Visa studentum.se som: Mobil

Business and Hotel Management School i Schweiz, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Luzern
Varierande
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: Olika beroende på program - Luzern

Business and Hotel Management School i Schweiz, EduPlanet

SpråkpunktenVälkommen till Business & Hotel Management School

Schweiz är ett känt och traditionellt studieland inom turism- och serviceutbildningar. Många av dagens ledare inom turism och serviceindustrin har studerat i Schweiz vilket gör att nyexaminerade studenter har möjligheter till ett stort internationellt nätverk och olika arbetsgivare.

Business & Hotel Management School (BHMS) är en av Schweiz ledande skolor inom Business, Hospitality, Hotel och Culinary (Kock). Deras Bachelor (BA) utbildningar är ackrediterade av Robert Gordon University Aberdeen som 2016 rankades som en av de 5 bästa skolorna i Storbritannien inom Hospitality & Hotel. Denna och de andra ackrediteringarna från andra universitet i USA ger skolan en stark internationell prägel med studenter från hela världen. Skolans erbjuder även förmånligt studentboende och mat.

Flexibel längd på programmen från 1 till 3 år

Programmen som ges vid BHMS Business & Hotel Management School är från ett läsår (Diplom) upp till 3-åriga Bachelor(BA)-program eller ytterligare 2 år som Master och MBA. De har också ett flexibelt modulsystem vilket gör att start kan ske upp till 8 gånger per år. Programutbudet möjliggör för dig att antingen boka ett längre program från början eller att börja med ett 1-årigt Diploma-program för att sedan kunna byggas på upp till en BA eller MBA, vilket är en unik möjlighet om du är osäker på hur länge du vill läsa. Samtliga program kombinerar campusbaserad undervisning med mycket praktiska erfarenheter genom praktikperioderna.

Betald praktik på alla program

Varje läsår har studenterna 6 månader studier på campus följt av 4 - 6 månaders praktik. Praktiken arrangeras av BHMS och är riktiga arbeten som är kopplade till din utbildning. Du som student behöver alltså inte själv lägga din studietid på att hitta en praktikplats. Under praktiken får studenterna dels bra arbetsreferenser inför framtiden och även en lön på ca 2 400 USD i bruttolön per månad. Det innebär att du in princip kan finansiera nästan hälften av din kursavgift och ditt boende varje år!

EduPlanet erbjuder även ett unikt stipendium (scholarship) till alla svenska studenter, vilket är ännu en hjälp vid sidan av studiemedlet från CSN. Med andra ord en mycket konkurrenskraftig skola både när det gäller utbildningarnas kvalitet och kurs- och boendekostnaderna.

För mer information om Business and Hotel Management School i Schweiz, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Följande krävs för att ansöka till utbildningarna:

  • Fylla i BHMS ansökningsblankett, vilken du får av EduPanet.
  • Slutbetyg från gymnasiet översatta till engelska och vidimerade (detta kan din gymnasieskola hjälpa dig med)
  • CV
  • Kopia på ditt pass
  • Motivationsbrev om vem du är och varför du vill ansöka till BHMS.
  • Bankbrev som visar att du har råd men första årets avgifter, här kan du även få ett intyg om studiefinansiering av CSN, blanketten du behöver kan du få av oss.
  • Tillräcklig engelsknivå, minst C i Eng 5 & 6. För Diploma-programmen krävs motsvarande 5-5,5 i IELTS-nivå, för BA och Master/MBA krävs motsvarande 5,5-6 i IELTS-nivå. Om du inte har denna nivå på dina betyg, men ligger högre idag är det vanligt att studenter gör ett engelsktest såsom IELTS-test.

Kontakta EduPlanet för mer information om ansökan.

Examen & Intyg

Olika examen beroende på vilket program du väljer. EduPlanet hjälper dig att söka till bland annat diplomutbildningar, Bachelor och Master.

Kostnader

Information om CSN och kurspriser finns hos EduPlanet. Skolan är CSN-berättigad.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Business and Hotel Management School i Schweiz, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Nadine
(4)
Att avsluta mina studier vid BHMS i Schweiz och få en topprankad Brittisk Bachelorexamen var en byggsten och en ovärderlig erfarenhet för att kunna starta min karriär globalt.
Ernest Kang Chai Poh
(5)
Jag planerar att starta min karriär hemma i Malaysia där turismindustrin har en boom. Efter att ha avklarat min Bachelorutbildning vid BHMS nästa år och fått arbeta 18 månader i tre olika Schweiziska turismföretag, så kommer jag vara redo för utmaningen!
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Business and Hotel Management School i Schweiz, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: