Office fördjupningskurs: Effektivisera ditt arbete med Office

Längd
30 timmar - Läs i egen takt
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
1 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Valfritt se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
30 timmar - Läs i egen takt
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
1 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Valfritt se detaljer
Utbildningsform
Distans
Från 1 500 SEK inkl. moms / person

Videoreportage

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Valfritt

 • Distans
 • Distans

Om utbildningen

Office fördjupningskurs: Effektivisera ditt arbete med Office

Välkommen till den andra delen i vår omfattande Office-kurs som lär dig allt du behöver veta för att bli en mästare på Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote och Outlook!  

I denna kurs kommer du ta dig från grundläggande färdigheter till en betydligt avancerad nivå där programmens fulla potential används. 

Under kursen kommer du att lära dig att använda Word för att skapa mallar, tabeller, innehållsförteckning, samarbete i dokument. 

 • Excel för länkning och konsolidering, funktioner, dataverifiering och statistiska verktyg.  
 • PowerPoint för att skapa inzoomningar, infoga videor, och hantera och skapa avsnitt och export. 
 • Teams för att skapa kanaler, flikar, arbetspass och to-do listor. 
 • OneNote för att skapa mallar, lösenordsskydda antecknigar, projektstruktur 
 • Outlook för att hantera profiler, exporter, import och avancerad sökning. 

Kursen är uppdelad i olika avsnitt för varje program och Du kommer också att lära dig hur man använder dessa program tillsammans för att öka produktiviteten och förbättra samarbetet med dina teammedlemmar. 

Denna kursen är uppföljningen till Office Nybörjare och vi rekommenderar att du som väljer att börja direkt med Fördjupning säkerställer att du har bra grundlkäggande kunskap om Officepaketet annars bör du börja med Nybröjaerkursen för att få ut maximalt med värde ur denna fortsättningskurs. 

Oavsett om du är en student, egenföretagare eller arbetar i ett företag, kommer den här kursen att hjälpa dig att öka din produktivitet, förbättra dina färdigheter och bli mer självsäker i din användning av Office-programmen. Köp vår Office-kurs idag och ta din karriär och din förmåga att arbeta med teknik till nästa nivå! 

Varför välja Distansakademin i Sverige ?

Utbildningen ges på svenska

Behov på

arbetsmarknaden

Kursledare från branschen

Målgrupp

Vår Office-kurs är utformad för att passa en bred målgrupp, oavsett ålder, yrkeserfarenhet eller bransch. Kursen riktar sig till alla som vill lära sig att använda Microsoft Office-programmen på ett effektivt sätt och vänder sig till de mer erfarna användare som vill finslipa sina befintliga färdigheter. 

Om du är en student som behöver lära sig att använda Office-programmen för att skapa skolprojekt och rapporter, kommer den här kursen att ge dig de grundläggande färdigheterna och teknikerna du behöver för att bli en expert. 

Om du är egenföretagare eller arbetar i en mindre organisation kan du lära dig hur man använder Office-programmen för att effektivt hantera din verksamhet och öka produktiviteten. Kursen ger dig de verktyg och tekniker du behöver för att hantera dina dokument, hantera dina kalkylblad och skapa professionella presentationer för dina kunder. 

Om du arbetar i en större organisation kommer du att lära dig hur man använder Office-programmen för att samarbeta med kollegor och öka produktiviteten. Du kommer att lära dig hur man använder Teams för att hålla möten och kommunicera med ditt team, hur man använder Outlook för att hantera din e-post och kalender, och hur man använder OneNote för att organisera dina anteckningar. 

Kort sagt, oavsett om du är en student, egenföretagare eller arbetar i en större organisation, kommer vår Office-kurs att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och öka din produktivitet när du använder Microsoft Office-programmen. 

Examen & Intyg

Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov. 

Kostnader

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.  

Ångerrätt 14 dagar gäller. 

Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura. 

Kursinnehåll

 • Ordbehandling i Microsoft Word  
 • Kalkyler och kalkylblad i Microsoft Excel  
 • Bygg presentationer i Microsoft PowerPoint   
 • Samarbeta online med Microsoft Teams  
 • Anteckningar och projekt i Microsoft OneNote 
 • E-post och kalender i Microsoft Outlook 

Upplägg 

Eventuella hålltider, utbildningens schema. 

1 termin deltid/ 15-20 studietimmar. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 15-20 studietimmar för att slutföra de moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldraledighet. 

Utbildningen är fördelad på 6 lektioner där vi går igenom mer avancerade koncept i de olika programmen. Varje lektion är mellan 3 och 6 avsnitt på 2 till 10 minuter speltid per avsnitt.  

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.  

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Office fördjupningskurs: Effektivisera ditt arbete med Office

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Distansakademin i Sverige
BAGARENS VÄG 4
567 32 Vaggeryd

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära sig programmering och utveckling tillräckligt bra för att...

Läs mer om Distansakademin i Sverige och visa alla utbildningar.

Highlights