Visa studentum.se som: Mobil

OSA – Organisatorisk och Social Arbetsmiljö. Webbtentamen Online

Branschutbildarna
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Flexibelt
1 125 SEK inkl. moms
OSA – Organisatorisk och Social Arbetsmiljö. Webbtentamen Online

OSA – Organisatorisk och Social Arbetsmiljö. Webbtentamen Online

Webbtentamen om organisatorisk och social arbetsmiljö 

– Alla människor, på alla arbetsplatser i Sverige, borde klara vår OSA-webbtentamen med godkänt resultat. 

OSA

OSA bygger på Arbetsmiljöverkets föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö, och inriktar sig på områdena arbetsbelastning, arbetstidens förläggning och kränkande särbehandling. Denna självstudiekurs avslutas med ett kunskapsprov i form av en webbtentamen där du efter avklarat prov får ditt kursintyg direkt till din mejl.

För mer information om OSA – Organisatorisk och Social Arbetsmiljö. Webbtentamen Online, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Investering

900 kronor exkl. moms. Studiematerial ingår.

Erbjudande

Upplägg

Del två av webbtentamen: Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA)

OSA webbtentamen är inriktad på föreskrifterna om organisatorisk och social arbetsmiljö som trädde i kraft 31 mars 2016. OSA handlar främst ohälsosam arbetsbelastning, arbetstidens förläggning, psykiskt påfrestande arbete och kränkande särbehandling. Föreskrifterna reglerar dessa områden och förtydligar arbetsmiljölagen och det systematiska arbetsmiljöarbetet som alla arbetsgivare är skyldiga att bedriva.

Provet består av 15 frågor där deltagare måste ha alla 15 rätt för att få godkänt. Svaren till frågorna finns i det studiematerial som deltagaren får tillgång till i samband med inloggning till webbtentamen. Tentamen kan göras om hur många gånger som helst under de 30 dagar deltagaren har access till tentamen. (Access kan förlängas mot en avgift på 200 kronor per månad). För att göra det lite svårare byter de rätta svaren plats och dessutom får deltagare inte veta var hen svarat fel utan måste börja om från fråga 1. När deltagaren nått godkänt (15 rätta svar av totalt 15) får deltagaren access till sitt OSA kompetensintyg som enkelt kan enkelt laddas hem till dator, surfplatta eller smartphone.

Kursinnehåll

Denna kurs behandlar följande kapitel i AFS 2015:4:

  • Syfte
  • Tillämpningsområde
  • Till vem föreskrifterna riktar
  • Definitioner
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Kunskaper
  • Mål
  • Arbetsbelastning
  • Arbetstid
  • Kränkande särbehandling

Branschutbildarna

Branschutbildarna i Sverige AB

Branschutbildarna erbjuder praktiska utbildningar som ger dig rätt kompetens på ett så enkelt vis som möjligt. Vi tror inte på högläsning ur paragrafer utan ger dig verktygen för att hitta det du söker, när du behöver det.  Med över 11...


Läs mer om Branschutbildarna och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: OSA – Organisatorisk och Social Arbetsmiljö. Webbtentamen Online

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Branschutbildarna


Tel: 0906958101
Mobil 0702758801
www.branschutbildarna.se


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen OSA – Organisatorisk och Social Arbetsmiljö. Webbtentamen Online från Branschutbildarna, fyll i följande uppgifter: