Visa studentum.se som: Mobil

John Cabot University, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Rom
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad

Videoreportage

Drömmer du om att studera i Rom? Titta på filmen så får du en glimt av hur en students vardag vid John Cabot University i Rom kan se ut.

John Cabot University, EduPlanet

Studera på John Cabot University i Rom

Utbildningar med Språkpunkten på John Cabot UniversityJohn Cabot University är något så unikt som ett amerikanskt college som ligger i Italien. Detta innebär fantastiska möjligheter för studenter att läsa i Rom men få undervisningen på engelska språket.

Skolan är mycket väl ansedd och sedan skolan grundades år 1972 har många nöjda studenter läst vid John Cabot University. Universitetet är unikt på så sätt att det är cirka 800 studenter från över 40 länder som läser på campus, vilket innebär att miljön är väldigt internationell och multikulturell.

John Cabot har flera trevliga campus i Rom belägna på Piazza Navona, Campo dei Fiori och Piazza Venezia i hjärtat av rom.

Det sägs att alla vägar leder till Rom och idag hyser den intensiva storstaden ca 3,8 miljoner människor. Italiens huvudstad karaktäriseras av spännande dofter, kuttrande duvor, cappuccino och konstskatter.

För mer information om John Cabot University, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

I Rom finns det mycket att göra för alla smaker. Hela staden är full av historiska monument och museer samtidigt som staden erbjuder ett mycket hett nattliv. Det finns bio, opera, open-rock och jazzkonserter, piazzas, kaféer och shoppingmalls där du kan umgås med dina nyfunna vänner.

Vill du ha ett svalkande dopp i havet tar det inte mer än ca en timme till närmaste badstrand.

Kurser

Utbildningar med Språkpunkten på John Cabot UniversityJohn Cabot finns möjlighet för studenter att välja mellan en mängs spännande ämnen. Studenter kan välja mellan att läsa en Study Abroad termin eller en hel fyraårig utbildning till Bachelornivå på John Cabot University.

Undervisningen sker på engelska av väldigt högutbildade lärare och i klasserna är det max 15 studenter vilket ger en väldigt gemytlig stämning. För att läsa på heltid ska studenter läsa 15 credits, vilket motsvarar ungefär fem kurser per termin.

På John Cabot University kan du bland annat läsa ämnen som:

  • Art
  • History
  • Business
  • Computer Science
  • Economics & finance
  • Marketing
  • Politcal science
  • Communication 
  • Natural Science & mathematics
  • International Affairs

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: John Cabot University, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Anna
(4)
När det gäller konsthistoria är JCU en underbar plats på grund av den internationella atmosfären och en hög akademisk nivå på sina professorer och olika fritidsaktiviteter som erbjuds till studenter. Dess läge i Rom, en stad vars historiska-, politiska-, kulturella- och religiösa betydelse är enastående, gör det till en plats som aldrig kommer a...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om John Cabot University, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner