Visa studentum.se som: Mobil

Campus Värnamo - "Get to work"

Vill du studera på en skola med god gemenskap, stark förankring hos arbetsgivarna och som rustar dig för arbetslivet? Välj Campus Värnamo - här är det nära mellan student och personal och fokus ligger på din anställningsbarhet, personliga utveckling och rätt kompetens för ditt framtida yrke. 

Efterfrågade utbildningar i samarbete med arbetslivet

Hög kvalitet och yrkesinriktade utbildningar är vad Campus Värnamo erbjuder sina studenter. Utbildningarna är efterfrågade och framtagna i samarbete med arbetslivet. Detta resulterar i att studenterna blir högintressanta på arbetsmarknaden.           

Som student på Campus Värnamo kommer du snabbt i kontakt med verkligheten utanför skolan. Samtal med branschen, studiebesök, företagsförlagda kurser och skarpa projekt hör till vardagen. I flera av utbildningarna varvas teori med långvariga praktiska moment hos företag eller offentlig sektor. Förutom praktisk erfarenhet och branschvana ger det kontakter och möjligheter till framtida anställning. 87% av Campus Värnamos tidigare studenter är i jobb eller har fortsatt studera.

Detta kan Campus Värnamo erbjuda

  • Högskole- och yrkeshögskoleutbildningar med hög kvalitet
  • Yrkesinriktade utbildningar som är efterfrågade
  • Fokus på anställningsbarhet och personlig utveckling
  • Företagsförlagda kurser
  • Nyrenoverade lokaler i Gummifabriken, nära centrum och kommunikationer
  • Gott om studentbostäderFör mer information om Campus Värnamo, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Campus Värnamo

Campus Värnamo Facebook

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Campus Värnamo

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Campus Värnamo

Campus Värnamo

Jönköpingsvägen 15
331 83 Värnamo


Recensioner

Arnel   |   2018-03-27
En väl ihopsatt utbildning med det senaste inom webbutveckling. Här får du möjligheten att blanda teori med praktiken i varje kurs. Du lär dig att jobba individuellt men även i grupp.
          (5)
Rina   |   2018-03-23
Utbildningen ger flera möjligheter i den framtida yrken. Man behöver inte stanna som bara sjuksköterska utan kan specialisera sig på många andra saker och på så sätt utvecklas.
          (4)
Ssk 2020   |   2018-03-22
Sökte till Värnamo för jag kände att närheten var perfekt då jag är förankrad i regionen. Även närheten till jobb i framtiden var avgörande. Utbildningen är ganska ny i Värnamo och jag upplever att man har möjlighet att vara med att tycka till och forma upplägget vilket är bra för kommande studenter.
          (5)