Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av HR-koordinator

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 69 recensioner.

Helena S
I det stora hela är jag mycket nöjd dock dras betyget ned något pga att några av intervjuerna var otydliga och att några föreläsningar hade störande inslag.
Donis I
Johan E
Anna L
Utbildningens uppbyggnad och Nils klokskap! Att utbildningen varvade föreläsningar och egenstudier tillsammans med frågor och andra uppgifter. Fullkomligt älskar de uppmuntrande orden från både Nils i hans föreläsningar och vid svarandet på frågor.
Jimmy S
Gillade att man läste i sin egen takt. Bra och lätt förståeligt material.
Isabell B
Det har varit kul och motiverande, allt har inte varit lätt men då har man haft verktyg o extra material att gå till som har gjort de lättare att sätta sig in i.
Hristina R
Otroligt praktisk , gynnande och rolig utbildning!
Jens R
Natalia S
Consuela N
Ni är ett team av proffs som förklarar kursen på ett sådant sätt som deltagarna lätt förstår det och lär sig mycket. Tack!
Kristin O
Väldigt bra variation på att läsa, lyssna och titta på video, läsa i bok. Dock kände jag attvissa övningar var svåra att genomföra, och jag saknade exempel som man kan relatera till, speciellt i de kapitlen där man läste mycket i "Arbetsrätt"-boken.
Aurora T
Lolita H
Tycker allt var upplagt tydligt och bra!
Ann-Marie L
Tycker utbildningens upplägg har varit bra. Lättsamt och tydlighet. Inspirerande och roligt att fortsätta till nästa avsnitt, och till nästa..
Adriana B
Jag fick allt extra kunskap och trygghet som jag behövde för arbetet inom HR med hjälp av detta utbildning. Så stort tack!
Jimmy T
Tycker att det var bra upplagt. Intervjuerna var bra
Jane Ö
Bra pedagogik och bra med exempel
Nadja H
Väldigt nöjd med allt inom kursen! Inte alls haft något intresse för att plugga innan men det här var perfekt för mig! Tack!
Charlotte U
Pedagogisk och bra uppbyggd utbildning med en behaglig person som håller i den. Lite svårare att få bra anteckningar och underlag att gå tillbaka till i den mer muntliga delen mot slutet. För mig fungerar det med att både lyssna, läsa och repetera.
Emma K
Jag känner att alla moment inom utbildningen har varit relevanta för ett framtida arbete inom HR. Utbildningen har haft ett bra upplägg och varit tydlig i sin information. Jag tycker även om det egna ansvaret att ta till mig kunskapen, istället för att lägga majoriteten av tiden på tentor och inlämningsuppgifter (som det är under en akademisk u...
Visa mer
Hanna H
Bra lärare, bra litteratur, dock hade jag förväntat mig lite mer. Men sammantaget var den bra!
Louise A
Yasamin R
ni är bäst
Caroline J
Jag tycker utbildningen har varit väldigt intressant och jag har haft väldigt roligt under utbildningens gång.
Amanda B
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in