Visa studentum.se som: Mobil

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Fördjupningskurs

Contar
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Stockholm
2 dagar
Heltid
7 900 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Stockholm
7 900 SEK
2021-11-29

Distans
7 900 SEK
2021-11-29

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Fördjupningskurs

ACT

Fördjupningskurs i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) 

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) är en utvecklingsgren av den kognitiva beteendeterapin (KBT). Likt KBT-n är ACT evidensbaserad och har visat på mycket goda resultat vid olika typer av behandling som exempelvis vid kronisk smärta, missbruk och depression. Man arbetar med ACT även vid andra former av tillstånd där man fastnat i rigida och dysfunktionella tankebanor och beteendemönster. Man använder därför ACT flitigt också vid olika slags ångesttillstånd, ätstörningar, stressrelaterad ohälsa samt inom parterapi, livsstilscoaching och preventionsträning för stress och psykisk ohälsa på arbetsplatser.

Vad får du lära dig på en fördjupningskurs i ACT?

Fördjupningskursen i ACT är för dig som redan har de grundläggande kunskaperna och vill öva mer praktiskt genom rollspel och gruppövningar. Mellan kurstillfällen förväntas du tillämpa ACT-färdigheterna för att sedan dela med dig av dessa erfarenheter och få feedback.

Contars kurser i ACT vänder sig till dig som vill lära dig mer om denna terapimetod och hur du kan stötta andra i samtal och behandling med hjälp av ACT. Våra kurser erbjuder en mix av teori och praktik och vi arbetar i små grupper för att underlätta gruppdiskussion. 

Online eller på plats hos oss

Deltagande på denna kurs sker antingen online via vår digitala utbildningsplattform eller på plats hos oss i våra lokaler på Högbergsgatan 30A, Södermalm i Stockholm.

För mer information besök gärna Contars hemsida eller fyll i en intresseanmälan nedan.

För mer information om Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Fördjupningskurs, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursansvarig

Din kursledare Gabriella Svanberg är legitimerad psykolog och specialist i neuropsykologi och har över 20 års erfarenhet av arbete inom psykiatri, LVM vård (missbruk), utrednings- och behandlingsarbete inom LVU- och HVB-hem samt från jobb inom företagshälsovård. Gabriella har också skapat ett behandlingsprogram enligt mindfulnessbaserade Acceptance and Commitment Therapy (ACT) för missbruk.

Så ansöker du

Du anmäler dig till kursen via skolans hemsida. 

Kostnader

EARLY BIRD: Anmäl dig till höstens kursstart innan den 30:e juni och få 10% rabatt på kurspriset!

7900:- Inkl. moms.

Contar

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Fördjupningskurs

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 291 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Fördjupningskurs från Contar, fyll i följande uppgifter: