Visa studentum.se som: Mobil

Capilano University i Kanada, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Vancouver
Varierande
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Kommande starter
Vancouver Sista ansökan
Sommartermin maj-aug  (Engelska)
Varierande
Vårtermin jan-apr  (Engelska)
Varierande

Capilano University i Kanada, EduPlanet

Studera vid Capilano University i KanadaUpplev både vildmark och storstadsliv i Vancouver!

Vill du studera i Kanada med närhet till äventyr, strand och uteliv? På Capilano University i Vancouver, Kanada kan du välja att läsa en eller två Study Abroad-terminer med valfria kurser, eller en hel utbildning på 2-4 år. Som student på Capilano University lever och studerar du i närheten av både vildmarken, de kustnära bergskedjorna och orörda stränderna vid Stilla Havet samtidigt som du har nära till storstadsliv i Kanadas svar på Manhattan - downtown Vancouver.

Små klasser och praktiska inslag

Capilano University är speciellt i jämförelse med andra universitet eftersom de små klasserna tillåter lärarna att på ett personligt plan kunna guida dig som student och öppna upp lektionerna för diskussioner och debatt. Många praktiska inslag förekommer på utbildningarna i form av exempelvis grupparbeten, fallstudier, fältarbeten och projektarbeten åt verkliga klienter, för att du ska kunna applicera det du lär dig i klassrummet på verkliga livet.
Capilano University erbjuder kurser och program inom flera olika områden under sina fem olika institutioner Arts & Science, Business & Professional Studies, Fine & Applied Arts, Education, Health & Human Development och Global & Community Studies.

Studieutbud

Arts & Science har något för dig som är intresserad av vetenskap. Du utvecklar ditt kritiska tänkande och får möjlighet att stimulera din nyfikenhet inom naturvetenskapliga, humanistiska eller sociologiska ämnen, så som språk, konsthistoria, filosofi, antropologi, kriminologi, geografi, psykologi, astronomi, IT eller fysik.

Business & Professional Studies erbjuder program och kurser för dig som vill studera exempelvis affärsredovisning, marknadsföring, management och affärsjuridik. Vid institutionen finns mångårigt yrkeserfarna lärare som bidrar till undervisningen genom egna lärdomar och erfarenheter.

Fine & Applied Arts är utbildningsområdet för dig som vill jobba med kreativ problemlösning, kritiskt tänkande och samarbete på hög nivå och samtidigt få chans att utveckla din estetiska ådra. Ämnesområdena inom institutionen är exempelvis film, animering, jazz, teater och visuell konst.

Education, Health & Human Development är till för dig som vill påverka människors liv till det bättre. Du kanske vill arbeta med att få barn att utvecklas i skola eller förskola eller lockas av att använda musiken för att påverka människors välmående?

Global & Community Studies är en institution som har utvecklats som svar på den stora efterfrågan av välutbildad arbetskraft inom turismindustrin. Efter en examen inom Tourism Management från Capilano University är du redo att anta ledande positioner inom turismindustrin och besitter kunskaper inom såväl ledarskap och strategi som ämnesspecifika kunskaper som till exempel marknadsundersökningar, produktutveckling, marknadsföring och risk management.

För mer information om Capilano University i Kanada, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

EduPlanet hjälper dig med ansökan, information om hur det är att studera utomlands, CSN-frågor och allt runt detta när du ansöker till Capilano University. Lämna en intresseanmälan för mer information.

Behörighetskrav:

VG/C i Engelska A-B/% eller 6, eller internationellt språktest

Boendealternativ

Studentkorridor

Ett studentkorridorsrum på CIS Dorm Stay ligger 15 minuters gångväg eller 5 minuters bussresa från Capilano University. Att bo i studentkorridor är ett socialt alternativ som ger dig alla tänkbara bekvämligheter till ett bra pris. I byggnaden finner du tvättmöjligheter, inomhusgym, teninsbanor, gemensamma uppehållsrum och studierum där du kan umgås med andra studenter. Om du önskar finns det möjlighet att lägga till en meal plan för en månadskostnad.

Värdfamilj

Att bo hos en värdfamilj innebär en fantastisk möjlighet till att uppleva den kanadensiska kulturen samtidigt som du ständigt uppmuntras att använda din engelska. Frukost, lunch och middag är inkluderat i priset om du väljer att bo i värdfamilj.

Egna alternativ

Du kan självklart välja att söka boende på egen hand. EduPlanet har förslag på var du kan leta.

Examen & Intyg

Du kan välja att läsa en eller två Study Abroad-terminer med valfria kurser (diplom) alternativt en hel utbildning på 2-4 år som ger en Associate-, Bachelor- (BA-kandidat) eller Master- (MSc) examen. Detta är ett universitet vilket alltså i USA ger möjlighet att läsa kortare eller längre studieperioder som mynnar ut i en Degree-examen, utan att behöva flytta till annan skola. Det ger dig en fin möjlighet att prova läsa en eller två terminer inom olika områden och sedan om du önskar det förlänga till en hel examen!

Kostnader

För fullständiga prisuppgifter, kontakta EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Capilano University i Kanada, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Gustaf
(5)
Som student på Capilano University's Jazz Studies Degree har jag fått möjligheten att lära mig av, diskutera med, och lyssna på några av Kanadas främsta jazzmusiker. Det har varit en helt fantastisk upplevelse, där skoldagarna spenderas på ett campus beläget i skogsmiljö i North Vancouver. Downtown Vancouver är en levande stadskärna och staden, ...
Visa mer
Emelie
(5)
Capilano University är verkligen en helt fantastisk skola. Eftersom den är belägen lite utanför stadskärnan så finner man vildmarken bara ett stenkast från skolgården, vilket är perfekt vid håltimmar då man kan ta en promenad eller löprunda på en av alla vandringsleder som finns här bakom. Det är ett relativt litet campus så det är perfekt för o...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Capilano University i Kanada, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: