Visa studentum.se som: Mobil

APM College of Business and Communication, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brisbane, Sydney
Varierande
Heltid
Studiemedelsberättigad

APM College of Business and Communication, EduPlanet

Utbildningar Australien - Språkpunkten


Studera på APM College of Business and Communication

Vill du plugga ekonomi och kommunikation i Australien? Då är APM College of Business and Communication något för dig! APM är framstående inom sina ämnesområden och erbjuder dig som student mängder av praktisk erfarenhet för att förbereda dig för det kommande arbetslivet. EduPlanet hjälper dig iväg!

Skolan erbjuder många olika utbildningsalternativ såväl på Bachelor-nivå som Diploma-nivå och erbjuder även praktik som en del av utbildningen. Klasserna är små och undervisningen bedrivs av engagerade och branscherfarna lärare.

APM College of Business och Communication har mycket goda kontakter med näringslivet och studenter som läst på skolan jobbar idag på globala företag som Warner Bros, Estee Lauder, The Music Network, Hilton, World masters, Smart med flera. Eftersom det ingår praktik i utbildningen får studenterna chans att knyta värdefulla kontaktakter tidigt och skolan hjälper studenterna med att söka jobb, skriva CV och tillhandahåller ett nätverk av intressanta organisationer för studenterna att praktisera på.

APM College of Business and Communication har centrala campus i Sydney och Brisbane. Bägge städer erbjuder ett stort utbud av kultur, shopping, uteliv och fantastiska stränder. Campus i Sydney ligger i ett livligt och sofistikerat affärsdistrikt, bara några minuter från centrala Sydney vid den kända Harbour Bridge. Reklambyråer började flytta till Sydney redan på 1960-talet och idag verkar några av de mest ledande byråerna som Leo Burnett, DDi och Sudler and Hennessey i Sydney. Detta innebär att du som APM-student har chansen att vara i händelsernas centrum och ger goda möjligheter till anställning efter avslutad utbildning hos APM.

Campus i Brisbane ligger i Fortitude Valley endast minuter från stadskärnan med utsikt över Brisbane River. Campuset erbjuder en toppmodern, kreativ och stimulerande läromiljö och den senaste tekniska utrustningen. Brisbane är likt Sydney en ekonomisk hub som inhyser mängder av spännande företag av alla storlekar, och således otaliga möjligheter att komma i kontakt med framtida arbetsgivare eller businesspartners.

För mer information om APM College of Business and Communication, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

  • Minimiålder: 18 år
  • Språkkrav: minst C i Engelska 5 och 6 eller VG i Engelska A och B

EduPlanet skickar dig information du behöver för att kunna ansöka till skolan och hjälper dig genom processen!

Staden


Byggd kring en av världens vackraste hamnar, med ett sprudlande nattliv och ett klimat som inte lämnar många besvikna, är Sydney med sina 4 miljoner invånare den perfekta staden att studera i.

I både Sydney och Brisbane finns ett stort utbud av kultur, shopping, uteliv och fantastiska stränder. Även skolan anordnar aktiviteter för studenterna med bland annat partys, grillfester och fritidsaktiviteter.

Här kan du gå omkring i romantiska Darling Harbour längs fullsatta restauranger där salsa ljuder ur högtalarna och se hur solnedgången gömmer sig bakom horisonten.

Kurser

Bachelorutbildningar

Hos APM kan du läsa ett flertal Bachelorutbildningar inom en mängd ämnen. Fokus på dessa utbildnigar ligger på kunskap och teori men kombineras även med praktik på företag för de studenter som så önskar. En fördel med att läsa sin Bachelor på APM är att det går att läsa en Bachelors Degree på två år istället för tre år, eftersom skolan satsar på att verkligen bara ha med användbara kurser i sitt utbud och varje år är indelat i tre trimesters.

Du kan även välja att läsa en Study Abroad-termin på skolan och då välja att läsa till exempel en eller två trimesters.

Här är några av de Bachelorutbildningar som erbjuds på APM College of Business and Communication.

  • Bachelor of Business
  • Bachelor of Business - Marketing
  • Bachelor of Business - Event Management
  • Bachelor of Business - Public Relations

Diplomutbildning

APM College of Business and Communication har även kurser som är mer praktiskt orienterade och sträcker sig över en kortare tidsperiod, vilka går att jämföra med de KY-utbildningar vi har i Sverige. Kursperioden är vanligtvis 20 veckor för ett diploma och 40 veckor för ett Advanced diploma.

Dessa utbildningar är mer "hands-on" och förbereder studenterna för att kommande yrkesliv genom teoretisk kunskap varvat med praktiska övningar och praktik på företag. Väljer du att läsa en diplomutbildning hos APM kan du kombinera denna med att praktisera på företag två dagar i veckan, detta för att verkligen få insikt i branschen och knyta värdefulla kontakter.

Diplomutbildning som finns på APM College of Business and Communication:

  • Diploma of Marketing 38 veckor


Workshops

Skolan anordnar även ett antal workshops för sina studenter inom olika områden. Exempel på workshops är media training, PR fundamentals, PR Communication theory and research, Experential and promotional marketing, event project management och PR strategy management. Under dessa workshops får studenterna möjlighet att praktiskt öva på olika case och få feedback från lärare. Ett mycket uppskattat inslag i undervisningen!

Boende

APM College of Business and Communication kan erbjuda boende i värdfamilj. Önskar du ett mer privat boende rekommenderas att söka efter lediga lägenheter online, och se till att anlända några dagar innan skolan startar för att hitta ett boende väl på plats. Du kan söka boende helt på egen hand eller kontakta skolan för att få hjälp!

Kostnader

Kurspriset betalas direkt till skolan i australiensiska dollar. EduPlanet hjälper dig kostnadsfritt med din ansökan! På deras webbplats kan du hitta alla aktuella priser och datum.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: APM College of Business and Communication, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Jessica
(5)
Jag valde att läsa på APM för att jag ville ha ett mindre college med små klasser istället för ett stort universitet. På APM College kan läraren ditt namn och klasserna är verkligen roliga! Praktiken var ovärderlig för mig, eftersom den gav mig praktiskt erfarenhet från industrin. Idag jobbar jag heltid med marknadsföring och försäljning på Zaff...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om APM College of Business and Communication, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner