Visa studentum.se som: Mobil

Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, 180 hp

Campus Västervik
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Västervik
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Höst 2020 - Västervik

Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, 180 hp

Som grundlärare i fritidshem får du det bästa av två världar – du är lärare i fritidshem och skicklig på barns kommunikation, fritid och kultur och i skolan undervisar du i musik, bild eller idrott.

Du utbildas för att möta elever mellan 6 och 12 år före, efter och under skoldagen. Utbildningen varar i tre år och som färdig lärare har du undervisning i ditt praktiskt-estetiska ämne (bild, musik eller idrott) under förmiddagen på skolan och under eftermiddagen är du lärare på fritidshemmet.

För mer information om Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, 180 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansök via antagning.se

Behörighetskrav

Grundläggande behörighet samt Naturkunskap 1b/(1a1 och 1a2), Samhällskunskap 1b/(1a1 och 1a2)eller Engelska B, Naturkunskap A, Samhällskunskap A.

Studieform

Med modern teknik placerar vi dig i digitala föreläsningssalar, grupprum och handledarmöten online. Samtidigt har du fullt stöd på plats från både studiekamrater och vår entusiastiska personal.

På Campus Västervik har du oftast inte dina föreläsare på plats. Vi arbetar istället med distansöverbryggande teknik. Du kan se, höra och prata med din föreläsare. Föreläsaren kan, parallellt med sin föreläsning, till exempel visa ett bildspel. Då kan du se både bildspel och föreläsare på samma gång.

Examen & Intyg

Grundlärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem

Campus Västervik

Campus Västervik

Campus Västervik är ett lokalt campus vilket betyder att vi ägs och drivs av Västerviks kommun och samarbetar med olika högskolor och universitet kring platsförlagda utbildningar. Med modern teknik placerar vi dig i digitala föreläsningssalar, grupprum och handledarmöten online. Samtidigt...


Läs mer om Campus Västervik och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, 180 hp

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Västervik

Östersjövägen 8
593 32 Västervik

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem, 180 hp från Campus Västervik, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner