Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Fastighetsingenjör

Snittbetyg: 4

Baseras på 9 recensioner.

David
(1)
Låg nivå på föreläsare och otroligt låga antagningskrav, vilket blir väldigt frustrerade då utbildningen bygger på gruppexaminationer. Ångrar att jag inte studerade till byggingenjör istället.
Robert
(5)
En häftig skola, som ser till varje individs behov för att lära och utvecklas. Jag hade inte mycket erfarenhet av fastigheter när jag började på campus Värnamo, nu ritar jag VVS system och konsulterar andra människor med den kunskap jag samlat hittills i min karriär.
Ulf P
(5)
En mycket bra utbildning för de som är intresserade av fastigheter och energi. Ger goda möjligheter för bra jobb inom fastighet och byggbranschen. Man får goda kontakter med näringslivet tidigt i utbildningen vilket gör att jobbsökandet efter utbildningen blir betydligt mycket enklare.
Henric
(3)
Jag trivs bra på skolan över lag. Upplever där emot att skolan har en sämre kommunikation mellan parter, då vi ofta kan få 2-3 olika besked angående en och samma sak. Samma sak gällande tider. preliminära scheman har ofta kommit ut mycket sent och allt för ofta ändrats i sista sekund. Jag som har barn tycker detta är mycket frustrerande, i och m...
Cinna Adanko Kommentar:
Tack för dina synpunkter Henric! Så roligt att du trivs och känner att du utvecklas både i kunskap och på det personliga planet! Vi är måna om att ta del av våra studenters åsikter och göra förändringar utefter dessa. Framför gärna dina synpunkter under studeranderåden eller diskutera med din utbildningsledare. Då har vi på Campus Värnamo möjl...
Visa mer
Almin Subasic
(5)
En väldigt bra och organiserad skola!
seb
(5)
Fastighetsingenjörsutbildningen ger en stor möjlighet till jobb, min uppfattning är att man får en bredare kunskap än många 3-åriga utbildningar men man går inte in lika djupt i alla ämnen.
Jonas
(4)
Campus Värnamo är en trevlig och familjär skola med ett minde elevantal där ledningen bryr sig om individen både i utbildningssyfte och i det privata. Bra och bred utbildning med "lärare" från näringslivet som är uppdaterade med det senaste inom området.
Jonas
(4)
Campus Värnamo är en trevlig och familjär skola med ett minde elevantal där ledningen bryr sig om individen både i utbildningssyfte och i det privata.
Zoran Skoric
(4)
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in