Visa studentum.se som: Mobil
Campus i12

Livet på Campus i12

Att studera på Campus i12 i Eksjö innebär studier i en historisk miljö bland 100-åriga ekar, fantastiska naturmiljöer och inspirerande lokaler.

Campus i12 är en liten skola med stora möjligheter med utbildningar för framtiden. Vi har möjlighet att ge studenterna fri tillgång till lokaler och utrustning för att kunna bli så bra som möjligt.

Våra studenter är drivna och engagerade och de får gärna göra egna projekt på sidan om skoluppgifterna. Det kan vara filmer, modeller osv. Mycket av arbetet är praktiskt och många arbeten görs i grupp.

Hur kan en skolvecka se ut?

Antalet dagar med föreläsning/handledning varierar beroende på utbildning. Utbildningarna inom området för visualisering har föreläsning och handledning upp till fyra dagar i veckan medan de som läser till behandlingspedagog neuropsykiatri läser 2 ½ dagar i veckan.

Dagarna fylls med föreläsningar, handledning och eget arbete. Föreläsarna arbetar ofta i branschen och kommer hit för kortare och ibland längre tid och har alltid aktuella kunskaper - alltså den kompetens som branschen behöver just nu. Ofta går föreläsaren igenom ett moment och sedan får studenterna arbeta med en uppgift under handledning.

Dagar utan föreläsningar innebär studier under eget ansvar. De studerande har tillgång till skolans lokaler alla dagar i veckan och därför är det många som sitter här på kvällarna och även på helgerna för att delvis fokusera på sina studier men också delta i den gemenskapen som klasserna har.

Redovisning av projekt; resultaten redovisas inför de andra i klassen (och ibland även branschfolk eller andra klasser) och får feedback.

Upplägg och planering

Vi använder plattformen Canvas via Jönköping University och där kan de studerande se aktuella kurser och information om vilka moment som krävs för att klara av kursen. Uppgifterna laddas även upp där och vi arbetar alltid med deadlines.


För mer information om Campus i12, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

YH-utbildning
Estetiska utbildningar
Bild / Form / Konst Utbildningsform Längd Ort
3D-artist Visual Klassrum 2 år Eksjö
Marknadsföring
Grafisk design
3D-artist Technical Klassrum 2 år Eksjö
Vård / Omsorg
Social omsorg
Behandlingspedagog NPF Klassrum 2 år Eksjö

Visa alla

Mässa, Öppet hus

Jobb & Framtid 2022 i Vetlanda

Campus i12 besöker Jobb & framtid – mässan mitt i Småland, är en gemensam och långsiktig satsning mellan kommuner och näringsliv i Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda.


Tillsammans stärker vi Höglandets attraktionskraft och bidrar till att klara de rekryteringsbehov och utmaningar som finns nu och framåt.

När: Torsdag den 17 mars, kl. 9.00-16.00 i Hasses Sportcenter, Vetlanda.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-03-17    Tid:   09:00 - 16:00  

Mässa Campus Hultsfred

Campus i12 besöker Jobb och utbildningsmässa i Rock City, Hultsfred

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-03-30    Tid:   09:00 - 13:30  

Öppet hus Jönköping University

Campus i12 deltar på Jönköping Universitys Öppet hus den 19 februari mellan 09.00-14.00

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-02-19    Tid:   09:00 - 14:00  

Facebook Campusi20

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Campus i12

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus i12

Kaserngatan 24 A
575 35 Eksjö

Tel: 0381-361 20
www.eksjo.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 68 recensioner.

Jennifer
trivs jättebra!
Amelie
Det är en utbildning med lärare av toppklass. Våra lärare jobbar aktivt inom arkitektur branschen, vilket leder till en uppdaterad utbildning. Det märks också på hur utbildningen är upplagd att vi konstant arbetar på det viset vi kommer göra efter utbildningen.
jpw
Så häftigt att se hur verklighetstroget det går att visualisera i 3D! Jag hade inga förkunskaper innan och det behövs inte heller då alla lärare är så grymt duktiga och hjälpsamma. Bra mix av föreläsningar och eget arbete med handledning. Ser fram emot LIA-praktiken!
Recensioner
Skolrecensioner
(4,2)
Baseras på 68 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Campus i12, fyll i följande uppgifter: