Visual Brand Design

Domus Academy
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Milano
Klassrum
11 månader
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Milano
september 2023

Milano
oktober 2023

Milano
februari 2024
Visual Brand Design

Om utbildningen

Studera Visual Brand Design i Milano!

Experience design är en metod för att utforma produkter, tjänster, appar och annat med fokus på att skapa en positiv användarupplevelse. Masterprogrammet i visuell varumärkesdesign syftar till att utbilda effektiva, dynamiska och mångsidiga visuella varumärkesdesigners och varumärkeschefer som är öppna för visionära innovationer.

För mer information om Visual Brand Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Efter studierna

Karriärmöjligheter: visuell varumärkesdesigner, varumärkesansvarig, strateger för varumärket, grafisk formgivare, designer för användargränssnitt, produktstrateg.

Upplägg

På Domus Academy får du lära dig hur du kan kombinera teknik med vision, kultur och varumärke när du utformar nya, intuitiva gränssnitt. Du kan få din masterexamen i Visual Brand Design. Du kommer att lära dig att identifiera ett företags kärnfilosofi, odla en djup förståelse för dess produkter och tjänster och utforma innovativa sätt att kommunicera företagets varumärkesvärden och berättelse till kunderna genom fysiska, digitala och sociala medier.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Domus Academy

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...


Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Visual Brand Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Visual Brand Design från Domus Academy , fyll i följande uppgifter: