Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Campus Värnamo

Snittbetyg: 4

Baseras på 48 recensioner.

Fredrik Gustafsson
(4)
Programmet hade en bra blandning med kurser som matte och mekanik till kommunikation till cad som gjorde att det inte blev för mycket räknande eller sittande vid datorn och cada. En jättebra skola med bra personal och lärare som alltid gav den hjälp man behövde. Det stora problemet var planeringen för det kunde vara en stor skillnad på mängd av ...
Visa mer
A.K.
(5)
Helt rätt utbildning för mig. Det var väldigt enkelt att komma igång i arbetslivet. Bättre lön än vad jag förväntade mig. Efter ett par år fick jag också ansvar som produktionsledare. Tänk på att man måste vara villig att offra en större del av fritiden till plugget om man vill hänga med. Enda nackdelen var lokalen pga ombygget, men hört...
Visa mer
David
(1)
Låg nivå på föreläsare och otroligt låga antagningskrav, vilket blir väldigt frustrerade då utbildningen bygger på gruppexaminationer. Ångrar att jag inte studerade till byggingenjör istället.
Evelyn
(3)
Har gett mig en bättre förståelse för det mångkulturella Sverige samt kunskaper om de processer och svårigheter som människor i flykt ställs inför. Ett bra komplement till min pågående högskoleutbildning inom pedagogik.
Robert
(5)
En häftig skola, som ser till varje individs behov för att lära och utvecklas. Jag hade inte mycket erfarenhet av fastigheter när jag började på campus Värnamo, nu ritar jag VVS system och konsulterar andra människor med den kunskap jag samlat hittills i min karriär.
Arnel
(5)
En väl ihopsatt utbildning med det senaste inom webbutveckling. Här får du möjligheten att blanda teori med praktiken i varje kurs. Du lär dig att jobba individuellt men även i grupp.
Rina
(4)
Utbildningen ger flera möjligheter i den framtida yrken. Man behöver inte stanna som bara sjuksköterska utan kan specialisera sig på många andra saker och på så sätt utvecklas.
Ssk 2020
(5)
Sökte till Värnamo för jag kände att närheten var perfekt då jag är förankrad i regionen. Även närheten till jobb i framtiden var avgörande. Utbildningen är ganska ny i Värnamo och jag upplever att man har möjlighet att vara med att tycka till och forma upplägget vilket är bra för kommande studenter.
Ulf P
(5)
En mycket bra utbildning för de som är intresserade av fastigheter och energi. Ger goda möjligheter för bra jobb inom fastighet och byggbranschen. Man får goda kontakter med näringslivet tidigt i utbildningen vilket gör att jobbsökandet efter utbildningen blir betydligt mycket enklare.
Johan
(1)
Bra utbildning inom en bransch där det bevisligen saknas mycket folk . Flera stora lokala företag står bakom utbildningen och det har varit lätt för oss att få praktikplatser. Huvudläraren är duktig, både som utvecklare och som pedagog. Tyvärr brister lokalerna. Utbildningen ligger i Gummifabriken som är en enda stor byggarbetsplats sedan många ...
Henrik Rosenqvist Kommentar:
Hej Johan! Så roligt att du uppskattar utbildningen! Som du skriver finns det verkligen ett stort behov i branschen av den kompetens utbildningen ger. Väldigt tråkigt att du upplever att lokalerna är dåliga. Visst har bygget tagit flera år men nu är både restaurang, teknikcenter, stads- och studiebiblioteket äntligen klara och inflyttade vil...
Visa mer
Nino Troncoso
(4)
En lärorik och omfattande utbildning på kort tid.
Smaff
(1)
Har redan gått (bortslösat) ett är helstudier som väldig få företag efterfrågar utbildningen eller vill anställa mig. Utbildningen ligger i nivå med gymnasium årskurs 1 med liknande industriprogrammet. Vinnaren är själva Campus och dem företag som man gör sitt LIA där.
Cinna Adanko Kommentar:
Tack för dina synpunkter. Eftersom Produktionsutveckling är en yrkeshögskoleutbildning är den eftergymnasiala nivån viktig och vi tar gärna emot dina synpunkter om vad du ansåg vara gymnasial nivå i utbildningen. Framför gärna dina synpunkter direkt till mig så har vi möjlighet att diskutera de problem du upplevde. Med vänlig hälsning Cinna Adan...
Visa mer
Polykillen
(5)
Väldigt bra utbildning som ger en utbildning som är efterfrågad. Rolig är den också men blandat mellan Kvalitetsarbete och projekt/chefsutbildningar! Hett tips om man som jag var lite osäker på vad man skulle välja :)
Malin
(4)
Det är en kort men spännande utbildning, man önskar att lektionerna var längre då lärarna gör ämnena levande. Man får mycket information men på ett positivt och lättförståeligt sätt.
Helene
(4)
För tillfället tycker jag utbildningen är som jag förväntade mig. Den är rolig och stimulerande. Innehållet har varit bra. Vissa delar hade ag önskat en fördjupning i , bl.a. integrationspedagogens roll. Det är djupa ämnen som man hade behövt mer kunskap i. Kursen känns lite för kort. Skolans lokaler är det dåligt ventilation i. Det är även rät...
Visa mer
Daniel Wallin
(4)
En väldigt intensiv utbildning som är kort i tid (1år). Så bomma en dag och man är efter, men vill man ha en bra utbildning med stora karriärsmöjligheter och samtidigt inte va skyldig en förmögenhet i studielån så ör denna utbildningen ett jättebra alternativ
Inga-Lill
(5)
Kurserna är väl anpassade till utbildningen. Även den som vill arbeta med integration i andra sammanhang än på HVB-hem, t ex på skolor, har stor nytta av kunskaperna. Blandningen av människor i olika åldrar och med varierande bakgrund är oerhört berikande. Skolan har modern inredning och trevlig personal.
Kim
(5)
Om man vill jobba med människor och kunna hjälpa till kan det vara bra att få lite fördjupning och förståelse av människors kultur och traditioner. Och detta på ett lättare sätt att ta till sig.
Linda
(4)
Vi hade önskat att mer av utbildningen var förlagt till Värnamo så att man slipper pendla så mycket till Jönköping. Jag tycker att skolan på Gummifabriken är hemtrevlig och en bra miljö att arbeta i. Själva utbildningen är väldigt detaljerad och bra.
Mehdija Isakovic
(5)
Jag är jätte nöjd med utbildningen.Bra förelläsningar och föreläsare .
Prash
(4)
En trevlig utbildningsbyggnad som är under ombyggnad. Framsidan och en större del av byggnaden är under konstruktion och det ser inte vackert ut just nu i de delarna. Det kommer att se jättefint ut 2017 när allting är färdigt. De delar som är färdiga är även de väldigt fina. Utbildningen kan jag inte uttala mig om än.
Miss X
(2)
Efter 2 ämnen så lyfter det ena ämnet och det andra sjunker. Dålig feedback från någon lärare. Den andra läraren mkt pedagogisk och sunt tänk. Han anser att detta ska användas i yrkeslivet på smart sätt. Hittills är jag inte imponerad av viss del av utbildningen. Svårt få någon sammanhållning i gruppen iom vi är splittrade på olika orter och end...
Cinna Adanko Kommentar:
Tack för dina synpunkter! Vi vill gärna ta del av våra studenters åsikter och göra förändringar utefter dessa. Framför gärna dina synpunkter under studeranderåden eller diskutera med din utbildningsledare. Då har vi möjlighet att diskutera de problem du upplever och hitta lösningar för alla parter. Med vänlig hälsning Cinna Adanko, utbildnings...
Visa mer
Gustaf Brithén
(3)
Har börjat på webbutvecklare .NET utbildningen och en så länge så är allt på topp, lärarna är bra och roliga, föreläsningarna är intressanta och lärorika och skolan i sig är skön bara i sig. Ett minus är att det är renoverings arbete på skolan så man hör lite oljud då och då under föreläsningarna men annars är det rätt lugnt.
Susanna
(3)
En så länge är den väldigt bra
Andrea
(5)
Jag har alltid varit intresserad av HTML och CSS och började när jag var väldigt ung med att designa bloggar. Det var inte förens jag funderade på att plugga vidare som jag informationen om att utbildningen fanns i Värnamo, samma stad som jag redan bor i. Det tog inte mycket tid för mig att fundera över ifall jag ville ansöka till utbildningen e...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in