Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Umeå Folkhögskola (fd Dalkarlså Folkhögskola)

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 16 recensioner.

Rafaela
(5)
Fin miljö ute på Dalkarlså och bra kurser med fanstastisla lärare. Finns alla möjligheter för utveckling, musikaliskt och personligt.
Moa
(5)
Det jag gillar mest med singer/songwriter- utbildningen är att det är väldigt individanpassat och man får ta det i sin egen takt, tycker det är nice att det är en av de få linjerna i Sverige som verkar göra så, annars är det mer fokus på låtskrivning åt andra.
Tobbe
(5)
Skolan är riktigt najs! Erfarna och schyssta lärare som tar hänsyn till din nivå! Schyssta fräscha lokaler, Snyggt och städat internat! Bra mat och skolan ligger väldigt fint till! Värt varenda sekund!
Victoria
(4)
En otroligt bra plats att praktisera och utveckla sitt musicerande på. Har verkligen fått verktyg att nå längre och fler med min musik. :) Bra lärare och grym gemenskap!
Elev
(5)
Väldigt bra utbildning, mycket professionell men också väldigt avslappnad och elevanpassad!
E,j
(4)
Bra utbildning i en fin miljö!!
Elin L
(4)
Fin skola med fantastiska lärare, själv hade jag inte kunnat få en bättre utbildning.
Vicki Jacobson
(5)
Fantastiskt utbildning som låtit mig lägga all fokus och energi på att skriva låtar till mig själv och utvecklas som artist! Jag får hjälp utifrån mina egna mål och ambitioner oavsett om mitt fokus ligger på att skriva, sjung/spela bättre, bli tryggare på scen eller spela in i studio! Det finns även möjlighet att boka egna spelningar och fara ut...
Visa mer
Nike Sellmar
(5)
Riktigt bra utbildning. Storm trivs
Tobias
(5)
Bra utbildning!
Oscar Gäreskog
(5)
Underbar miljö där man verkligen känner sig som hemma och gemenskspen över de olika linjerna är otroligt varm! Det gör att man verkligen får utrymme att växa som människa!
Johan
(5)
Bra blandning av musikaliska och andliga studier. Jag har lärt mig mycket om musik men också kommit närmare Gud. Jag har förstått mycket mer vad lovsång är. Om du är osäker, ta chansen!
Viktor
(4)
Väldigt tillmötesgående personal och rutinerade pedagoger. Har blivit bättre på allt jag kan gällande musik här. Det har varit mycket inriktning på att spela in i studio och på att spela med olika musiker. Lärorikt och kul!
Marie
(4)
Jag gick Musiklinjen i 2 år, och jag ångrar det inte för en sekund! Lärarna är helt underbara, och hjälper en att växa som person. Skolan och internatet blev ett hem under skoltiden, och deltagarna blev som en andra familj. Jag rekommenderar helt klart att gå på Dalkarlså folkhögskola, då ingen av de jag har hört ifrån har ångrat att de gått där!
Anonym
(5)
Bästa skolan någonsin!
Anonym
(4)
Det var de bästa jag har gjort i mitt liv,jag fick växa som människa o utvecklas till en bättre människa så jag rekumenderar Dalkarlså till mina vänner
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in