Visa studentum.se som: Mobil

Webbutvecklare E-handel

Changemaker Educations
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
90 veckor
Heltid
CSN-berättigad

Webbutvecklare E-handel

E-handeln behöver din kompetens!

E-handeln behöver webbutvecklare med fokus på kundens affärsnytta och UX. Idag handlar 9 av 10 svenskarvaror och tjänster på nätet. Dynamisk webbutveckling, mobile first, responsiv design och UX utvecklas och implementeras i högt tempo. Vill du vara med och utveckla dagens och framtidens e-handelslösningar? Då ska du satsa på att bli webbutvecklare inom e-handel!

Stor efterfråga på webbutvecklare!

Genom att utbilda dig till webbutvecklare inom e-handel får du en unik kompetensmix som är starkt efterfrågad på arbetsmarknaden. Du får en överblick över de ledande e-handelssystemen och du lär dig dynamisk webbutveckling där design, layout och funktioner stödjer kundens upplevelse (UX/UI) . Du lär dig hantera databaser, du bygger responsiva webbplatser för mobila plattformar, samt skapar system för flöden/logistik inom den orderhantering för dagens e-handel.

För mer information om Webbutvecklare E-handel, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökan är öppen för sena ansökningar till den 27 september 2019.

Alla som är behöriga och ansöker under den ordinarie ansökningstiden kommer att kallas till ett möte hos Changemaker Educations. På mötet får du veta mer om utbildningen och träffa utbildningsledningen. Samtidigt gör du ett frivilligt muntligt prov.

Alla sökande rangordnas efter en poängskala som avgör vilka som kommer att erbjudas en plats på utbildningen. Poängskalan, max 50 poäng, utgår från det skriftliga och muntliga provet som mäter dina kunskaper och erfarenheter kopplat till webbutveckling och e-handel.

Du kan bli antagen eller reserv om du är behörig. Om du har erbjudits en plats på utbildningen måste du tacka ja inom fem arbetsdagar från det att du fått beskedet. Vi mejlar dig svaret på den mejladress du anger i din ansökan.

Behörighet

Du som har en gymnasieexamen med en6, sv2, ma2 och pr1 är välkommen att ansöka.
OBS! Motsvarande kunskaper kan fås på många andra sätt, du kanske har studerat vidare eller arbetat med webb, data/it, e-handel eller närliggande områden. Du kan också ansökan enligt 20%-regeln om du har arbetat inom området tidigare och ej har en gymnasieexamen

Kursinnehåll:

25 % LIA (praktik)
Som en del av utbildningen gör du LIA (Lärande i arbete, praktik, internship) hos ledande branschföretag. LIA:n fördjupar och breddar ditt lärande, samtidigt som du får de arbetserfarenheter som krävs för att utveckla dagens och morgondagens e-handelssajter. Du bygger ditt nätverk och skapar relationer med framtida arbetsgivare redan under studietiden

Examen & Intyg

Vad arbetar du som efter utbildningen?
Att jobba som utvecklare inom e-commerce innebär en möjlighet att bygga, förbättra och utveckla nya e-handelsmiljöer och funktioner. Utbildningen ger dig verktyg för att förstå behov och utbud på dagens e-marknad, och kunskap att blicka framåt och utveckla framtidens e-handel. Du får lär dig att skapa digitala miljöer med kundupplevelsen i fokus. Exempel på yrkesroller är:

  • Webbutvecklare
  • Webbprogrammerare
  • E-handelsutvecklare
  • Webbapplikationsutvecklare
  • Projektledare Webb/E-handel
  • Webbdesigner

Changemaker Educations

Changemaker Educations

Changemaker Educations och Futuregames

Changemaker Educations och Futuregames bedriver yh-utbildningar, folkhögskoleutbildningar och kompetensutveckling för företag och organisationer. Vi driver också EU-projekt och konsultverksamhet inom bl a change management (förändringsledning), organisationsutveckling, brand management, agile, digital strategi och digital transformation. Vi har lång erfarenhet av att framgångsrikt bedriva...


Läs mer om Changemaker Educations och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Webbutvecklare E-handel

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Changemaker Educations

Åsögatan 117
116 24 Stockholm

Tel: 0703513437
Mobil 0703513437
cmeducations.se

Beställ information

För att få mer information om Webbutvecklare E-handel via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,3)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner