Visa studentum.se som: Mobil

Studera japanska i Kyoto

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Kyoto
3 mån-2 år
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Januari, april, juli & oktober - Kyoto

Studera japanska i Kyoto

Drömmer du om att lära dig japanska? Då finns det egentligen bara ett alternativ, att plugga det i Japan! Det bästa sättet att lära sig ett språk är att göra det i landet där det talas och det gäller i synnerhet för ett språk som japanskan.

Vill du plugga japanska i en stad full med historia och traditionell kultur?

Då är Kyoto det givna valet! Kyoto är staden där det japanska kejsarhovet levde i dryga 1000 år fram till 1868. Det har gjort sitt avtryck och bland japanska städer är det ingen annan som har samma historiska och kulturella arv. Med hela 17 världsarv på UNESOS lista, otaliga tempel och helgedomar, traditionella hantverkare och andra utövare av japansk traditionell kultur kan inte Kyoto omnämnas som annat än Japans traditionella kulturstad nummer ett!

Inte bara kultur - även en riktig studentstad

Även om Kyoto må vara mest känt som en historisk och traditionell kulturstad är staden också en riktig studentstad med över 37 olika universitet och andra institutioner för högre utbildning. Bland dessa är Kyoto universitet det mest kända och rankat som nummer två i Japan. Det sägs att tre av tio personer i Kyoto är studenter, så som student här kan du ta del av ett rikt studentliv och har lätt att lära känna andra studenter. Då staden storleksmässigt är bra mycket mindre än exempelvis Tokyo har det också en annan fördel: levnadskostnaderna, framförallt boendekostnader, är mycket lägre i Kyoto än Tokyo. För dig som lever på studentbudget innebär detta att du kommer undan billigare och kan, om du vill, lägga mer på att uppleva och utforska Japan.

Standardjapanska - och Kyoto-dialekt

Vid sidan om standardjapanskan har Kyoto har också en tydlig dialekt, Kyoto-ben, som ligger nära den mer kända Osaka-dialekten Osaka-ben. Kyoto-ben anses som något “finare” än dialekten i Osaka, ett arv från kejsarhovets långa påverkan på staden. Kyoto-dialekten skiljer sig en hel del från standardjapanskan så pluggar du i Kyoto kommer du kunna lära dig både standardjapanska i skolan och Kyoto-ben av dina japanska vänner och folket i staden. Två flugor i en smäll!

Lugnare stad med nära till mycket!

En riktig fördel när du pluggar japanska i Kyoto är att du kan leva ett lugnare liv i vardagen samtidigt som du har nära till så mycket annat; Kobe, Osaka, Nara ligger alla nära med snabbpendeln så du kan lätt utforska större delen av Kansai-området under din fritid.

Blueberry Språkresor erbjuder två olika språkskolor i Kyoto:

  • Kyoshin Language Academy
  • Nihongo Center

På båda dessa skolor kan du läsa japanska från 6 månader upp till 2 år. Vill du kan du också läsa kortare kurser på båda skolorna. Japanskakurserna erbjuds på allt från nybörjarnivå till avancerad nivå. Efter avklarad kurs finns möjlighet att söka till universitet/högskola i Japan.

Blueberry Språkresor hjälper dig genom hela processen fram till äventyret i Japan: ansökan till skolan, CSN, visum, boka boende, försäkring, flyg och mycket mer. Vi på Blueberry Språkresor som hjälper dig till Japan har själva studerat där och vet hur det är att vara student i Japan.

Blueberry Språkresor erbjuder dig en prisgaranti på språkkurserna i Japan - lägst pris, garanterat!

Är du redo för ditt Japan-äventyr?

För mer information om Studera japanska i Kyoto, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Kostnader

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera japanska i Kyoto

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera japanska i Kyoto från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: