Visa studentum.se som: Mobil

Campus Värnamo - "Get to work"

Vill du studera på en skola med god gemenskap, stark förankring hos arbetsgivarna och som rustar dig för arbetslivet? Välj Campus Värnamo - här är det nära mellan student och personal och fokus ligger på din anställningsbarhet, personliga utveckling och rätt kompetens för ditt framtida yrke. 

Efterfrågade utbildningar i samarbete med arbetslivet

Hög kvalitet och yrkesinriktade utbildningar är vad Campus Värnamo erbjuder sina studenter. Utbildningarna är efterfrågade och framtagna i samarbete med arbetslivet. Detta resulterar i att studenterna blir högintressanta på arbetsmarknaden.           

Som student på Campus Värnamo kommer du snabbt i kontakt med verkligheten utanför skolan. Samtal med branschen, studiebesök, företagsförlagda kurser och skarpa projekt hör till vardagen. I flera av utbildningarna varvas teori med långvariga praktiska moment hos företag eller offentlig sektor. Förutom praktisk erfarenhet och branschvana ger det kontakter och möjligheter till framtida anställning. 87% av Campus Värnamos tidigare studenter är i jobb eller har fortsatt studera.

Detta kan Campus Värnamo erbjuda

  • Högskole- och yrkeshögskoleutbildningar med hög kvalitet
  • Yrkesinriktade utbildningar som är efterfrågade
  • Fokus på anställningsbarhet och personlig utveckling
  • Företagsförlagda kurser
  • Nyrenoverade lokaler i Gummifabriken, nära centrum och kommunikationer
  • Gott om studentbostäderFör mer information om Campus Värnamo, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Campus Värnamo

Campus Värnamo Facebook

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Campus Värnamo

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Campus Värnamo

Campus Värnamo

Jönköpingsvägen 15
331 83 Värnamo


Recensioner

David
(1)
Låg nivå på föreläsare och otroligt låga antagningskrav, vilket blir väldigt frustrerade då utbildningen bygger på gruppexaminationer. Ångrar att jag inte studerade till byggingenjör istället.
Evelyn
(3)
Har gett mig en bättre förståelse för det mångkulturella Sverige samt kunskaper om de processer och svårigheter som människor i flykt ställs inför. Ett bra komplement till min pågående högskoleutbildning inom pedagogik.
Robert
(5)
En häftig skola, som ser till varje individs behov för att lära och utvecklas. Jag hade inte mycket erfarenhet av fastigheter när jag började på campus Värnamo, nu ritar jag VVS system och konsulterar andra människor med den kunskap jag samlat hittills i min karriär.
Beställ information

För att få mer information om Campus Värnamo via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 46 recensioner.