Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Cady Training Academy

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 53 recensioner.

Helen HK
(5)
Den här utbildningen har gett mig fördjupad kunskap som ger mig en trygghet i mitt arbete med ungdomar och barn i mitt arbete. Har varit så perfekt att kunna arbeta och studera samtidigt för att kunna använda kunskapen direkt i mitt arbete.
Maria
(5)
Väldigt intressant och cady training academy en härlig distans utbildning! Riktig härlig mentor, Sofia! Strukturerade uppgifter, snabba med feedback!
Amal Karkour
(3)
Utbildningen var jättebra. Den var lätt att förstå och det gick ganska fort.
sohad saleh
(3)
Utbildningen var jättebra och svår
Sofie
(5)
Jag är så nöjd med feedback från min mentor under min utbildning till KBT Terapeut. Och min personliga resa jag gjort har varit fantastisk! Bästa investeringen i mitt liv!
Sofi
(5)
Bra och omfattande utbildning. Jag gillade att jag kunde hålla mitt eget tempo och slippa hålla mig till en viss tidsplan. Bra kontakt med mentorn och trevliga webinarier. Det finns fördjupningsutbildningar man kan bygga på med. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning. Toppen!
Nathii
(2)
Jag har mest dåligt att säga om dem faktiskt. Har fått säga till om mycket som ej funkar. Det var fel utbildning som var i systemet. Tog 3 veckor innan böckerna kom. Svårt att hitta praktik då ingen vet vem skolan är och många har avtal med vanliga skolor. För dyr, efter jag godkände utbildningen så tillkom 3 kurser, fick validera men ej pengarn...
Cady-teamet Kommentar:
Hej Nathii! Det är väldigt tråkigt att höra att du är missnöjd över din utbildning hos oss! Det stämmer att vi ständigt uppdaterar våra utbildningar utifrån ändringar i krav och behov hos branschen och arbetsgivaren. Detta för att gynna våra elever och även för att kunna erbjuda kvalitativa och konkurrenskraftiga utbildningar. Litteraturen bestä...
Visa mer
Jolin
(5)
Jag är tillsvidare-anställd på grund av min utbildning och jag tackar Cady.
Selma
(5)
Det här sättet att lära sig är bra. Jag klarade hela utbildningen på 2 månader och fick ett fast jobb direkt efter det. Mentorerna är mycket bra och hjälper mycket under uppgifterna.
R.A
(5)
Har lärt mig enormt mycket om vården via denna utbildning.
khatharabdi farah
(4)
Det bästa skola som finns som är mycket anpassade just för dig som vill studera distans.
Jina Tuza
(5)
Jag lärde mig mycket av tandsköterska utbildning och fick jobb innan jag var klar med utbildning
Sanna Ahlstrand
(5)
Riktigt bra responser på uppgifterna. Har utvecklats som person och superbra lärare! Rekommenderas stort!!
Lidija
(5)
Bästa skola, bästa mentorer, något man ska välja om man vill plugga. Rekommenderar cady starkt.
Daniel
(5)
Utbildningen genom Cady har passat mig väldigt bra. Då jag arbetat heltid under hela utbildningen och har tre barn hemma så har det varit underbart att kunna anpassa studietakten. Jag tycker att det fungerat väldigt bra med kontakten med Cady!
Elisabeth R
(5)
Min mentor Sara har med sin bedömning uppmuntrat mig till varje nytt moment. Det har värmt mitt hjärta för den fina feedback jag fått efter varje moment. Jag är så tacksam att jag nu är klar och att jag fick min praktik på IVA neontal på Nya Karolinska. Jag har lärt mig så mycket under utbildningen och praktiken. En upplevelse jag aldrig glömmer...
Visa mer
Josefine
(5)
Bra utformat. Ingen stress. Tog tiden man behövde och bra feedback från mentor!
Paulina Montecinos Gonzalez
(5)
Lätt kursmaterial. Bra upplägg. Bra kontakt med mentor.
Hesho
(5)
Bästa jag gjort på länge, att jag tog tag i studierna och studerade något jag verkligen brinner för. Min mentor Sofia var fantastiskt, så uppmuntrande och stöttande. Jättebra utbildning. Där du inte har press på dig utan göra det i sin egna takt. Jag är supernöjd. Jätteroliga och givande ämnen också. Rekommenderar starkt!!
Malin Hansson
(4)
Intressant utbildning, personligt bemötande och framförallt ett mycket flexibelt upplägg!
Therese
(5)
Har lärt mig så mycket genom utbildningen och alltid fort fått handledning från min mentor om jag behövt! Fick en anställning redan innan jag var klar med min utbildning så nu ser jag fram emot mitt nya arbete som socialpedagog.
Angelica Håkansson
(5)
Mycket bra utbildning är jätte glad för att jag ansökte den.
Marcia Johansson
(5)
Jag är super nöjd med denna utbildning. Jag är nu färdig efter 2/5år och det var en fantastisk resa hittills ! Stort tack till alla mentorerna som har hjälpt mig under denna resans gång!
Britta
(5)
Jag är supernöjd med min barnskötarutbildning på Cady Training Academy. Vägen mot att bli barnskötare har varit lärorik. En viktig del för mig när jag valde vilken skolan jag skulle gå, var friheten som skolan gav. Jag kunde själv bestämma studietakt vilket passar en småbarnsmamma. Utbildningen innehöll alla moment och böckerna är riktigt bra. K...
Visa mer
// Ida
(5)
Jag kunde aldrig drömma om att jag skulle klara av att vidare utbilda mig men tack vare Cady så blev drömmen till verklighet. Jag har lärt mig så oerhört mycket och även mycket om mig själv. Är så tacksam att jag genomförde utbildningen och till er som undrar därute, tveka inte! Jag ångrar inte en sekund mitt beslut att studera hos Cady och vid ...
Visa mer
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se