Visa studentum.se som: Mobil

Välkommen till Dalkarlså Folkhögskola!

Dalkarlså Folkhögskola finns på ett flertal orter Umeå – Lycksele och Örnsköldsvik. Här får du möjlighet att läsa och växa som människa i en trivsam och kreativ miljö. Undervisningen utgår ifrån dina intressen och förkunskaper och det är i gruppens samlade erfarenheter som vi möts till samtal och lärande. Vi erbjuder det du behöver för vidare studier på grund-, gymnasie- och högskolenivå. På skolan finns många olika kurser, allt ifrån vård-, teologi- och transport- till språkkurser på olika nivåer. Denna blandning berikar alla.

Bostäder

Vi har 4 lägenheter (2 rum o kök) på Ålidhem centrum, och 9 studentrum (egen toalett och dusch) med gemensamt kök på Teg.För mer information om Dalkarlså Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Dalkarlså Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Dalkarlså Folkhögskola

Ekonomstråket 11
90730 Umeå


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 16 recensioner.

Rafaela
(5)
Fin miljö ute på Dalkarlså och bra kurser med fanstastisla lärare. Finns alla möjligheter för utveckling, musikaliskt och personligt.
Moa
(5)
Det jag gillar mest med singer/songwriter- utbildningen är att det är väldigt individanpassat och man får ta det i sin egen takt, tycker det är nice att det är en av de få linjerna i Sverige som verkar göra så, annars är det mer fokus på låtskrivning åt andra.
Tobbe
(5)
Skolan är riktigt najs! Erfarna och schyssta lärare som tar hänsyn till din nivå! Schyssta fräscha lokaler, Snyggt och städat internat! Bra mat och skolan ligger väldigt fint till! Värt varenda sekund!
Beställ information

För att få mer information från Dalkarlså Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 16 recensioner.