Visa studentum.se som: Mobil

Hove College i Brighton, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brighton
9 månader - 3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska

Hove College i Brighton, EduPlanet

utbildningar med språkpunkten på hove college i brighton, londonUtbildningar med EduPlanet på Hove College i Brighton

Hove College i Brighton är ett populärt college med utbildningar inom Media, Kommunikation och E-Business. Skolan erbjuder kurser från 1 läsår (9 månader) upp till 3 år. Efter en avslutad utbildning på 1 läsår erhåller du ett Diploma inom respektive ämnesområde och efter 3 års studier erhålls en Bachelor´s Degree från ett brittiskt universitet.

Kurserna berättigar till studiemedel från CSN och tanken är att du ska kunna finansiera hela din utlandsvistelse så som kursavgift, boende, mat, nöjen, resa och försäkring.

Utbildningar med EduPlanet på Hove College i Brighton har gott anseende och du studerar tillsammans med brittiska och internationella studenter. På skolan finns tillgång till den senaste utrustningen som anvönds vid utbildningar inom media & design. Lärarna på skolan har själva erfarenhet från näringslivet inom respektive ämnesområde och kan ge återkoppling till arbetslivet i sin undervsining. Klasserna är små vilket gör alla elever delaktiga under alla lektioner.

Efter avslutad Utbildning med EduPlanet på Hove College i Brighton kan du starta din karriär direkt eller välja att läsa vidare inom den inriktning du valt.

Hove College hittar du i ett lugnt område inte långt från strandpromenaden och centrum av Brighton. På promenadavstånd finns livliga gator såsom shoppinggatan George Street med sina många kaféer, restauranger och affärer. Hove College har ljusa, trevliga klassrum samt en mysig trädgård. I byggnaden intill ligger språkskolan British Study Centres (BSC) där många elever läser engelskakurser, vilken vi också är representant för. Du kan använda skolans datorer för självstudier eller för att surfa på internet.

För mer information om Hove College i Brighton, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Hove College´s Diploma-utbildningar krävs att du har ett slutbetyg från gymnasiet samt minst betyget G (eller 3) i Engelska. All undervisning sker på engelska med inhemska lärare. Om du känner att du vill fräscha upp din engelska innan kursstart kan EduPlanet erbjuda rabatterade kurspriser på en förberedande språkkurs.

Creative Communications Diploma

Creative Communications DiplomaAtt kunna kommunicera, vare sig det handlar om konsten att övertyga eller makten att informera, är en av de viktigaste komponenterna i handelslivet.

Creative Communications-utbildningen är 9 månader lång och tar upp varierade ämnesområden. Inledningsvis studeras marknadsföring och därefter analyseras reklam och olika teorier inom PR. Studenterna får öva på att framställa grafiska presentationer och lära sig hur man använder speciella designprogram såsom Photoshop, Illustrator och QuarkXpress. Utöver detta täcker kursen även kreativt skrivande.

En framgångsrikt avslutad kurs leder till ett diplom i Creative Communications och de som vill studera vidare har möjlighet att tillgodoräkna sig poäng på utvalda brittiska universitet.

Du kan läsa mer om vilka kurser och program som finns på EduPlanets webbplats.

International E-Business Diploma

International E-Business DiplomaE-Commerce är en starkt växande marknad, varje år sker ett enormt antal värdefulla handelstransaktioner online. Det är ingen överdrift att säga att inom tio år kommer handelsvärlden att ha genomgått drastiska förändringar.

Ett diplom i International E-Business kombinerar generella affärsstudier med speciella övningar som fokuserar på hur man kan utnyttja och arbeta med webben. Kursen täcker ämnen som marknadsföring, E-Commerce och marknadsföring på internet. Dessutom studerar man hur business genomsyras i bl.a. juridik, ekonomi, bokföring, statistik och kommunikation.

International E-Business finns att studera på Hove College i Brighton. Utbildningen är 36 veckor lång och har designats i samarbete med University of Brighton för att studenter ska kunna fortsätta att studera en Bachelor's Degree på universitetet och vara kvalificerade att börja direkt på andra året.
Vanligtvis läses en Bachelor's Degree på tre år i England men studerar du ett Diploma på Hove College har du alltså behörighet till tredje terminen på kandidatutbildningen.

Du kan läsa mer om vilka kurser och program som finns på EduPlanets webbplats.

Digital Design Diploma

Digital Design DiplomaÄr du intresserad av att jobba med datorer och skapa designade hemsidor, då är Digital Design Diploma ett program för dig. Där får du ta del av, och lära dig processen att framställa snygga hemsidor. Studierna sker vid skolans Mac datorer och du får lära dig att hantera program som Photoshop och InDesign.

Utbildningen Digital Design Diploma är 36 veckor lång och du kan välja att börja i Januari, Mars, Juni eller Oktober. Avslutad kurs med bra resultat på detta program innebär att du får ditt diplom i digital design, OCN Certificate i både Digital Design och Web Design. 

Digital Design Diploma är ett mycket populärt program bland design- och datorintresserade, som du hittar på Hove College i Brighton. 

Du kan också studera en utbildning vid namn Web Design Diploma.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hove College i Brighton, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Liv
(5)
Skolan & lärarna kunde inte varit bättre, de kändes som en familj. Jag hade bra kontakt med alla & undervisningen var helt i min smak. Mycket muntlig undervisning & ytterst lite bok baserat. En hel del var exempel från ”verkligheten” & deras egna erfarenheter, vilket gjorde det lätt & roligt att förstå.
Beställ information

För att få mer information om Hove College i Brighton, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Hove College i Brighton, EduPlanet
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner