Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Cady Training Academy

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 151 recensioner.

Melisa
Väldigt givande och intressant utbildning. Det krävs god själv diciplin och cady mentorerna är alltid till stor hjälp med frågor och lösningar. All litteratur man läst är givande och alla bitar faller på plats när man väl kommer ut på praktiken.
Gisela
Helnöjd med min utbildning och den feedback som jag har fått. Trots mycket sjukdomar från lärarna så har jag fått snabb återkoppling. rekommenderar varm denna form av utbildning.
Lilli
Bra upplägg på utbildningen med olika kurser och relevant litteratur. Mentorerna är fantastiska som alltid är tillgängliga, ger återkoppling fort och är även snabba med rättning av inlämningsuppgifter. Inlämningsuppgifterna är i princip upplagda på samma sätt och ibland får man även fallbeskrivningar som man ska lösa vilket gör att man verklig...
Visa mer
Stina Johansson
Jag är super nöjd med utbildningen på cady. Bra hjälp av mentorer, lärare och andra nödvändiga kontakter. Snabb rättning, alltid till hands att fråga. Bra upplägg med Sture takt och kursinnehåll. Jag fick jobb under min utbildning.
Parisa abedini
Cady Training Academy lät mig att få jobbet jag ville ha, som tandsköterska. Utbildningen var mycket noggrann, planerad och av hög kvalitet, och jag är mycket nöjd och rekommenderar den till dem som är intresserade av detta område.
Magdalena R
En superbra utbildning. Distans kräver disciplin av dig som student men samtidigt vilken frihet det ger att kunna läsa när det passar en själv. Toppen helt enkelt!
Christopher Nordlinder
Fantastiskt bra upplägg, väldigt lärorikt yrke där jag verkligen gillar de digitala böckerna. Lätta att förstå samt otroligt snabb och bra feedback från lärare om man har något problem med något ämne eller behöver hjälp med någon fråga. Snabb rättning vid inlämning av uppgifter och alltid uppmuntrande feedback. Tack för en bra utbildning!!
William
Cady är en väldigt bra utbildningsaktör som verkligen håller måttet enligt min åsikt. Studerade utbildningen till socialpedagog, min upplevelse är att lärarna är kompetenta med snabb feedback, väldigt bra läromedel samt otroligt intressant med relevant utbildningsupplägg. Arbetat som Behandlingspedagog under hela utbildningstiden parallellt d...
Visa mer
Emma
Bästa valet jag gjort i mitt liv, allt var så smidigt och man fick arbeta i sin takt.
Anna
Ett smidigt sätt att kunna kombinera arbete med studier
Mansah
När jag började utbildningen på Cady trodde jag inte att jag kunde klara mig. Med hjälp av kurslitteraturen, klippen av föreläsningar. Dessutom de uppmuntranden som jag fick från min lärare när hon rättar mina uppgifter, gjorde mig positiv och jag kunde klara utbildningen. Det är också smidigt att plugga distans, jag kombinerade mitt jobb och u...
Visa mer
Ola
Fantastiskt upplägg av kurser och pedagogiskt. Studerade helt på distans och jobbade samtidigt. Det gjorde det ändå möjligt att klara mig inom tänkt sluttid. Eftersom kurserna är så bra med sina upplägg så kunde jag plugga, ta mina lov när dom kom och jobba samtidigt. Vill säga att jag även har familj med två barn. Bra kontakt med mento...
Visa mer
Kalle
Wiaam Rasheed/ Läser till fritidsledare
jag är verkligen imponerad av metoden som Cady träning Academy används i undervisningen och de värdefulla böker som används för att utveckla våra olika förmågor.
Stella
Jättebra utbildning som jag kommer ha nytta i mitt nuvarande jobb och kanske kan öppna andra dörrar i mitt yrkesliv. Bra upplägg för utbildningen, jag kunde läsa på min egen takt samtidigt som jag jobbade, och det gav mig möjligheten att studera klart utan stress
Pline
Jag tycker att det har varit en fantastisk utbildning som jag har fått utföra i min egen takt. Jag har när en kurs varit klar och inlämnad kunnat öppna nästa kurs direkt. Det har gjort att jag hela tiden har kunnat hålla fokus. Lärarnas feedback har varit tydlig och uppmuntrande. De har alltid haft tid och svarat inom några dagar.
Adejumoke Mary Folorunso
Jag gillar det faktum att jag inte är tvingad och skeptisk till uppdrag, ingen som helst deadline. Jag är så glad och jag kommer att rekommendera cady.
Lotta Holm
En bra upplagd utbildning med relevanta ämnen. Fantastisk mentor. Kan varmt rekommendera att välja Cady.
Victoria Enström
Hög klass på Vårdadministratörsutbildningen som jag genomfört nu. Snabb återkoppling på uppgifter och bra innehåll. Kan rekommendera denna form av studier på distans.
Jeanette
Väldigt nöjd med utbildningen och upplägget. Bästa har varit att kunna studera i egen takt och kombinera med jobb. Bra och konkret feedback från mentorerna.
Michaela
Jag är super nöjd med min utbildning . Bra upplägg och bemötande
Loreta
Det var en perfekt organisation av Cady Academy. Jag blev jätte nöjd om detta samarbete och jag vill takar alla mina mentorer.
Mirela Hadzic
Jag är jättenöjd med utbildningen ,fick jobb medan jag pluggade som undersköterska inr äldrevård
Nöjd student
Intressant att läsa eller utbilda sig till undersköterska när man har jobbat så mycket inom det området och man saknar de kunskaper som behövs
Hiba Farhod
Nu är jag professionellt på mitt arbetsplats på grund av kursen. Det var inte lätt för mig att gå på distans men med hjälp av mentorer gick allt bra.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in