Visa studentum.se som: Mobil

Studera engelska i Sydney

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Sydney
2-36 veckor
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Varje måndag året runt. - Sydney

Studera engelska i Sydney

Plugga engelska i Sydney

Språkresor till Sydney

Australiens inofficiella huvudstad är inte blyg. Den står rakryggad, spänner musklerna och visar malligt vad den har att erbjuda. Fair enough. Sydney levererar alltid. Vare sig det gäller glittrande maffigt nyårsfirande vid Harbour Bridge, beachlife med skön vibb eller kulturella events. Allt i storstadstakt.

Stadens mest kända siluett är Operahuset och bara några kvarter därifrån hittar du The Rocks, Sydneys äldsta bebyggelse. Likt en resa tillbaka i tiden kan du strosa omkring på trånga krokiga kullerstensgator för att upptäcka ny historia bakom varje hörn.

Surfing versus shopping

Sen kan du lära dig surfa. Bara sådär. Kaxiga Manly och Bondi Beach ligger ett stenkast från stadens hjärta vilket gör klivet från shoppingmood till beachmood löjligt kort. Stränderna är, inte helt överraskande, långa och vita. Med stadens tempo i ryggen kan du sitta och njuta av Stilla Havet och dess storhet. Bara genom att vända dig om är du en del av stadens takt igen. Det är så Sydney gör. Erbjuder något nytt vid minsta snegling åt sidan.

Vattenbaserad lokaltrafik

Om du föredrar att färdas på vatten är Sydneys många färjor ett utmärkt alternativ till buss och tåg. Åk till stadens fantastiska zoo där utsikten över Harbour Bridge är vacker som ett vykort och vinden blåser bort storstadens brus.

Mångkulturell känsla

Sydneys mångkulturella atmosfär lockar människor från hela världen vilket visar sig inte minst i stadens globala matkultur. Utbudet av restauranger och barer skvallrar om ett brinnande intresse för fin mat och dryck. För i Sydney är man minsann inte rädd för att njuta. Livskvalitet värderas högt vilket bäst kan beskriva stämningen i staden. Sydney levererar livskvalitet. Det är svårt att slå.

Jobba i Australien efter dina språkstudier

Har du planer på att stanna kvar och jobba i Australien efter dina studier? Blueberry Språkresor erbjuder även Working Holiday i Australien som ger dig möjlighet att jobba och tjäna pengar. Klicka här för mer information. 

Språkskolor i Sydney

  • ELC English Language Company: Bred nationalitetsmix. Mitt i centrala Sydney.
  • IH Bondi: Språkskola nära Bondi Beach. 
  • IH Sydney City: Språkskola centralt i Sydney.
  • Langports Sydney: Modern språkskola i området Darling Harbour.
För mer information om Studera engelska i Sydney, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Vänligen se skolans hemsida för mer information kring utbildningens kostnader.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera engelska i Sydney

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Studera engelska i Sydney från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: