Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Griffith College i Dublin, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Dublin
Varierande
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: Januari och september - Dublin

Griffith College i Dublin, EduPlanet

Plugga en, två eller flera terminer i Dublin!

Plugga utomlands – Välj Griffith College i Dublin!

Är du sugen på en ny upplevelse där du får träffa nya människor och samtidigt studera det ämne som intresserar dig? Passa då på att ansöka till Griffith College i Dublin, Irland. Här kan du välja mellan ett flertal olika ämnen, med allt från musikproduktion för film till inredningsdesign.

Griffith College har totalt tre campus och totalt 7 000 studenter. Det är med andra ord en av Irlands största collegeskolor och är privatägt. Det finns många idag kända irländare som har gått här, några exempel är Ryanairs nuvarande vd Michael Cawley och romanförfattaren Cecilia Ahern.

Skolan grundades 1974 och har idag utbildningar på både kandidat- och masternivå. Utbildningarna blandar teori med praktik, allt för att du som studerande ska få så god förankring till arbetslivet som möjligt. På campus finns allt du behöver; boende, bibliotek, parkering, internet, matställen och olika träningsmöjligheter.

För mer information om Griffith College i Dublin, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Beroende på till vilket program du vill söka krävs olika dokument. EduPlanet hjälper dig dock med alla praktiska anvisningar kring ansökningsprocessen, CSN, försäkringar etc.

Du kan kontakta EduPlanet här!

Vanliga dokument som behövs:

 • En vidimerad kopia på ditt slutbetyg från gymnasiet (eller andra eftergymnasiala studier)
 • Tillräckliga engelskkunskaper: IELTS 6.0 eller skolans egna språktest
 • Kopia på ditt pass
 • Ifylld ansökningsblankett
 • Referensbrev på engelska från tidigare arbetsgivare eller lärare (för masterutbildning)
 • CV på engelska (för masterutbildning)

Boende & Fritid

Möt vänner för livet

På Irland finns det ett talesätt som säger att ”en främling är bara en vän du ännu inte mött”, och det säger en del om de vänliga irländarna. Men att studera på Griffith College i Dublin innebär inte bara att du kommer i kontakt med en mängd irländare, här studerar även många internationella studenter.

Pubar och livemusik

Dublin är Irlands huvudstad och ligger belägen på östkusten. Likt resten av landet består staden av pittoreska kvarter, gamla kyrkor och ruiner, genuina små pubar, restauranger och butiker. Vill du vara nära naturen finns ett flertal gröna parker i staden och utanför staden sträcker sig de böljande kullarna, frodiga landskapen, floderna och sjöarna ut sig. Det finns en mängd utomhusaktiviteter så som ridning, segling, golf, klättring, vandring och vindsurfing. För dig som gillar musik är Dublin rätt ställe att vara på, här är nämligen pubkulturen stark och lokalborna träffas gärna över en öl för att umgås och lyssna på skön livemusik. 

Bo i skolområdet eller privat

Att bo i campus är ett sätt att snabbt komma in i studielivet, träffa andra studenter och ha nära till skolan, men för dig som föredrar något eget finns även privata lägenheter att hyra. Viktigt att komma ihåg är dock att det brukar vara köer till de olika boendeformerna, så var ute i god tid och hör av dig till EduPlanet om du vill ha tips och råd om boenden.

Kurser

Vill du studera en eller två terminer eller stanna en längre tid i Dublin? Griffith College har ett varierat utbud av kurser, med allt från datavetenskap, ekonomi till journalistik. Du kan välja mellan ett Study Abroad- program, kandidatprogram eller masterprogram. 

Exempel på ämnen du kan studera är:

 • Game Development
 • Computer Science
 • Accounting & Fiance
 • Business
 • Interior Design
 • Fashion Design
 • Music Production
 • Photography
 • Journalism
 • Visual Media

Examen & Intyg

Om EduPlanets olika examina på skolan:

Study Abroad: 1 termin- 1 år
Certifikatutbildning: 2-4 månader
Diplomautbildning: 6-12 månader
Associate’s Degree: 2 år
Bachelor’s Degree: 3 år
Master’s Degree: 1-2 år (bygger på en kandidatutbildning)

Kostnader

Information om CSN och kurspriser finns hos EduPlanet. OBS, vår hjälp är gratis, allt ifrån information, kursrådgivning och ansökan! Du betalar bara skolans kostnader och då direkt till dem!

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Griffith College i Dublin, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Emang
(5)
Absolutely amazing. The staff and lecturers care about the students and make sure everyone is happy. I have had amazing experiences with people from all over the World that I will always remember even after leaving. I am so happy and glad I chose Griffith college...Best decision I ever made.
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Griffith College i Dublin, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: