Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Borås Yrkeshögskola

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 41 recensioner.

Trötter
(1)
Fungerar inte alls! Verkar inte som att ansvariga verkar vara intresserade av att ha en fungerande utbildning heller då man som student blir i stort sett ignorerad när man tar upp problem. "Copy, paste" av förra årets schemaupplägg vilket innebär att de som slutar detta året hade 3 dagar på sig istället för 1,5 vecka. Vissa lärare utan kompete...
Yvonne Sundén Kommentar:
Jättetråkigt att du är så missnöjd med din utbildning. Vissa missar kan vi naturligtvis inte neka till men vi tar lärdom av det som framförs och försöker rätta till vid nästa intag. Vi hoppas vi får en bättre utbildning ju fler konstruktiva förslag på förbättringar som framförs av de studerande.
Visa mer
Märta
(1)
Kan tyvärr inte rekommendera denna utbildning i Borås. Det finns ett flertal brister, först och främst på ledarnivå. Även upplägget är mycket bristfälligt. Påminner om högskola men utan kvalificerade lärare, utan behörighet till högskolans bibliotek och naturligtvis utan högskolepoäng. Dålig kommunikation. Kan tänkas bero mycket på att Borås Sta...
Utbildningsanordnare Kommentar:
Väldigt tråkigt att du inte är nöjd med din utbildning. Yrkeshögskolan är en eftergymnasial utbildning som finansieras med statliga medel, inte av Borås Stad. Våra lärare hämtas först och främst från verksamheten för att ge de studerande en anknytning till det yrke de utbildar sig till. När det gäller upplägg och kommunikation är det svårt att b...
Visa mer
Yrkesarbetande
(4)
I stort sett nöjd och flera av de saker vår klass tyckte kunde göras bättre har man tagit hänsyn till och förändringar har gjorts, till det bättre enligt mig, för dem som kommer efter oss.
Kadire Berisha
(2)
Morran
(2)
Ouppdaterad och med stora brister och ovilja till förändring
Ceasar
(4)
Lärorik utbildning som ger chans till arbete. Det bästa är att det var så mycket LIA-perioder som gav en yrkeserfarenhet. Jag fick jobb innan avslutat utbildning, det viktigaste är att man tar eget ansvar över att få en bra LIA-plats.
Ulrika
(5)
Jag är jättenöjd med min utbildning då den gett mig en bred kunskap och insikt i hur konfektionsindustrin fungerar. Genom de olika praktikperioderna får man en möjlighet att knyta många värdefulla kontakter med ledande företag inom branschen. Jag fick fast jobb på det företag jag gjorde min sista praktik där jag trivs hur bra som helst! :)
Martin Nyman
(5)
En heltäckande och bra utbildning där tiden utnyttjades till fullo.
Peter Olausson
(5)
Bra utbildning, kunniga lärare som inte lät oss komma undan lätt utan såg till att kunskapen prioriterades. Jag tycker denna utbildning gav mig mer än vad jag förväntade mig
Nedde
(4)
Utbildningen är precis som jag hade förväntat mig. Mycket räkna och teori, men kombinationen av hårt arbete hemma och bra undervisning har givit mig de kunskaper jag vill ha.
Petter
(4)
En bra utbildning som passar mig perfekt. Duktiga lärare och fina lokaler.
Martin
(5)
Mycket bra utbildning i lagom tempo!!
Tomas
(4)
Högt tempo, men oerhört lärorikt!
Sigge
(4)
Väldigt kompetent lärare, Elingenjör Bengt höll i de flesta kurserna. Kul med motiverade klasskompisar som strävade efter samma mål, och peppade varandra. Arbete finns efter utbildning! Gäller att tänka lite annorlunda, vem? Är intresserade av en Elinstallatör .... Simonsland var trevligare än förgående lokaler. Ljusa klassrum och trev...
Visa mer
Igge
(4)
Mycket bra lärare !
anna
(4)
En bra skola men bra lärare och ett roligt program. Den blir nog ännu bättre nu när de bytt till fina nya lokaler.
Stoffsan
(5)
Jag tycker utbildningen var mycket lärorik, kompetent lärare som gick att resonera med om man inte förstod. Jag rekommenderar utbildningen varmt.
Janne
(4)
Bra utbildning
Student
(4)
För den som funderar på att söka så är det bara att köra. Fina lokaler, bra stämning, bra personal och inget alls att klaga på.
Sejad
(5)
Det positiva med utbildningen är att lärarna håller en mycket hög standard, så att säga kunniga inom området. Bra att man får hjälp med läromedel och får den till tilldelad, vilken gör utbildningen bättre då man själv inte behöver leta rätt på böcker. Att kombinera studierna med arbete är bra eftersom man under arbetet kan relatera till det...
Visa mer
Linus
(5)
Utbildningen är väldigt intressant, utmanande och rolig. Det är definitivt värt alla ansträngningar att genomföra denna utbildning.
Igor Pettrovic
(5)
Mycket bra utbildning ! Bra miljö ! Verklighets baserad praktik . Har dom bästa föreläsar samt lärare !
Pontus
(4)
Genom tre LIA-kurser uppdelade på olika perioder under utbildningen har man som studerande chansen att förankra sin kunskap i det dagliga arbetet på olika positioner inom branchen. Dessuyom kan man bygga upp ett nätverk av kontakter som är till stor hjälp när man ska ut i arbetslivet.
S
(5)
Denna utbildning kan jag verkligen rekommendera, om man vill jobba med mönster konstruktion och med allt som sker mellan design och färdig produkt. Utbildningen är omtyckt av konfektions företag!!
Alex
(4)
Denna utbildning är bra för de som vill känna på hur det riktiga arbetslivet. Man får snabbt in foten i branschen under praktiken och man skapar kontakter som sedan leder till jobb.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in