Visa studentum.se som: Mobil

Delaware County Community College, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Philadelphia
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad

Delaware County Community College, EduPlanet

Studera i USA - Språkpunkten hjälper dig med ansökan.Studera i Philadelphia på Delaware County Community College

Delaware County Community College (DCCC) grundades 1967 och är ett utmärkt alternativ för dig som vill påbörja en utbildning i USA för ett överkomligt pris och ha närhet till storstäder som New York och Chicago.

Skolan ligger i Media, ett angränsande område till Philadelphia, 30 minuter från stadens kärna. Läget har gjort colleget mycket attraktiv och lockar studenter från hela USA. I området kring skolan hittar du såväl charmiga butiker, teatrar och restauranger och god kommunikation in till Philadelphia och allt vad storstaden har att erbjuda.

Studera fristående kurser under 1-2 terminer som en sk Study Abroad-student, eller påbörja din fyraåriga Bachelor's degree genom att läsa de två första åren på DCCC, upp till en sk Associate degree. Efter dina år på DCCC kan du som önskar fortsätta dina studier på ett amerikanskt universitet, eller ge dig direkt ut i arbetslivet.

Delaware County Community College har transfer guarantee

Skolan erbjuder förstklassig studierådgivning och sk "transfer guarantee" till utvalda universitet, exempelvis Philadelphia University, Temple University, Springfield College och University of Phoenix. Transfer guarantee innebär direkt antagning på dessa framstående universitet om du fullföljer ditt program på DCCC.

DCCC har ca 12 500 studenter på sitt campus, varav över 200 är internationella. Som internationell student är det lätt att komma in i det amerikanska collegelivet.

Philadelphia är en av USA:s största städer med ca 1,5 miljoner invånare. Staden utgör ett viktigt globalt center för ekonomi, kultur, politik och utbildning.

För mer information om Delaware County Community College, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Boende & Fritid

På skolan finns mer än 30 olika studentklubbar och organisationer med olika intressen och syften där du kan medverka. Skolan satsar starkt på sport och du kan bland annat spela fotboll, tennis, golf, baseball, basket, softball och volleyboll på den nivå som passar dig. Det rika utbudet av aktiviteter bidrar alla till en härlig studentanda på campusområdet.

Boende
De flesta som läser på DCCC bor i eller i utkanten av Philadelphia. Skolan erbjuder hjälp med boende i antingen hus som du delar med andra studenter eller i en amerikansk värdfamilj. Skolan ligger ca 30 minuter från centrala Philadelphia, har du ingen bil bör du tänka på att ha nära till bussförbindelser (routes 112 och 118) till DCCC.

Kurser

Study Abroad

På DCCC kan du välja att läsa fristående kurser som en sk Study Abroad-student under 1-2 terminer. Detta alternativ passar dig som vill läsa under en kortare tid i USA och mixa kurser inom olika ämnesområden.

Degreeprogram

DCCC erbjuder tvååriga Associate's Degree. I denna kategori finns två olika typer av program du kan välja mellan. Du kan studera ett University Transfer Program eller ett Career Program.

University Transfer Program

Förbereder dig inför fortsatta studier på ett college eller universitet. För detta program finns följande huvudämnen att välja bland:

 • Behavioral Science
 • Business Administration
 • Communication Arts
 • Computer Information Systems
 • Education
 • Engineering
 • Liberal Arts
 • Natural Science
 • Sport management program
 • Science for Health Professions


  Career Program

  Detta program förbereder dig inför arbetslivet. Programmet är framställt så att du ska kunna ge dig ut i arbetslivet direkt efter dina två år på DCCC.

  Läser du ett Career Program kan du välja bland en mängd olika huvudämnen såsom bl.a:

  • Business Management
  • Hotel and Restaurant Management
  • Early Childhood Education
  • Graphic Design
  • Nursing

  Vi på EduPlanet guidar dig bland skolans program och hjälper dig kostnadsfritt att ansöka. Hör av dig om du undrar något.  

  EduPlanet

  EduPlanet

  EduPlanet Utlandsstudier

  Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


  Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

  Intresseanmälan

  Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Delaware County Community College, EduPlanet

   Få mer information via mail

   Ickebindande

   Kostnadsfritt

  Hitta till utbildaren

  EduPlanet

  Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
  750 02 Uppsala


  Recensioner

  Jennifer
  (5)
  Att plugga i USA fungerar ypperligt för mig! Till skillnad mot Sverige sitter du inte på en föreläsning och sen får läsa själv, här är lektioner (som i gymnasiet) och du får diskutera och involvera dig i allt ni gör. För mig är detta en mycket bra lärlingsstil, jag lär mig mer genom att vara ”hands on”. Jag gillar verkligen DCCC :)
  Beställ information

  För att få mer information om Delaware County Community College, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

  Recensioner
  Recensioner
  (5,0)
  Baseras på 1 recensioner.
  Se alla recensioner för utbildningen
  Skolrecensioner
  (4,6)
  Baseras på 115 recensioner.
  Se alla skolans recensioner