Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Cady Training Academy

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 28 recensioner.

Malou
(5)
en mycket bra utbildning. rekommenderar den till flera av mina bekanta.
Anna S
(5)
Jag är jätte nöjd med utbildningen på Cady Training Academy. Bra kommunikation mellan mentor och elev hela tiden. Man få bra tips och rad på hela utbildningstiden.
Steph
(5)
Jag har läst till KBT-terapeut och är jättenöjd med mitt val. Bra skola, trevliga och stöttande mentorer! Ett utav mina bästa beslut i livet var att studera på denna skola och jag har lärt mig så mycket, är tacksam för allt denna skola och mentorer givit mig under mina läsår. Till hösten ska jag dessutom fortsätta studera vidare på samma skola. :)
Pia Lennartson
(5)
Mycket bra, lättillgänglig & lärorik utbildning som är väldigt lätt att kombinera med sitt ordinarie arbete. Trevliga och kompetenta mentorer, snabb hjälp om något krånglar & ett allmänt trevligt bemötande ifrån all personal!
Monika
(5)
Jag har arbetat många år på olika slags HVB. Det fanns vissa bitar som jag har saknat och som jag nu fått med mig av denna utbildning. Jag önskar att jag hade gått den tidigare. Men bättre sent än aldrig.
Cady, HRS-elev
(5)
Mycket bra utbildning som ger en bra grundplattform till HRS-yrket och som även ger förutsättningarna att praktisera kunskaperna i praktiken. En röd tråd genom hela utbildningen, där litteraturen både ger eleven en teoretisk förståelse och även hur eleven sedan ska tillämpa teorin i praktiken. Flera inlämningsuppgifter som ger eleven möjlighe...
Visa mer
Aisa Mahmic
(5)
Utbilning är jätte intressant , är jätte nöjd med allt .. har lärt mog kätte mycket nytt , har fått erbjudande för jobb på flera olika stället .. men ska avvakta och tänka genom var/vad vill jag jobba med .. det är mycket att välja på
Gcm
(5)
Studerade till Socialpedagog, grymt nöjd med hela processen.
Anna
(5)
Jättenöjd! Upplägget passade mig perfekt.
Panagiotis Doinakis
(5)
Bra utbildning, Bra mentorer, Bra struktur,
Alex
(5)
Cady Academy har gett mig en stabil grund till att arbeta inom sexrådgivning, och jag är otroligt tacksam för deras support under utbildningens gång.
Hawra
(5)
Jag är så glad över att jag valde att genomföra min utbildning hos cady akademi. Väldigt kompetenta handledare som guidar och stöttar sina elever. Vidare är handledarna snabba med rättning och svar, jag som elev uppskattar det väldigt mycket.
Maria
(5)
Jättebra upplägg med kurser och väldigt glad att jag valde denna utbildning.
anders
(5)
mycket lärorik
Phoebe
(4)
En bra utbildning som jag läst på distans. Fick ett arbete som socialpedagog innan jag pluggat färdigt. Är jättenöjd!!!
Besviken norrlänning
(1)
Absolut ingenting jag rekommenderar.
Cady-teamet Kommentar:
Hej ! Tack för din feedback. Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med din utbildning. Du är välkommen att kontakta oss om varför du är missnöjd och med förslag om hur vi kan förbättra oss.
Angelica
(5)
Intressant, lättfattlig och stimulerande. Duktiga och engagerade lärare. Älskade kursen!!!
Jannii
(5)
Bra mentorer, bra innehåll.
Gabbe
(5)
Denna utbildning är en otrolig utbildning som ger dig verktygen för att hjälpa och stötta andra människor. En utbildning du kommer ha med dig resten av livet.
HANNA FRIDA CAROLINA
(5)
Jättebra utbildning, bra att allt är på distans.
Sanna
(4)
Toppen att det finns en HR-utbildning man kan läsa utan att behöva läsa på universitet när man som jag vill ut och jobba så fort som möjligt och redan jobbar heltid. Bra upplägg, smidigt sätt att skicka in sina uppgifter på. Vissa kurser hade jag uppskattat att det fanns fler uppgifter på, ett mer djup men i övrigt bra!
DENISA
(5)
MIN UTBILDNING PÅ CADY VAR SUVERRÄN. JAG BLEV KLAR MED MIN UTBILDNING PÅ 10MÅNADER VILKET VAR TOPPEN. DE BÄSTA AV ALLT ÄR ATT MN KUNDE STYRA IN SINA STUDIE TIDER SJÄV. OCH BRA KOMMUNIKATION MED MENTORERNA. MIN UTBILDNING VAR ADMINISTRATÖR OCH VÄLDIGT ROLIGT OCH SPÄNNANDE UTBILDNING,
Lillemor
(4)
Utbildningen tycker jag var bra. Feedbacken var bra från lärarna. :) Jag är nöjd.
Rebecka
(5)
Cady Training Academy passa det mig utmärkt jag behövde inte känna mig stressad när jag ska blir klar med utbildningen och kunde jobba samtidigt
Eva
(5)
Är så nöjd och glad över ett fantastiskt år då jag har läst på distans i min egen takt.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se