Service Design

Domus Academy
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Milano
Klassrum
11 månader
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Milano
september 2023

Milano
oktober 2023

Milano
februari 2024
Service Design

Om utbildningen

Studera Service Design I Milano!

Experience design är en metod för att utforma produkter, tjänster, appar och annat med fokus på att skapa en positiv användarupplevelse. På Domus Academy får du lära dig hur du kan kombinera teknik med vision, kultur och varumärke när du utformar nya, intuitiva gränssnitt. Du kan få din masterexamen i Service Design.

För mer information om Service Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Efter studierna

Karriärmöjligheter: service designer, designer för användarupplevelser, designer för användarinteraktion, designstrateg, interaktionsdesigner, kodare.

Upplägg

På masterprogrammet i Service design lär du dig nya färdigheter inom storytelling, prototypframställning, problemlösning och affärsdesign som du kan använda för att utveckla intuitiva och relevanta tjänsteidéer.

Genom att observera användare kommer du att upptäcka ouppfyllda kundbehov och utveckla fysiska och virtuella system för tjänsteupplevelser, i nära kontakt med yrkesverksamma från organisationer inom den privata och offentliga sektorn.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Domus Academy

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...


Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Service Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Service Design från Domus Academy , fyll i följande uppgifter: