Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
USA
Klassrum
Stipendium sökbart
Startdatum: Skicka en intresseanmälan för mer information - USA
Simning

Simstipendier

Kombinera universitetsstudier och simning med ett idrottsstipendium i USA

Få ett idrottsstipendium för din talang och en universitetsexamen medan du tävlar i amerikansk collegesimning. Det finns inget bättre ställe att kombinera simning och studier än i USA!

Stipendier för collegesimning i USA 

Tävla i collegesimning som en del av ett stort lag för ett av de 660 universiteten samtidigt som du får en universitetsexamen. Detta kan bli möjligt med ett simstipendium! Denna möjlighet är tillgänglig för simmare på alla nivåer, från hobbysimmare till framtida olympier. Att kombinera simning med en högskoleexamen i USA med hjälp av ett simstipendium är en unik möjlighet och en fantastisk upplevelse efter gymnasiet.

USA har varit det ledande landet för simning under lång tid. Simning är en mycket populär sport i USA, och många av världens ledande simmare tävlade i college-simning. Michael Phelps, Missy Franklin, Katie Ledecky och Matt Biondi är några exempel på simmare som utvecklats genom ett college-simprogram.

Att representera ditt universitet/högskola genom att simma för skolans lag är en stor ära. Du kommer att få status som hjälte både på ditt campus och i det lokala samhället. Sportkulturen i USA är unik och bra idrottare främjas! Samtidigt som du är simmare är du också elev på skolan. Varje dag är strukturerad för att du ska optimera både din utveckling och framgång i poolen och i klassrummet. Det professionella samarbetet mellan simlaget och skolan gör det möjligt att kombinera idrott med högre utbildning. Kombinationen av sport och utbildning erbjuds bara i ett fåtal länder i världen, och USA är experter på det.

Efter avslutade studier har du en värdefull amerikansk kandidatexamen, utvecklade färdigheter och en massa fantastiska upplevelser! 

För mer information om Simstipendier, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Så ansöker du

Kan jag få ett simstipendium?

Se om du har vad som krävs för att studera och simma på college på ett simstipendium i USA! Nästa steg är att fylla i ett kostnadsfritt bedömningsformulär så att vi kan utvärdera dina möjligheter. Det tar bara 2 minuter, utan skyldigheter till att gå vidare med din ansökan!

Collegestipendier i USA

Olika typer av collegestipendier i USA

Ett stipendium är pengar som delas ut till studenter som går på universitet i USA i syfte att minska kostnaderna för utbildningen och levnadskostnaderna. Ett stipendium varierar från 1-100% av skolans totala kostnader och kan täcka studieavgifter, lägenhet, mat och läroböcker. Ett 100% stipendium kommer att täcka alla dessa kostnader för en student.

Det finns olika typer av stipendier: idrottsstipendium (för simmare kallas dessa simstipendier), akademiska stipendier och internationella stipendier. Det är skollagets tränare som avgör hur mycket idrottsstipendium han/hon kan ge en elev. Det är möjligt att kombinera olika stipendier.

De största simstipendierna är värda så mycket som $60 000 per år. Kom ihåg att en kandidatexamen i USA tar fyra år att slutföra, multiplicera ett $60 000-stipendium med fyra och du kan få en utbildning värd $240 000 täckt genom din atletiska nivå. Fantastiskt helt enkelt! 

Collegesimning i USA – det finns en nivå för alla! 

I USA finns det över 660 olika högskolor och universitet med ett simprogram, vilket ger möjligheter för alla nivåer. Den stora fördelen i USA är att det finns stipendier på alla olika college-simnivåer. Vi hjälper både tjejer och killar från olika bakgrunder oavsett om de har genomsnittliga färdigheter eller potential till att hamna bland de bäst presterande. Oavsett om du har ambitioner att bli proffs eller inte så kan vi hjälpa dig att kombinera simning med högre utbildning i USA genom ett stipendium.

Det har blivit allt populärare för talanger att gå på ett universitet i USA för att fortsätta sin utveckling som simmare.

Livet som collegesimmare i USA

Livsstilen för en collegesimmare i USA är ungefär som en professionell idrottsman. Du tränar dagligen i fantastiska anläggningar (ofta mer än en gång om dagen), och du kommer att ha fitnesstränare, atletiska tränare och näringsexperter till ditt förfogande; se till att du presterar efter bästa förmåga. Många collegelag flyger till evenemang, där du bor på hotell och du får tävla mot de bästa unga simmarna i USA. Att vara collegesimmare är en unik möjlighet för killar och tjejer att simma och tävla på hög nivå, med en tränarstab som hjälper dig att utvecklas samtidigt som du får "betalt" i form av ett stipendium.

CSUSA - College Scholarships USA

CSUSA - VÅR RESA

Vår resa började från våra studenthem 2007. Vi har kommit långt sedan dess. Vi bygger ett enormt nätverk av framgångsrika studentidrottare och skapar vägar bortom college. Men det börjar med att hitta rätt skola och idrottslag. Se varför vi hjälper...


Läs mer om CSUSA - College Scholarships USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Simstipendier

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

CSUSA - College Scholarships USARecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Simstipendier från CSUSA - College Scholarships USA, fyll i följande uppgifter: