Visa studentum.se som: Mobil

JMC Academy i Australien, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brisbane, Melbourne, Sydney
Varierande
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter
Brisbane
Varierande 
Melbourne
Varierande 
Sydney
Varierande 

JMC Academy i Australien, EduPlanet

mediautbildningar, australien, jmc

Gå en mediautbildning i Australien!

John Martin Cass Academy grundades 1982 med målsättningen att utbilda personer för ett kvalificerat yrkesliv i underhållningsindustrin. Idag är JMC Academy Australiens mest framgångsrika skola inom digital media, film, tv och musik.

Högkvalitativa data- och mediautbildningar

JMC Academy erbjuder förstklassiga utbildningar inom digital media, entertainment business management, speldesign, film- och tv-produktion samt musik och ljudteknik. Här får du använda de senaste verktygen och utrustningen, ta del av föreläsningar i världsklass och träffa engagerade akademiker och branschfolk. Allt för att ge dig så goda möjligheter som möjligt att lyckas inom vald bransch.

Du kan läsa på olika nivåer från Diploma till Bachelor. JMC Academy har campus på tre olika platser; Sydney, Brisbane och Melbourne. 

För mer information om JMC Academy i Australien, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Språkkrav: VG i engelska A och B, C i Engelska 5 eller 6, eller IELTS 6,0.

För att bli antagen till JMC Academy krävs att du har ett slutbetyg från gymnaiset med minst C i engelska A och B. Ditt slutbetyg skickas till EduPlanet som en vidimerad kopia översatt till engelska. Detta är något som de allra flesta gymnasieskolor kostnadsfritt kan hjälpa till med, så kontakta din gymnasieskola för översättning. JMC godkänner också ett IELTS med ett snittbetyg på 6.0.

I korthet ska följande också mailas in till EduPlanet (vi mailar dig gärna en en ansökningsguide);

- Skolans ansökningsformulär.

- Vidimerad kopia på ditt slutbetyg översatt till engelska, kontakta din gymnasieskola så kan de säkerligen hjälpa dig med detta kostnadsfritt.

- Internationell sjukförsäkring som skolan kan hjälpa till med att ordna i samband med betalning, men EduPlanet rekommenderar vår försäkring då den är lite billigare än skolans. 

- Kopia på ditt pass.

- Motivationsbrev, max 1 sida. Du förklarar på engelska varför du vill studera på JMC.

- Intyg om studiefinansiering från CSN, blankett 5514W, den kan du få via EduPlanet


(- Om du söker 3D animation eller Game design så vill skolan se exempel på arbete du gjort tidigare).
(- Söker du popular music performance kräver skolan en audition där du ska framföra två olika musikaliska verk som inte får sträcka sig över tio minuter).

- Alla sökande måste dessutom genomgå en intervju via skype eller telefon.

Är du intresserad av att söka till JMC hjälper EduPlanet dig genom hela processen, utan kostnad!

Visum

Kontakta EduPlanet för mer information om visum.

KurserDigital media & 3D animation

Digital media och animation är en av de snabbast växande industrierna i världen. Den här utbildningen ger dig den praktiska och teoretiska kunskapen inom ämnet 3D animation och multimedia. Du får lära dig att hantera den senaste programvaran inom ämnet. Samtidigt som du lär dig grunderna får du chansen att utveckla din artistiska och kreativa sida som gör dig unik.

Game design

Vill du bli en speldesigner? Då är det här programmet för dig! År 2001 blev JMC academy den första privata skolan som kunde dela ut betyg för högre studier. Detta har de byggt vidare på och game design programmet har utvecklats till ett spännande program där man kan läsa sig till ett Diploma, en Associate´s- eller en Bachelor´s Degree. Här får du chansen att utvecklas och göra dina idéer till verklighet. Om du vill bygga din egen värld eller berätta en historia så ger det här programmet dig chansen.


Film & television production

Detta program erbjuder dig kunskapen som du behöver för att bli en framgångsrik film- & tv producent. Som student på det här programmet kommer du att bli motiverad, utmanad och inspererad av ledande människor inom industrin, akademiker och klasskamrater som hjälper dig att utföra arbeten som du kan vara stolt över. Du kommer att bland annat att få chansen att producera en musikvideo, en dokumentär eller en kortfilm.

Audio engineering and sound production

Som student på detta program kommer du att få lära dig allt som finns att veta om ljudproduktion. Programmet lägger stort fokus på produktion, redigering, inspelning och mixning. Man får lära sig både analog- och digital inspelning, hur det fungerar i studion, post-produktion för både TV och film, acoustic design, musikredigering för film och midi. Du får också studera copyright law och music publishing law för att se till att du förstår reglerna inom musikindustrin.

Entertainment business management

Eftersom yrket kräver stor kunskap och många färdigheter så fokuserar programmet främst på att bygga bra företagarerfarenhet med syfte på musik och underhållningsbranschen. Kunskapen du får av det här programmet är så överhängande att den kan tillämpas på vilken typ av företagsverksamhet som helst. Eleven får lära sig grunderna inom handel, copyright, bokföring/budget, ekonomi, marknadsföring och business law. Eleverna får öva sin praktiska kunskap genom rollspel och arbete med elever ifrån andra kurser.

Contemporary music & performance

Studenterna på JMC academy´s contemporary music and performance program, kan se fram emot ett program där möjlighet till att utveckla sin kreativitet och tekniska förmåga ges. I programmet ingår det kurser i låtskrivning, arrangemang, improvisation, samt uppträdande på scen såväl som på film och i studion. Som student här kommer du att få omfattande träning i det instrument du väljer och få spela i band, samt träning i scenframträdande.

Boende

JMC Academy har inget campusboende men skolan kan hjälpa till med att hitta passande boende i närheten av campus.

Exempel på olika boenden är hostel, värdfamilj, lägenhet och delat boende. Kostnaden för att bo i Sydney, Melbourne eller Brisbane beror mycket på din livsstil, val av boende och vardagliga utgifter.

Examen & Intyg

På JMC erbjuds sex stycken program där du kan ta ett Diploma, en Associate´s Degree eller en Bachelor´s Degree.

Kostnader

Utbildningen är avgiftsbelagd och berättigar till studiemedel från CSN. Du kan även få hjälp med terminsavgiften genom lån av CSN. Du kan läsa mer och se vad programmen kostar på EduPlanet hemsida.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: JMC Academy i Australien, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Nils Ström
(5)
JMC Academy is a place that breathes creativity and potential. All day I am finding myself surrounded by like-minded students, as dedicated and passionate about their art as they are friendly and caring about their fellow schoolmates. Together we are given the opportunity to explore and develop as individual artists, putting our knowledge and ex...
Visa mer
Alexander
(4)
Jag kunde inte ha fattat ett bättre beslut än att börja studera på JMC. Det är ett mycket vänligt, socialt och öppen utbildning och atmosfär. Varje dag lär jag mig något nytt och möjligheterna här är oändliga. Mina studier och livet i Australien har varit mycket lärorika och det har gjort att jag ser världen ur ett annat perspektiv.
Beställ information

För att få mer information om utbildningen JMC Academy i Australien, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: