Visa studentum.se som: Mobil

Dalkarlså Folkhögskola


Välkommen till Dalkarlså Folkhögskola!

På Dalkarlså Folkhögskola skola i Västerbotten möter du många nya möjligheter i en unik kulturmiljö! Kreativa linjer och närhet mellan lärare och kursdeltagare är naturliga inslag på skolan. Mångfald av olika människor skapar dynamik och spännande möten!

Utbildningar utgår från dina egna förutsättningar, oavsett om du är erfaren eller har fått ett nyblivet intresse i något av skolans profilområden.

Den fridfulla och vackra miljö som omger Dalkarlså Folkhögskola finns även innanför de gula husens väggar. I de gedigna byggnaderna finns stora möjligheter till samvaro och spännande möten med övriga studenter men även gott om utrymmen för enskildhet och studiero. Tillsammans med dina kurskamrater växer din kunskap, insikt, förståelse och utveckling. När många sinnen berörs växer vi som människor.

I inackorderingsavgiften ingår de flesta av veckans måltider. Måndag till fredag serveras frukost, lunch, eftermiddagskaffe och kvällsmat. I gemensamma utrymmen i nära anslutning till ditt rum har du ett kök med ordinär köksutrustning och mikrovågsugn. Där kan du laga den mat som du behöver utöver den goda mat som serveras i herrgårdsbyggnaden.

På din fritid är du välkommen in i skolans motionsrum där du kan styrketräna, spela pingis, biljard eller motionscykla. Du kan också passa på att lyfta lite vikter eller sätta på dig boxningshandskarna för att gå en rond mot sandsäcken. Föredrar du lite stillsammare gymnastik finns det workoutmattor att använda. Skolan har även tillgång till en idrottshall några gånger i veckan. Samla ihop några kompisar och spela bollsport som tex. badminton, volleyboll, innebandy och basket. Utrustning så som bollar och racket lånar du på skolan.

Dalkarlså Folkhögskol har en kristen profil och drivs av pingstförsamlingarna i Sverige. Detta sätter sin prägel på skolan med frivilliga andakter och samlingar, men som elev behöver du inte vara troende eller tillhöra någon kyrka för att studera på Dalkarlså. Däremot måste du respektera skolans mål och profil.

Dalkarlså Folkhögskola erbjuder en unik studiemiljö och sätter dig som elev i centrum.


För mer information om Dalkarlså Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Folkhögskoleutbildning
Estetiska utbildningar
Musik / Sång / Musikproduktion Ort
Lovsångslinjen Bygdeå
Musiker pop/rock Bygdeå
Singer songwriter Bygdeå
Förberedande studier
Allmän kurs
Allmän kurs Flera orter (2)

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Dalkarlså Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Dalkarlså Folkhögskola

Dalkarlså 30
915 98 Bygdeå


Recensioner

Rafaela   |   2018-05-22
Fin miljö ute på Dalkarlså och bra kurser med fanstastisla lärare. Finns alla möjligheter för utveckling, musikaliskt och personligt.
          (5)
Moa   |   2018-03-27
Det jag gillar mest med singer/songwriter- utbildningen är att det är väldigt individanpassat och man får ta det i sin egen takt, tycker det är nice att det är en av de få linjerna i Sverige som verkar göra så, annars är det mer fokus på låtskrivning åt andra.
          (5)
Tobbe   |   2018-03-24
Skolan är riktigt najs! Erfarna och schyssta lärare som tar hänsyn till din nivå! Schyssta fräscha lokaler, Snyggt och städat internat! Bra mat och skolan ligger väldigt fint till! Värt varenda sekund!
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Dalkarlså Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Dalkarlså Folkhögskola
Kursrecensioner
          (4,6)
Baseras på 16 recensioner