Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Produktionsledning för yrkesverksamma, 30 hp

CIL - Centrum för informationslogistik
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Ljungby
1 år, 30 hp
Deltid
Studiemedelsberättigad

Produktionsledning för yrkesverksamma, 30 hp

Vidareutbildning inom industri och produktionsledning

• Har du redan jobbat några år inom produktionen?
• Vill du kunna förverkliga dina idéer du har när det kommer till förbättringar på din arbetsplats?
• Vill du ta ett par steg framåt i din karriär genom en vidareutbildning inom produktionsledning?

Då passar utbildningen produktionsledning för yrkesverksamma vid CIL dig! 

» Vill du veta mer produktionsledning för yrkesverksamma? 
   Lämna en intresseanmälan idag!

Idag måste svenska industriföretag satsa offensivt på att utveckla sitt sätt att producera. Konkurrensen från företag i andra länder är stenhård, delvis på grund av lägre löner. Väldigt många av dessa länder har även kommit minst lika långt som oss. Nu gäller det att hålla täten.

Du vet hur tillverkningen går till, du kan snacket bland arbetskompisarna och du har känt på den allt högre förändringstakten på företaget. Du har den perfekta bakgrunden för att gå vidare och utvecklas som person, utvecklas inom företaget och ta ett större ansvar i din yrkesroll.

 Produktionsledarutbildning med fokus på ledarskap

Utbildningen till produktionsledare ger dig möjligheten att skaffa dig den kunskap som krävs för att du ska bli en kompetent produktionsledare. CIL ser till att du får tillämpa dina nya kunskaper löpande efterhand som kurserna avverkas. Produktionsledarutbildningen består av teori men även av praktisk tillämpning på det företag där du arbetar idag.

Produktionsledarutbildningen innehåller ledarskap, så en förutsättning är att du tycker om att leda och utveckla andra. Du gillar människor och är bekväm med att gå din väg och driva din sak. Du känner att du har mer att ge.

Produktionsledarutbildningens upplägg

Rent praktiskt är utbildningen en distansutbildning på halvfart under ett år. Utbildningen består av fyra kurser som vävts samman till en helhet. För att läsa den fjärde kursen krävs att du har godkänt på de tre första.

Du studerar självständigt och får både material och genomför grupparbeten via en webbaserad utbildningsplattform. Studenterna på utbildningen träffas två till tre gånger per termin på CIL i Ljungby för föreläsningar och grupparbeten.

Kurser:

  • Material- och produktionsstyrning: Här ges du en överblick över processer och ekonomiska faktorer i den moderna produktionen.
     
  • Ledarskap i producerande företag: Här ges du bakgrund och verktyg för att leda en verksamhet som chef och mobilisera kraft hos olika individer.
     
  • Industriell ekonomi: Här ges du grunderna i företagsekonomi samt kunskap om viktiga ekonomiska bedömnings- och analysmetoder.
     
  • Produktionsstrategier/Lean production: Här lär du dig att analysera och utforma produktionsstrategier samt ta fram beslutsunderlag för investeringskalkyler.
För mer information om Produktionsledning för yrkesverksamma, 30 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet. 

Ansök via antagning.se.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och CSN-berättigad. 

CIL - Centrum för informationslogistik

CIL - Centrum för informationslogistik

Både CIL, Centrum för Informationslogistik, och deras partnerföretag tycker att man som student ska utveckla sina kunskaper och kontakter ute i verkligheten. Därför tillbringar CILs studenter minst 20 procent av studietiden hos ett av dem. Du får skarpa uppdrag. Ni...


Läs mer om CIL - Centrum för informationslogistik och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Produktionsledning för yrkesverksamma, 30 hp

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

CIL - Centrum för informationslogistik

Stationsgatan
341 60 Ljungby

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Produktionsledning för yrkesverksamma, 30 hp från CIL - Centrum för informationslogistik, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: