studievägledning och ansökan. Vi har många nöjda studenter på Musicians Institute!

Boende och Fritid

New York, New York…

Liksom Frank Sinatra beskriver i sin låt om miljonstaden New York är det en stad som aldrig sover. Hit kommer årligen över 40 miljoner turister och det finns följaktligen en mängd aktiviteter och sevärdheter för dig som studerar där. I campuset norr om staden finns vacker natur, mysiga restauranger och kaféer och ett flertal butiker. Du kan rida, promenera och sporta.

Bo mitt i stadens hjärta eller nära naturen

Beroende på vad du föredrar kan du som student vid Pace University bo antingen mitt på Manhattan eller i natursköna Westchester norr om staden. Oberoende placering finns fina faciliteter med bibliotek, hälsovård, sportmöjligheter och andra roliga aktiviteter. Boendealternativen är antingen lägenheter, town house-lägenheter eller studentrum. Du kan självklart välja att leta eget boende.

EduPlanet svarar på dina frågor om boendealternativ här.

Kurser

Välkänt universitet på USA:s östkust

Pace University är på många sätt en välkänd skola och har bland annat fått titeln som den skola som producerar flest elever som får eftertraktade praktikplatser i USA. Undersökningar har även visat att utexaminerade studenter härifrån håller samma lönenivå som studenter från toppuniversitet så som Yale, Harvard och Princeton.

Här kan du läsa en kandidatutbildning på fyra år eller en masterutbildning på ett till två år. Vill du bli klar snabbare finns det möjligheter till intensivstudier där du studerar även under dina lov. Unikt för svenska studenter är att universitetet låter dig tillgodoräkna ditt gymnasiebetyg som ett skolår, vilket innebär att du kan börja direkt på år två!

Exempel på ämnen du kan läsa på Pace University är:

 • Health
 • Social Science
 • Business
 • Education
 • Art Science
 • Technology
 • Law

Examen & Intyg

Om EduPlanets olika examina:

Study Abroad: 1 termin-1år
Certifikatutbildning: 2-4 månader
Diplomautbildning: 6-12 månader
Associate’s Degree: 2 år
Bachelor’s Degree: 3 år
Master’s Degree: 1-2 år (bygger på en kandidatutbildning)

Kostnader

Har du som svensk student presterat extra bra i gymnasiet kan du passa på att ansöka om ett stipendium för skandinaviska studenter på ca 16 000 USD som kan finansiera dina studier.

Mer information om CSN och kurspriser finns på EduPlanets hemsida. OBS, all vår hjälp är gratis! Skolans kostnader betalas direkt till dem utan pålägg eller konstiga avgifter. Vi hjälper dig gärna med information, studievägledning och ansökan.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Pace University i New York, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Pace University i New York, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: