Visa studentum.se som: Mobil

Global Banking School, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
London
Varierande
Heltid
CSN-berättigad

Global Banking School, EduPlanet

Global Banking SchoolVälkommen till Global Banking School

Om du söker en karriär inom tex bank och finanssektorn och vill gå en attraktiv utbildning som tränar och förebereder dig inom detta är det här skolan för dig. Global Bankings Schools akademiska program är vägledda av en av Englands mest välrenomerade skolor London School of Economics och kända Bucks University. 

Vi på EduPlanet har många skolor där du kan läsa Business och GBS är en skola specialiserad på just Banking, Financial Markets och Financial Analysis.

Global Banking School (GBS) är kända för sina program inom finans och bank. Skolan ligger lägligt i centrala London som är Europas finanscentrum. Visionen är att rekrytera engagerade studenter och utbilda dem till att bli framgångsrika i den globala världen. 

Bachelor & MBA

På GBS läser du främst längre utbildningar som Bachelor (BA 3 år) och Master (MBA +1 år) inom just Business och Finans. Kurserna är prisvärda och erkänt konkurrenskraftiga. Förutom dessa har de även kortare specialiserade kurser för finansmarknaden.

Kurser vid Global Banking School som är längre än 13 veckor långa är godkända för studiemedel från CSN.

Förbered dig på en karriär inom business och finans

Som en del i att förbereda studenterna på yrkeslivet har skolan även ett karriärutvecklingsprogram som alla studenter går igenom under sin utbildning. Här får man bl a hjälp att interagera med ledande banker och finansvärlden, att utveckla sitt CV och sitt närverk för att hitta rätt karriär att söka sig inom. GBS har en stark koppling till näringslivet och finanssektorn vilket kommer studenterna till godo när det är dags att söka jobb. 

För mer information om Global Banking School, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökan till Bachelor-program och Master & MBA, förkrav:

  • Ansökningsformulär, ifyllt och signerat
  • Pass eller ID-kopia
  • Vidimerad kopia av ditt slutbetyg översatt till engelska. Din gymnasieskola kan kostnadsfritt hjälpa till med detta.
  • Bevis på tillräcklig engelskanivå. Detta kan bevisas på olika sätt. Har du från gymnasiet minst C i Engelska 5 eller 6, eller VG i Engelska A och B så kvalar du in på de betygen. Annars kan du göra ett internationellt IELTS-test och måste få minst i snitt 6,0 och 5,5 på enskild del, eller motsvarande nivå på TOEFL för att bevisa att du nu har den engelskanivå som krävs.
  • Besvara essäfrågor på engelska. 

Kurser

På Global Banking School kan du läsa följande program. OBS samtliga program kan läsas på plats i klass eller online utan att du behöver vara på plats!

Bachelor:

  • BA Business & Finance - Alla företag behöver ha bra koll på sin ekonomi för att kunna ta rätt beslut för framtiden och växa. Vill du jobba inom bank, finans, personlig finans som revisor, konsult eller något annat inom sektorn så är detta en utbildning för dig. Denna utbildning är på 3 år.
  • BA Business & Finance Top-UP - Denna vänder sig till dig som redan läst på akademisk nivå eller har minst två års yrkeserfarenhet av ekonomi. Utbildningen är på 1 år och mynnar ut i en BA.

Start: September och januari varje år

Master:

Samtliga Master-utbildningar är på 1 år. Masterutbildningarna kan alltså också de läsas via Online. Detta har blivit ett populärt alternativ för de som är redan har ett arbete inom ekonomi, men vill ta ett steg i karriären utan att behöva flytta. Många har kanske familj och kan eller vill inte vara borta av den anledningen också. Då är Online-kurs perfekt!

  • MSc Global Investment and Finance - Här är fokus på djup teori inom globala kapitalmarknader och investerings- och finansieringsanalyser
  • MBA Globla Banking - Som namnet ger är inriktningen mot en karriär inom den globala investment banking sektorn.
  • MBA General - Allmän bred MBA för dig som inte bestämt inom vilket businessområde du vill arbeta. 

Start: September, november, januari, mars, juni, augusti.

Boende

Skolan har en speciell avdelning som hjälper studenter med boende. De boendealternativ som erbjuds är bl.a. enkelrum, delat rum, egen lägenhet eller hotell.

Examen & Intyg

Kandidat (Bachelor - BA)- och/eller masterexamen (MSc och MBA).

Kostnader

Kontakta oss för exakta kostnader. Priserna för skolan ligger på mellan ca 9 000 GBP - 10 000 GBP per läsår. Priset för deltagande på plats och Online är samma. 

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Global Banking School, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Beställ information

För att få mer information om Global Banking School, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner