Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Brighton
1 termin
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Vår - Brighton

Engelska i Brighton

Läs engelska på plats i Brighton!

Utveckla din engelska vid den fantastiska staden Brighton på Englands sydkust. Under en termins studier får du möjlighet att bli riktigt bra på engelska samtidigt som du får en inblick i Englands kultur och samhälle.


Förbered dig inför studier på högskola/universitetet genom att gå en terminskurs i engelska. Mycket av litteraturen vid högre studier är idag på engelska. 
Den som behärskar engelska i tal och skrift klarar sig ofta bättre i arbetslivet och i många andra situationer. 
Kursen ges på Loxdale English Centre i Brighton, all undervisning sker på engelska med lärare som har engelska som modersmål.

Deltagarna nivågrupperas efter förkunskaper. Betoningen ligger på muntlig färdighet och träning i att klara vardagssituationer. Studierna är intensiva. Språkundervisningen dominerar självklart men utöver det omfattar undervisningen specialkurser och frivilliga tillval.


Exempel på tillval: Photography, Drama, British history, Forms of art, Focus on literature, British culture, Gardening, Creative English, Screen printing, Modern Media, Singing and International studies.

Brighton ligger vid havet på Englands sydkust. Det är en stor och internationell stad med många skolor och två universitet med studenter från hela världen. Avståndet till London är en knapp timme med tåg. Folkhögskoleavdelningen ingår som en del av Loxdale Centre i Portslade-by-Sea sju km från Brightons centrum. På Loxdale Centre är stämningen familjär och det är lätt att hitta nya vänner och nya intressen vid vistelsen där. 

För mer information om Engelska i Brighton, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att du ska få gå kurs utomlands krävs att du har fyllt 18 år innan kursen börjar.

Examen & Intyg

Alla som genomför kursen får ett intyg, du kan också få en behörighet i engelska upp till steg 7.

Kostnader

Undervisning på folkhögskola är kostnadsfri. Du betalar för inackordering i värdfamilj med halvpension på vardagar vardagar och helpension lördag-söndag, visst studiematerial, studiebesök, kursintyg och aktiviteter. 


Kursen berättigar till CSN.

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola

Gå till skolans hemsida

Är du språkintresserad och nyfiken på en folkhögskola som tar dig ut i världen? Stiftelsen Braheskolan har en internationell inriktning och en stor del av kursverksamheten genomförs utomlands i form av språk- och kulturkurser. Braheskolan är den enda av Sveriges...


Läs mer om Braheskolan - Visingsö Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Engelska i Brighton

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Braheskolan - Visingsö Folkhögskola

Visingsö folkhögskola
56034 Visingsö


Recensioner

M
(2)
Loxdale tar inte hänsyn till studenter med funktionsnedsättningar. Lärarna har inte ens fått veta vilka problem jag har fastän jag meddelat skolan om det. De vägrar göra anpassningar för att underlätta för studenter med till exempel ångestdiagnoser och neuropsykiatriska tillstånd. Förutom det så är skolan säkert bra för studenter utan mental ohä...
Visa mer
Carina Turesson
(5)
56 år gammal fullföljde jag min dröm att åka till England för att läsa engelska, det bästa jag gjort. Det som överraskade mig mest var lärarnas engagemang, pedagogik och professionalitet. Man möttes alltid av medmänsklighet och värme. Kan varmt rekommendera alla att åka till Loxdale i Brighton. Själv var jag där i 2 terminer, trivdes så bra a...
Visa mer
Sara
(4)
Har lärt mig så mycket engelska och samtidigt växt i mig själv, längtar tillbaka dit varje dag.
Beställ information

För att få mer information om Engelska i Brighton via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Engelska i Brighton
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 7 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 151 recensioner.
Se alla skolans recensioner