Visa studentum.se som: Mobil

Studera spanska i Málaga

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Malaga
2-36 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Startdatum: 2-36 veckor - Malaga

Studera spanska i Málaga

Plugga spanska i Málaga

Vill du lära dig världsspråket spanska? Och dessutom göra det på en riktigt bra språkskola samtidigt som du upplever en genuin och levande spansk stad med lång och intressant historia? Då är Málaga ett givet val!

Málaga - Porten till Andalusien

Andalusien och Costa del Sol i södra Spanien tillhör Spaniens allra mest populära resmål. Sol och värme är en anledning att åka hit. En annan är att andalusisk kultur för många ses som den riktiga spanska kulturen. Staden Málaga är både navet i och porten till Andalusien. De flesta som reser till Andalusien landar i just Málaga för att sedan ta sig vidare till solkusten eller andra intressanta andalusiska städer som Granada, Sevilla och Cadiz. Eller kanske Marbella och Nerja om solen lockar mer.

Vad många missar är staden Málaga i sig. Det är en genuin och levande spansk stad med en lång och intressant historia. Det är dessutom Spaniens sjätte största stad med dryga halvmiljonen invånare. Både arvet från den långa tiden som Málaga har varit en viktig hamnstad och de moriska influenserna, tydligast exemplifierat genom fästningen Alcazaba som höjer sig över staden, visar sig i staden och dess atmosfär. Här kan du känna historien bara genom att strosa runt i de mysiga gamla kvarteren eller njuta av en cortado samtidigt som du blickar upp mot fästningen.

¡Flamenco!

Väl i Málaga, eller i Andalusien för den delen, får du inte missa flamencon! Flamenco är dans, musik och rytm. Ja, en hel kultur med rötterna i Andalusien och en stolt symbol för Spanien. Temperamentsfull, passionerad, stark, vacker, och rakryggad.

Spanskaskola i toppklass!

Som om inte staden Málaga vore nog. Här i staden hittar du språkskolan Malaca Instituto som inte bara är en av Spaniens bästa språkskolor, de är dessutom topp i Europa! Skolan är berömd för sin undervisning, sitt genomarbetade kursmaterial, engagerade lärare och ett unikt utbildningssystem. Som om inte det skulle räcka så har skolan en egen pool alldeles utanför skolbyggnaden!

Därför ska du plugga spanska på Malaca instituto:

Ansedd som en av Europas bästa språkskolor

  • Skolan erbjuder många olika kurser beroende på dina mål: normalkurs, medelintensiv terminskurs, intensivkurs m.m.
  • Du kan plugga spanska från 2 veckor till 36 veckor.
  • Skolan erbjuder examenskurser i DELE som bevis på dina kunskaper i spanska som andraspråk.
  • Heltidskuserna är studiemedelsberättigade från 3+ veckor.
  • De erbjuder många aktiviteter vid sidan av studierna med bland annat en egen dansstudio.

Blueberry Språkresor hjälper dig genom hela processen fram till äventyret i Málaga: anmälan till skolan, CSN, boka boende, försäkring och mycket mer. Vi på Blueberry Språkresor som hjälper dig till Málaga har alla själva studerat utomlands och vet hur det är att vara student i ett annat land.

Blueberry Språkresor erbjuder dig en prisgaranti på språkkurserna i Málaga - lägst pris, garanterat!

Málaga väntar på dig!

För mer information om Studera spanska i Málaga, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Kostnader

Se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera spanska i Málaga

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Steven
(5)
Jag har vart på flera språkresor under mitt liv och Malaca instituto är ett av de bästa jag vart på. De har superfina lokaler, ligger nära campus och Malaga är en fantastisk stad. Jag fick bra hjälp av Blueberry språkresor när jag åkte och kan rekommendera att ta hjälp av dem om du är intresserad av att studera språk i ett annat land. Själv har ...
Visa mer
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera spanska i Málaga från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: