Visa studentum.se som: Mobil

English and Performing Arts

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Brighton
1 termin
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Höst 2019 - Brighton
#Education#

English and Performing Arts

Utveckla ditt intresse för 'Performing Arts' samtidigt som du utvecklar din engelska i Brighton på Loxdale English Centre.

En termin av engelska och estetiska studier i Brighton

Under en termins studier får du möjlighet att förbättra språket, utveckla dina estetiska sidor och skaffa dig insikter om Englands kultur och samhälle. Du bor inackorderad hos en engelsk värdfamilj som ger dig erfarenhet av engelskt vardagsliv.

Vem passar kursen för?

Kursen passar dig som vill förbättra dina kunskaper i engelska och som är intresserad av estetiska uttrycksformer inom performing Arts. Du bör ha förkunskaper i engelska motsvarande nivå steg 5. Du får möjlighet att öka ditt självförtroende, att våga prata och ta kontakt, du lär dig om det engelska samhället och kulturen och du utvecklar dina estetiska förmågor.

Engelska - vilka nivåer kan du läsa?

De utfärdar behörighetsintyg till dig som har behov av det under förutsättning att du uppfyllt kraven. I engelska kan de utfärda behörighet upp till steg 7. Kursen passar också dig som har behörighet i steg 7 men vill utveckla din engelska än mer. Möjlighet finns också att ta en Cambridge English-examina som har gott anseende i många länder, och såväl arbetsgivare som universitet och myndigheter världen över erkänner dessa språkexamina.

Kursinnehåll

Alla lektioner är på engelska och förutom språkundervisningen är 2-3 eftermiddagar vikta åt undervisning i drama, musik och sång.

Kursen upplagd i tre block med drama, musik och sång. Om du vill 'välja bort' ett av blocken är det möjligt och du läser då istället andra tillval under denna period.

Under första veckan får du göra ett diagnostest och därefter nivågrupperas klassen. Din studiedag kommer att variera beroende på vilka specialkurser du valt och vilken engelskagrupp du tillhör. Skolan börjar kl 09.00 och avslutas ca kl 14.45.

Alternativ till specialkurser

Specialkurser: terminen är indelad i fyra-fem block där du kan välja specialkurser som intresserar dig. Dessa kurser läser du tillsammans med Braheskolans andra kurs på skolan som har engelska som profil. Vid vissa tillvalspositioner kommer du till följd av kursens profil stället ha performing Arts på ditt schema.

Exempel på specialkurser är: konst, trädgårdsarbete, mode, drama, historia, screentryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska med mera. 

Aktivitetsveckan

Aktivitetsveckan har som syfte att du ska få möjlighet att studera olika aspekter av samhälls- och kulturliv i Storbritannien som du sedan redovisar i projektform. Tillsammans med klasskompisar och din lärare att ordnar du studiebesök och aktiviteter i olika delar av landet eller du kan också till exempel ha praktikplats på ett företag i Brighton.

För mer information om English and Performing Arts, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du söker till kursen via skolans hemsida. 

Kostnader

Utbildning på folkhögskola är kostnadsfri. Kursen är berättigad till CSN för studier på heltid.

Du betalar för kost och logi samt visst kursmaterial, utflykter, skolförsäkring, intyg, med mera.

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola

Gå till skolans hemsida

Är du språkintresserad och nyfiken på en folkhögskola som tar dig ut i världen? Stiftelsen Braheskolan har en internationell inriktning och en stor del av kursverksamheten genomförs utomlands i form av språk- och kulturkurser. Braheskolan är den enda av Sveriges...


Läs mer om Braheskolan - Visingsö Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: English and Performing Arts

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola

Visingsö folkhögskola
56034 Visingsö


Beställ information

För att få mer information om English and Performing Arts via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 151 recensioner.
Se alla skolans recensioner