Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
USA
Klassrum
Stipendium sökbart
Startdatum: Skicka en intresseanmälan för mer information - USA
Amerikanska sporter

Amerikanska sporter

Kombinera universitetsstudier och idrott med ett stipendium

Få ett idrottsstipendium för din talang samt en universitetsutbildning medan du idrottar på i USA. Det finns ingen bättre plats för att göra detta!

COLLEGE HOCKEY

Hockey på college i USA med ett stipendium är ett bra sätt att fortsätta satsningen på professionella karriären samtidigt som du får en kandidatexamen.
Majoriteten av spelarna i NHL är uttagna till den professionella ligan direkt ifrån college och det finns även många andra ligor i världen som har spelare från college.

college hockey

För mer information om Amerikanska sporter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Amerikanska sporter

COLLEGE BASKET

Om du vill bli en duktig basketspelare så är det ingen tvekan om att college i USA är   den bästa vägen att gå! Det finns 2,000+ college i USA med basketlag. 

Det finns en  stor variation av nivån, allt mellan att bästa unga talangerna i landet går till de bästa professionella lagen i NBA eller WNBA till   lägre nivåer som  även där kan ge stora   möjligheter för professionell satsning.

college basket 

Amerikanska sporter

AMERIKANSK FOTBOLL

Precis som med basketen så finns det inget bättre stället att spela amerikansk fotboll än college i USA!

De flesta, om inte alla amerikanska spelare i NFL har spelat college-fotboll innan den professionella nivån så det är ingen tvekan om vad man ska göra om man vill bli proffs. För många är det en dröm som går i uppfyllelse för att spela framför  100 000 personer på läktaren samtidigt som man får sin högskoleexamen. 

Så ansöker du

Se om du har vad som krävs för att spela hockey, basket eller amerikansk fotboll på college med ett stipendium i USA! Nästa steg är att fylla i ett gratis intresseanmälan så att vi kan utvärdera dina möjligheter. Det tar bara 2 minuter och är utan kostand och skylldigheter.

CSUSA - College Scholarships USA

CSUSA - VÅR RESA

Vår resa började från våra studenthem 2007. Vi har kommit långt sedan dess. Vi bygger ett enormt nätverk av framgångsrika studentidrottare och skapar vägar bortom college. Men det börjar med att hitta rätt skola och idrottslag. Se varför vi hjälper...


Läs mer om CSUSA - College Scholarships USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Amerikanska sporter

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

CSUSA - College Scholarships USARecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Amerikanska sporter från CSUSA - College Scholarships USA, fyll i följande uppgifter: