Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Kommunikatör

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 42 recensioner.

Paulina L
(5)
Bra upplägg, pedagogiskt med bra kapitelindelningar.
Camilla Q
(5)
Bra sammanfattning som Kommunikatör. Upplägget var bra och utbildaren lättförståelig och härlig att lyssna på.
Ronja S
(4)
Pedagogisk och intressant utbildning
Ann-Sofi B
(4)
Bra utbildning med en härlig blandning av nyttiga ämnen. Skönt att få studera enligt egen tidtabell och slippa stress! Plus också för den snabba responsen vid eventuella frågor och funderingar. Ämnesexpertens videoinpelningar kunde gärna haft bättre ljudkvalitet. Ljudet var lågt jämfört med tex undervisningsklipp från Youtube.
Josefin B
(4)
Hade önskat möjligheten att få feedback på de övningar utbildningen innehåller. Det vore guld! Utöver detta är jag väldigt nöjd med utbildningen. Innehållet är brett och intressant och levereras på ett pedagogiskt vis. Rekommenderar varmt!
Jenny W
(4)
Hurra, jag är klar att testa mina nya kunskaper ute i verkligheten! Utbildningen var utmanande, enkel att förstå och full med värdefull kunskap som kommer att vara till stor nytta i min verktygslåda. Jag uppskattade blandningen av "skolbänk", övningar, poddar, videos och enkelheten i att kunna pausa, backa och spola som jag ville. För mig visad...
Visa mer
Lovisa H
(4)
Karin E
(4)
Jätte bra med poddar och filmade föreläsningar. Kanske fler test eller inlämningsuppgifter.
Linda R
(3)
Marie C
(4)
Malin W
(5)
Innehållsrik och inspirerande utbildning som har gjort mig mycket taggad på kommunikatörsyrket, jag ser fram emot att börja arbeta som kommunikatör. Kunde önskat lite mer fördjupning av vissa övningar samt krav på inlämning för att få feedback på sina uppgifter.
Annika
(4)
Den var bra och engagerande på många sätt. Dock saknade jag exempel på offentlig verksamhet, hur man kan tänka med kommunikation där, vilken är min bransch.
Mathilda
(5)
Jag gillade starkt att utbildningen var digitalt för då kunde man pausa och spola tillbaka om det var så att man inte hängde med. Vilket är svårt att göra live. Jag tycker jag har lärt mig mycket och blivit väldigt inspirerad genom utbildningens gång.
Lisa H
(4)
Camilla
(5)
Bra och tydlig information. Kommer ha nytta av detta i framtiden.
Victoria E
(3)
Helene T
(5)
Utbildningen omfattade alla moment som jag ville lära mig mer om och upplägget var mycket pedagogiskt och lätt att ta till sig.
Sara
(3)
Jessica S
(5)
Mycket bra och rolig utbildning
Sofie
(4)
Cornelia I
(4)
Michaela
(4)
Lätt att förstå och roliga övningar.
Mathilda R
(5)
Julia
(5)
Väldigt rolig och lärorik utbildning.
Sofia L
(4)
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in