Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Cady Training Academy

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 130 recensioner.

Loreta
Det var en perfekt organisation av Cady Academy. Jag blev jätte nöjd om detta samarbete och jag vill takar alla mina mentorer.
Mirela Hadzic
Jag är jättenöjd med utbildningen ,fick jobb medan jag pluggade som undersköterska inr äldrevård
Nöjd student
Intressant att läsa eller utbilda sig till undersköterska när man har jobbat så mycket inom det området och man saknar de kunskaper som behövs
Hiba Farhod
Nu är jag professionellt på mitt arbetsplats på grund av kursen. Det var inte lätt för mig att gå på distans men med hjälp av mentorer gick allt bra.
Abbe
Jag ger denna skolan 5 av 5 i betyg på grund av att jag är super nöjd hur dem sköter sin verksamhet samt att deras mentorer är jätte trevliga och hjälpsamma.
Angelica
är så nöjd med utbildningen! Sofia har varit en sån bra mentor under min studie tid!
Amilee
Valde att börja studera igen då jag ville ändra riktning, såg socialpedagog som jag tyckte skulle Passa mig med mina tidigare erfarenheter. Det har varit så givande och otroligt bra support från lärarnas med en utmärkt upplägg på studierna. Är så nöjd och stolt över mig själv.
Anna
Enkelt och pedagogiskt upplägg, bra stöd från mentorerna och snabb återkoppling vid frågor. Bra innehåll och kurslitteratur
Ildiko
Jag är nöjd med distansutbildningen, samt att man kan läsa på egen hand och i snabb takt.
Adam
Utbildningen var bra uppsatt både teoretiskt och praktiskt. Dock skulle jag vilja poängtera att sökandet av praktikplats visade sig vara klyddigt. Med de sagt så kan ni organisera samarbetspartners runt om i landet och därmed slussa ut elever på praktik på ett mer smidigare sätt.
Zac
Ett bra upplägg av utbildningen eftersom det gick att arbeta samtidigt då man lägger upp sina studier när det passar. Ett stort plus var även att man kan validera de utbildningar, kurser och få ta med sin arbetslivserfarenhet och då kunna validera bort praktik. Detta var det som fick mig att välja just denna utbildning. Innehållet i utbildningen...
Visa mer
Elsa
Väldigt bra då man kunde köra sitt egna upplägg och mentorerna var snabba på att bedöma uppgifterna.
Ami Lee
Har känt mycket stöd och feedback, Har kunnat göra det i min takt samtidigt som jag jobbat heltid. Så för mig har det varit ett lyft i tillvaron. ser fram emot nya utmaningar i arbetslivet.
Anonym
Jag tycker att den här utbildningen har varit rolig. I och med att jag har jobbat vid sidan om studier har detta fungerat perfekt för mig då jag har valt min egna studietakt. Skulle rekommendera den här utbildningen väldigt mycket för den som kan ta eget ansvar då det handlar mycket om ansvarstagande för att klara en utbildning på distans.
Ibrahim Nabizadeh
Jag har varit nöjd med Cady Training Academy. För att min lärare hade väldigt bra bemötande och gav mig alltid motivation, hen var alltid närvarande när jag behövde hjälp och har varit tydligt med struktur.
Arbör
Jag tyckte att själva utbildningens gång var mycket lärorik, men framförallt så anser jag att kontakten mellan mig och min mentor var så bra att det kändes lite nästan som det inte var distans alls. Jag menar, man fick sina uppgifter rättade väldigt snabbt och även att man fick väldigt bra respons som fick en att känna att man lyckas och med det...
Visa mer
Maria
Mycket bra utbildning med bra upplägg, brett innehåll och mycket bra återkoppling från mentorerna! Har inte stött på några som helst problem, känner mig bara så tacksam för all kunskap!
Dilkhaz Mikail
Det har varit unik att plugga på distans
Tina
Min upplevelse av Cady Academy är bara positiv. Behöver man hjälp så får man verkligen det, och lärarna har verkligen koll på hur man ger bra feedback. Kurserna så som "Missbruk och skaderisker" samt "Kriminologi" tyckte jag var jätteintressanta. Jag ska vara ärlig, jag trodde till en början att det skulle vara enformigt och tråkigt samt att jag...
Visa mer
Emelie
Utbildningen passade mig då jag ville studera i en snabb takt.
Amal
Jag läste till underskörterska utbildning hos er och just nu klarade fördjupning kurs barn och ungdom. Det var väldigt lätt och spännande. Fina mentorer, gott tid med utbildningen. Jag fick jobb direkt. Hoppas att alla lyckas. Hälsningar
Leslye
Jätteintressant utbildning och mycket lärorikt. Mycket bra feedback och kontakt med mentorerna, det bästa är att man kan studera på egen takt vilket underlättar då jag jobbar 100 procent och har två barn så passade detta sättet perfekt :) ! Väldigt nöjd ! Värt varenda krona.
Tobias Eriksson
Jag läste till socialpedagog hos Cady under lite mer än 2 år och det var verkligen toppen! Otroligt flexibel utbildning där mentorn alltid återkopplar snabbt om man har frågor. Finns även en facebook där man kan knyta kontakt med andra elever och bolla med varandra. Grymt bra kursinnehåll som känns otroligt up-to-date! 5/5 utan tvekan!
Sylwia
Snabbt och smiddigt sätt att läsa upp sitt yrke.
Sarah
Jag bestämde mig att utbilda mig till tandsköterska på Cady och jag är mycket nöjd. Jag tog tjänstledigt på 40% och arbetade 60% samtidigt som jag pluggade. Enkelt och bra upplägg på utbildningen. Passar den person som är driven och tar mycket eget ansvar. Fick fast heltidstjänst på en privatklinik innan jag var klar med utbildningen! Utbild...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in