Visa studentum.se som: Mobil

pre med course

EduPlanet - PreMed kurser & medicinstudier utomlands 

Ge dig själv en mycket bra antagningschans. EduPlanets PreMed-kurs förbereder dig så att du klarar de svåra antagningstest som krävs vid många utländska universitet om du vill bli tandläkare, läkare eller veterinär. Drömmen kan bli verklighet med deras hjälp!

EduPlanet är ett av Sveriges största och äldsta utbildningsföretag för medicinstudier utomlands och PreMed-utbildningar. Eduplanet startades redan 1982 och hette fram till 2017 Språkpunkten. De är svensk representant för många medicinuniversitet i Europa och har hjälp tusentals studenter att bli antagna till medicinuniversitet utomlands. Svensk kvalitet och professionalism gäller i alla lägen. Huvudkontoret ligger i studentstaden Uppsala, men kursdeltagarna kommer från hela landet.

Goda chanser att komma in

Du måste inte ha superbetyg eller vara extremt begåvad för att ha en chans att komma in på läkare, tandläkare eller veterinärprogram utomlands. De som går EduPlanets PreMed-kurs och fullföljer kommer förr eller senare komma in på de medicinuniversitet som har entrétester. 95-100% av de som gått PreMed-kurs hos EduPlanet har hittills kommit in på första eller andra försöket. Om du går kursen och mot förmodan inte skulle klara testet första gången får du gå om PreMed-kursen utan kostnad en gång till.

Unik PreMed  - Live lektioner i Virtual Classroom 

Kursen är 14 veckor lång och ges online i realtid i så kallat Virtual Classroom, där läraren och dina klasskamrater är uppkopplade samtidigt via dator. Du kan alltså delta aktivt uppkopplad från valfri plats utan att behöva närvara fysiskt på en specifik kursort. Alla lektioner spelas in och du har tillgång till det inspelade lektionerna under 6 månader. Inspelningen gör det smidigt att gå tillbaka och följa undervisningen, om du råkat missa något eller vill jobba lite extra med vissa delar och repetera. Inspelningsmaterialet blir ditt viktigaste studiematerial och för många mycket bättre än att anteckna själva. Till kursen får du också aktiv lärarsupport via mejl, facebook och telefon. Läraren visar vad universiteten brukar ta upp i sina antagningstest och vad som inte kommer med, så du inte behöver lägga tid på vissa saker i onödan.

EduPlanet har också en inspelad budgetvariant (kallad Recorded Live Online) av den ovan beskrivna kursen, men alltså utan undervisning i realtid. I denna ingår dock också aktiv lärarsupport online via mail, och telefon för deltagarna. 

Gruppdynamik och engagemang 

För att skapa den dynamik som krävs för att du ska klara ditt mål så innehåller kursen bland annat:

 • Gruppdiskussioner online
 • Diagnotiska test regelbundet med utvärdering av varje elevs resultat utifrån vad som krävs för att klara antagningstesten och uppföljning med lärare.
 • En facebookgrupp för varje kurs där alla deltagare kan kommunicera med varandra och med kursledningen.
 • Regelbundna, personliga samtal med läraren för uppföljning just för dig.

Lär dig det som behövs för att klara intagningstesterna

EduPlanet kommer att jobba hårt med dig som kursdeltagare för att se till att du verkligen pluggar ordentligt och verkligen förstår det du behöver lära dig. Deras ambition är att varje elev verkligen ska känna att denne lär sig det som behövs och inte bara får den info som behövs. Det är stor skillnad på de två angreppssätten!

Medicinuniversitet med entrétester

Efter kursens slut planerar du tillsammans med EduPlanet in antagningstest för någon av medicinuniversitet som har entrétest. Det gör du i anslutning till kursslutet så att du får med alla kunskaper färska i minnet vid provet. Nedan universitet har antagningsprov för antagning och är de vi rekommenderar: 

 • UPJS i Kosice (Slovakien); läkare/tandläkare
 • LSMU i Kaunas (Litauen); läkare/tandläkare/veterinär
 • Charles University i Prag (Tjeckien); läkare
 • Masaryk University i Brno (Tjeckien); läkare/tandläkare
 • VFU i Brno (Tjeckien); veterinär
 • MUL i Lodz (Polen); läkare/tandläkare
 • UVM i Budapest (Ungern); veterinär 

Förbereder dig på engelska

EduPlanets PreMed kurser är helt på engelska vilket gör att du, förutom inför testet, förbereder dig mycket väl inför dina framtida studier på ett medicinprogram utomlands. Många av studenterna som blivit antagna på medicinprogrammen säger att PreMed-kursen hjälpt dem mycket och gjort studierna lättare. 

Lärare på kursen

EduPlanets certifierade lärare har mycket lång erfarenhet av forskning och undervisning inom områdena som kurserna tar upp; kemi, biologi, anatomi, fysik och matematik. Minst lika viktigt som att kunna ämnena är också att kunna lära ut på ett pedagogiskt och inspirerande sätt, att kunna stödja deltagarna utifrån deras nivå. EduPlanets lärare är kända för det och sitt stora vänliga engagemang. Undervisningen sker på engelska, men de talar självklart också svenska.

Ett ekonomiskt val & effektiv undervisning

EduPlanets kurs kostar betydligt mindre än jämförbara PreMed/Premedical-kurser. Det finns andra PreMed kurser online som tillhandahåller studiematerial och diagnostiska test, men de är rena inspelade kursvarianter utan interaktiv undervisning i realtid med dig som student och en aktivt deltagande klass. Den här skillnaden är ofta avgörande för om man som deltagare lyckas på entrétestet. 

EduPlanet hälsar dig välkommen och tar ansvar för att just du ska lyckas!


För mer information om EduPlanet PreMed Course , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Förberedande studier Ort
PreMed 14v Live Virtual Classroom Distans
PreMed Recorded Live Online Distans

Visa alla

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EduPlanet PreMed Course

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet PreMed Course

Sysslomansgatan 35 A
752 23 Uppsala

Tel: 018-55 10 20
www.eduplanet.se

Beställ information

För att få mer information om EduPlanet PreMed Course via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.