Visa studentum.se som: Mobil

Consensum

Consensum - utbildningar som gör skillnad

Vill du utvecklas och söker nya utmaningar? Känner du ett behov av att höja din utbildningsnivå? Consensum Yrkeshögskola i Lund och Sollentuna är till för dig som har en grundläggande utbildning och har arbetat en tid inom vård och omsorg.

Med fördjupad och breddad kunskap får du inte bara möjlighet att bidra till en ökad vårdkvalitet på din arbetsplats - på köpet stärker du både din självkänsla och din attraktionskraft på arbetsmarknaden.

När du studerar på Consensum Yrkeshögskola är ambitionen att du ska uppleva din studiesituation hanterbar, begriplig och framförallt meningsfull. Därför har vi anpassat både studietakt, studieform och upplägget efter de behov du kan ha för att lyckas med dina studier.

Distans med regelbundna närträffar på skolan

Yh-utbildningarna passar perfekt för dig som redan jobbar då de är på halvfart och distans. Cirka två dagar per månad är det närträffar på utbildningsorten. Innehållet på närträffarna utgör basen för utbildningen med exempelvis föreläsningar men också diskussioner och praktiska övningar.

Du får ta del av aktuell forskning på området och kritiskt granska och förhålla dig till den. Studierna sker i projektform med utgångspunkt från olika case. Självstudier från kurslitteratur och rapporter utgör basen i utbildningen.

Du har tillgång till kursledare för handledning via lärplattform, skype, telefon eller efter överenskommelse i ett personligt möte.

LIA - Lärande i arbete

Utbildningarna innehåller en LIA-period (lärande i arbete). Consensum erbjuder stor flexibilitet och öppenhet kring olika sätt att anpassa och lösa LIA-perioden för dig som individ. Det finns flera sätt att nå målen i LIA-kurserna för att dessa inte ska upplevas ett hinder i din karriärutveckling.

Är du intresserad att söka? Ansökningswebb finns på Consensums hemsida.


För mer information om Consensum, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Consensum

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Consensum


Tel: 0774 - 41 41 50
consensum-yh.se


Recensioner

Camilla Wallenius Pérez   |   2018-01-09
Utbildningen har varit otroligt bra på många sätt för mig. Jag har fått så mycket kunskap om demenssjukdom och allt runt omkring sjukdomen. Min självkänsla har blivit stärkt och jag vågar nu stå upp för vad jag tycker för jag vet att jag har kunskapen. Läraren har varit så fantastisk, hon har varit tillmötesgående och empatisk och stöttat mig ...
Visa mer
          (5)
Vieng   |   2018-01-06
Mitt intryck av Consensum är positiv. Både gälller utbildning och lärare kompetens.
          (4)
Görel   |   2018-01-05
Jag är mycket nöjd med utbildningen som helhet. Träffarna kunde dock vara under en dag per månad då det blir mycket kostsamt att resa och bo på hotell varje månad. Det är tråkigt att missa möjlighet att vara med p g a detta. Märket som vi fick köpa är jag missnöjd med då den på ett otydligt sätt visar vad vi har kunskap om (då specialistunderskö...
Visa mer
          (4)