Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Projektledare

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 16 recensioner.

Nick C
(4)
För att jag på det hela är nöjd med utbildningen.
Jesper W
(4)
Bra pedagogiskt utförande av Petra
Lars
(4)
Tycker att det skulle vara mera frågor på de olika delmomenten.
Charlie
(3)
Markus H
(5)
Jag gillar hela upplägget med utbildningen. Filmer att kolla på blandat med lite egen läsning och sedan uppgifter och frågor att klura på gör att det fastnar lättare i mitt huvud iaf.
Andreas E
(5)
Heltäckande utbildning som går igenom projektets alla delar från start till mål.
Sam
(4)
En mycket bra och pedagogisk utbildning.
Jürgen
(5)
God översiktlighet
Helena Enerfalk
(5)
Mer flexibel utbildning för en redan fullspäckad vardag går inte att hitta, så nöjd!
Cecilia S
(4)
Jag är mycket nöjd med upplägget och det var lätt att ta till mig materialet. Känns dock som att det hade kunnat vara fler praktiska exempel att jobba utifrån. Eftersom jag inte har tidigare erfarenhet av projektledning så var det lite svårt att sätta sig in i de olika momenten, alltså hur det kan se ut verkligheten.
Veronica E
(5)
Bra lärare och väldigt nöjd med upplägget på utbildningen. Även om man kliade sig i huvudet några gånger. Tack, nu kör vi!
Anna
(5)
Finns absolut inget jag saknar. Värdefulla mallar som jag använda direkt i mitt arbete, kunskap om alla tänkbara projekt i bagaget nu. Grymt nöjd!
Abbe Mazen
(5)
I början tyckte jag att det var mycket svårt, men när jag började att komma in i utbildningen så blev det lättare för mig att förstå.
Nanna
(5)
5 av 5
Åsa
(5)
Utbildningen var väldigt givande för mig då jag ville utvecklas både personligt och yrkesmässigt. Med tre små barn och ett jobb var det perfekt att läsa på distans, utefter de tider som passade mig. Utbildningen var upplagd på ett pedagogiskt sätt och Petras röst var behaglig att lyssna till. När jag behövde personlig kontakt var Distansinsti...
Visa mer
Fadi J
(4)
4 av 5
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se