Visa studentum.se som: Mobil

Studera spanska i San Sebastián

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
San Sebastián
2-36 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Startdatum: Varje måndag året runt. - San Sebastián

Studera spanska i San Sebastián

San Sebastián

Plugga i San Sebastián

Lacunza IH San Sebastián är medlem i den internationella kvalitetsorganisationen International House, och har undervisat internationella studenter i spanska i många, lyckosamma år. En riktig kanonskola!

Kanonläge med fina lokaler

Skolan har ett kanonläge i centrala San Sebastián och tio minuters gångväg från stranden och centrum. Skolans lokaler har designats för att skapa en lugn och trivsam skolmiljö. Förutom 18 luftkonditionerade klassrum finns en härlig uteterrass med kaffe-, dryckes- och snacksautomater, uppehållsrum med video, bibliotek och datorer. Skolan erbjuder även trådlöst Internet i hela byggnaden. Cirka 50 meter från skolan finns det ett gym där du som student har rabatt.

Lär dig surfa i San Sebastián!

San Sebastián är en stad där det finns mycket att göra. Det anordnas många festivaler under året och det är ett paradis för surfare. Första dagen ordnas en guidad rundtur i staden. Andra saker som anordnas är t.ex. föreläsningar, språkutbyten med spanska studenter, fotboll och volleybollmatcher, fester, filmer, internationella måltider, besök på utställningar, museer, radiostationer, sporter som ridning och cykling m.m. Man ordnar även utflykter till bergen, Pamplona, Biarritz i Frankrike, Guggenheimmuseet i Bilbao, Zaragoza, Madrid, Barcelona etc. På vintern finns det ibland tillfällen till skidåkning i Pyrenéerna under helgen!

För mer information om Studera spanska i San Sebastián, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera spanska i San Sebastián

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera spanska i San Sebastián från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: