Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Distansinstitutet

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 39 recensioner.

Sam
(4)
En mycket bra och pedagogisk utbildning.
Jürgen
(5)
God översiktlighet
Marica
(5)
Superbra och sååå roligt!!! Stort tack! Extra mycket beröm till både Maria Celin och LuLu Carter för ett fantastisk ledarskap och utbildning. Högsta betyg till er. Ni har gjort min dröm till verklighet. Tack!!
Helena Enerfalk
(5)
Mer flexibel utbildning för en redan fullspäckad vardag går inte att hitta, så nöjd!
Carina S
(5)
En kurs man blir motiverad av rolig & intressant , superkul
Johanna
(5)
jag är nöjd med utbildningen, den var pedagogisk inspirerande och en bra blandning med bilder filmer och text.
Bim
(4)
Hade förväntat mig att utbildningen innehöll mer inlämningsuppgifter till mentorn för att få feedback på respektive kapitel.
Rolf A
(4)
intressant lättsamt och inspirerande
Jennie
(4)
Mycket bra utbildning på som gav konkreta och handfasta råd. Introduktionskapitel om PR bakgrund mm. Skulle kunna kortas ner och mer fördjupande kunskap borde istället läggas på lobbying, som var lite tunn.
Emma
(3)
Var inte helt vad jag förväntade mig... Hade hoppats på en utbildning som krävde lite mer ifrån mig som studerande.
Jaquline T
(4)
Grundlig, pedagogisk och lättförstådd utbildning. Den vidrör olika delar av vad en kommunikatörs roll kan innebära och på så sätt hjälper den mig hitta den inriktning som lockar mig mest. Det har passat mig otroligt bra att genomföra utbildningen i egen takt och jag har blivit så inspirerad!
Nathalie
(5)
Jag är nöjd!
Cathrin
(5)
Den var lätt att förstå eftersom det var på videos nästan allting än att läsa.
Cecilia S
(4)
Jag är mycket nöjd med upplägget och det var lätt att ta till mig materialet. Känns dock som att det hade kunnat vara fler praktiska exempel att jobba utifrån. Eftersom jag inte har tidigare erfarenhet av projektledning så var det lite svårt att sätta sig in i de olika momenten, alltså hur det kan se ut verkligheten.
Veronica E
(5)
Bra lärare och väldigt nöjd med upplägget på utbildningen. Även om man kliade sig i huvudet några gånger. Tack, nu kör vi!
Gunilla
(4)
Ett bra sätt att få en bra överblick över vad, när och hur man ska kunna för att arbeta med kommunikation. Ser fram emot att pröva mina kunskaper mot certifieringsuppgiften :- ) Härligt att få bekräftelse på det man redan kan och få fördjupning och ny kunskap på det jag ska ha kunskap om. Hatten av för denna utbildning. Jag lägger gärna detta ti...
Visa mer
Hasse Janson
(4)
Komplett utbildning som gjort mig väldigt trygg i hur jag ska agera i samtal i framtiden. Ovärderlig kunskap att ha. Rekommenderar denna varmt.
Rolf L
(5)
Var tveksam till det här med 100% distans men blev glatt överraskad. Att inte kunna bolla med en lärare vägdes upp med att jag kunde lägga upp studierna precis som jag ville plus att Distansinstitutet svarade mig snabbt när jag hade frågor.
Helena Steinholtz
(5)
Välkomponerad och specifik utbildning. Kompetent och engagerad lärare!
Anna
(5)
Finns absolut inget jag saknar. Värdefulla mallar som jag använda direkt i mitt arbete, kunskap om alla tänkbara projekt i bagaget nu. Grymt nöjd!
Camilla Skarp
(5)
Genomtänkt och pedagogiskt. Lättsamt språk, bra exempel och konkreta tips.
Peter Andersson
(5)
100% glad att jag valde den här utbildningen. Petra är fantastiskt pedagogisk och erfaren och jag har verkligen fått fylla på verktygslådan.
Emilia Koivunen
(4)
Det var en väldigt omfattande utbildning. De områden som en Kommunikatör arbetar med i dag gicks igenom. Nu gäller det att veta hur man man gör allting rent praktiskt.
Herbert Månsson
(5)
I det stora hela var det en alldeles utmärkt utbildning med bra upplägg där man kan ta sina egna korta eller längre avbrott. Det enda lilla jag noterade var att ljudet inte var konsekvent... Ibland lagom högt men ibland väldigt lågt och man fick göra lite omtagningar... vid några inslag i början var det knackigt ljud också och det gäller mest d...
Visa mer
Lars R
(4)
Jättenöjd med utbildningen! Var orolig i början att jag skulle vara helt ensam i mina studier då då man läser helt på distans men Distansinstitutet var alltid jättesnabba att svara så fort jag hade en fråga. Tack för alla samtal!
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se