Visa studentum.se som: Mobil

EU Business School - Barcelona, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Barcelona
Varierande
Heltid
CSN-berättigad

Videoreportage

European University står för högklassig utbildning i en stimulerande undervisningsmiljö. Studenter som läser på European University har möjlighet att byta mellan olika campus. Detta eftersom skolan har, utöver Barcelona, campus i städer som München, Geneve, London och Hongkong.

Titta på filmen för att få mer information om European University!

EU Business School - Barcelona, EduPlanet

Vill du plugga utomlands? Läs i Barcelona!

EU Business School är en mycket bra business- och managementskola på stark frammarsch. De är känd för sin höga moderna standard bland såväl studenter som fakultet.

Vill du jobba med business och management inom till exempel turism, internationella relationer, sport eller kanske digitala medier? EU Business School erbjuder en mängd olika inriktningar så att du kan hitta en kandidat- eller masterutbildningar som passar dig. Skolan är ackrediterad av det högt rankade University of Derby och Association of Collegiate Business Schools and programs vilket också är en mycket prestigefull utmärkelse.

All undervisning hålls på hög akademisk nivå, i klasser på ca 25 elever som vanligtvis kommer från olika länder över världen. Du kommer att få möjlighet att lära dig utav kompetenta lärare med branschvana inom ditt valda område, knyta nya kontakter och uppleva Barcelona.

Studenter som läser på EU Business School har möjlighet att transferera mellan olika campus  som skolan har i t.ex.:

 • München
 • Geneva

Du kan alltså påbörja din utbildning i Barcelona och sedan avsluta den i München. Studieplanerna ser likadana ut på samtliga campus och all undervisning hålls på engelska, vilket gör det väldigt enkelt för dig att transferera mellan olika campus.

För dig som redan läst ett till två år på universitet eller höskola inom ekonomi finns möjligheten att kunna tillgodoräkna dig ett eller två år på deras Bachelor in Business. Det innebär att du på ett till två år alltså kan göra en så kallad Bachelor Top-Up på skolan och erhålla en Bachelor in Business-examen!

EduPlanet hjälper dig kostnadsfritt med information, ansökan och CSN när du ansöker till EU Business School genom dem!

Barcelona är Spaniens näst största stad och en av Europas största kulturmetropoler. Här hör 1,8 miljoner människor hemma, liksom fotbollsklubben FC Barcelona med sin hemarena Camp Nou, konstnärerna Gaudi, Miró, Picasso, och kanske du?

För mer information om EU Business School - Barcelona, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att studenten ska bli antagen krävs att denne har ett fullständigt betyg från gymnasiet, eller att studenten kan visa upp en bra engelsknivå (se nedan), rekommendations- och motivationsbrev. Vi hjälper dig med tips och utformningen av dessa.

För att mäta studentens engelskanivå används ett av följande test TOEFL eller IELTS. För TOEFL ska poängen vara 79/80 (internetbaserat) och för IELTS 6.0, men med EduPlanet finns en annan lösning.

Unikt med oss är att du inte behöver göra något IELTS- eller TOEFL-test för att bevisa din engelskanivå. Kontakta oss för info så ordnar vi en smidig lösning!

Visum

För att studera i Barcelona krävs inget visum då Spanien tillhör EU.

För vem?

Utbildningarna hos EU Business School passar dig som vill läsa en utbildning inom Business och vill ha möjlighet att studera på olika campus under din studietid. 

Kurser

Vi på EduPlanet är specialiserade på bla. Business-program utomlands. Vi har stor kunskap om dessa områden och många prisvärda college. Vi hjälper dig gärna med tips, information och ansökan. All vår hjälp är gratis och du betalar bara skolans kostnader, direkt till dem. 


Bachelorutbildningar (BA)

Med start 4 gånger per år; oktober, februari, juni och augusti

 • Bachelor degree in Business Administration (BBA)
 • Bachelor degree in Leisure and Tourism Management
 • Bachelor of arts in Independent Relations (BA)
 • Bachelor of arts in Sports Management (BA)

 • Bachelor degree in Business Finance (BS)
 • Bachelor of science in Digital Media Management (BS)
 • Bachelor of art in Business and Design Management (BA)
 • Bachelor of art in Family Business (BA)
 • Executive Bachelor of Business Administration


Masterutbildningar (MBA, MSc)

 • International Buisness
 • Communication and Public relations
 • International Marketing
 • Global Banking and finance
 • Leisure and Toursim management
 • Entrepreneurship
 • Leadership
 • E-Business
 • Sports Management
 • Human resource Management

Top-Up Bachelor - BA på 1 eller 2 år!

För dig som läst ekonomi eller business ett eller två på akademisk nivå kan vi på EduPlanet även erbjuda dig att tillgodoräkna dig dessa studier på EU-Business Schools Bachelor in Business-program. Detta ger dig då möjlighet att läsa skolan Bachelor på ett eller två år. Kontakta oss om du är intresserad av detta!

Fritid och Boende

plugga i barcelonaFörutom skolans arrangerade aktiviteter har förstås Barcelona det mesta i fritidsväg som en storstad kan erbjuda. För den som är fotbollsintresserad har du under din utbildning en ypperlig chans att gå och se någon av FC Barcelonas hemmamatcher.

För den mode/klädesintresserade är Barcelona ett paradis, här finns allt från dyra märkesaffärer med senaste modet till charmiga loppmarknader. Det breda utbudet gäller även för den kulturellt och nöjesintresserade.

Bästa sättet att ta sig runt i Barcelona är med buss eller tunnelbana som tar dig till de flesta platserna i staden. En singelresa kostar från € 1.30, ska du resa fler är 5 resor bör du dock köpa ett rabattkort: T10-kortet eller Barcelona-kortet.

De som väljer att läsa på EU Business School i Barcelona kommer inte få några problem att sysselsätta sig.

EU Business School hjälper sina studenter att ordna boende på kursorten.
Den vanligaste boendeformen är delad lägenhet med andra studenter. De studenter som önskar ordna boende på egen hand är självklart välkomna att göra detta. Besök EduPlanets hemsida för mer info.

Examen & Intyg

Kandidat- (Bachelor - BA) och/eller Masterexamen (MSc och MBA) inom Business. Bachelorutbildningarna inom Business, se under Kurser för mer info.

Kostnader

Kurspriser 2018 och 2019

 • Ansökningsavgift EUR 200 
 • Bachelor EUR 12 300
 • Master EUR 19 950

Bachelor-kurserna är CSN berättigade.

Vill du veta mer om kostnader och kursstart besök EduPlanets hemsida. 

OBS att vi hjälper dig med ansökan till skolan kostnadsfritt. Dessutom ser vi till så att du får hjälp med ansökan till CSN. 

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: EU Business School - Barcelona, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Aurelie
(4)
Jag trivs jättebra både med studierna på skolan och med det nya livet i Barcelona. Jag tror att just denna skola passar mig som handen i handsken för tack vare min passion för resor och möten med nya kulturer. I min klass finns studenter från en mängd olika länder och under lektionerna uppmärksammas ofta detta genom att lärarna tar med oss i dis...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om EU Business School - Barcelona, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner